Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеква кола карааз не разбирам от формулата но мисля 4е е много ограни4ено там
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБрвос на Алонсо!!!!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеВисокочестотната търговия е изцяло електронна, като при нея брокерът е заместен от сложен алгоритъм, които нарежда изпълнението на лимитирани поръчки със скорост недостижима за обикновения инвеститор.
http://darikfinance.bg/novini/73849/...E3%EE%E2%F6%E8
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКомпютрите не могат да "разсъждават". Те само изпълняват заложени алгоритми.
Отделно: Дори и в параметри на изпълнение на комплексни чисто технически операции (без интелекта), най-бързият досега създаден компютър е около 2 000 000 пъти по-бавен от човешкия мозък.
Високочестотната търговия е изцяло електронна, като при нея брокерът е заместен от сложен алгоритъм, които нарежда изпълнението на лимитирани поръчки със скорост недостижима за обикновения инвеститор.
http://darikfinance.bg/novini/73849/...E3%EE%E2%F6%E8
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
да не са на Пешо фараона пирамидите :ДПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеНе можеш >>>тези роботи ги създават на свръх мощните компютри дето могат да разсъждават със скорост трилиони операции в секунда
Отделно: Дори и в параметри на изпълнение на комплексни чисто технически операции (без интелекта), най-бързият досега създаден компютър е около 2 000 000 пъти по-бавен от човешкия мозък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНе съм от най-умните , но ако съм разбрал правилно ти си "робот на ръчна" ( скорост или спирачка ??? )
Май няма да стане само с желание - "трябва и акъл....". В твоя случай "акъл " означава "интуиция". При Желев има хубава тема за нея. Ако не развиеш усещане за пазара , ще се бориш с "Еблювките" като свиня с тикви. Защото пазара се променя по-бързо , отколкото е хистори -теста на твоите системи. И "Еблльовките" ще работят само и единствено на бек-тестове.
Ако смениш "ебльовката" с "ЕБЕКТОРКА" би имала повече тежест.
Имаше виц преди време : " Не се наричай "ебач" , защото звучи като "копач" , по-добре "ебектор" , че мяза на "директор"молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеНе можеш >>>тези роботи ги създават на свръх мощните компютри дето могат да разсъждават със скорост трилиони операции в секунда
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНе съм от най-умните , но ако съм разбрал правилно ти си "робот на ръчна" ( скорост или спирачка ??? )
Май няма да стане само с желание - "трябва и акъл....". В твоя случай "акъл " означава "интуиция". При Желев има хубава тема за нея. Ако не развиеш усещане за пазара , ще се бориш с "Еблювките" като свиня с тикви. Защото пазара се променя по-бързо , отколкото е хистори -теста на твоите системи. И "Еблльовките" ще работят само и единствено на бек-тестове.
Имаше виц преди време : " Не се наричай "ебач" , защото звучи като "копач" , по-добре "ебектор" , че мяза на "директор"Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение...не съм търгувал с робот ...>> ше търгувам като робот
Имаше виц преди време : " Не се наричай "ебач" , защото звучи като "копач" , по-добре "ебектор" , че мяза на "директор"
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеохх аз да копна такъв робот и мощен комп бъкето тесен ше му се види светаХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
Коментар