Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
А може би другият Петър да има /нашия си/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПетър Пакпаднелов да няма рожден ден?????
А може би другият Петър да има /нашия си/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеДобро утро !
Днес е Легендарен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНе си много прав. Всичко това което един трейдър прави когато взема решение за сделка може да се напише на програма и съм сигурен ,че ще даде по добри резултати от ръчните сделки, защото ,ще елиминира ,психологическите фактори. дай ми един ,читав програмист който може да пише бот за някоя платформа и ще ти напиша програма ,която ще работи безотказно.
П.П. Сигурен съм защото съм програмирал, и знам как да я напиша, но проблема е ,че не ми се учат на стари години нови програмни езици. Много време ще ми отнеме а Нибиру иде!
Естествено, че едно PC може да сметне много по-бързо от нас 237758436436 * 658983636, но не това ще е гаранция за успеваемостта на PC-тата в дългосрочен план на Форекс пазара
Отделно - компютрите работят "под програма/алгоритъм", т.е. те не могат да взимат самостоятелни решения, ерго - предвидими са в един по-голям период от време (затова и сложиха предохранителните мерки на борсите при 10% спад). Да, в отрязък от 5 минути ще "бият" Човека, но в период от дни, седмици и години, Човекът ще "бие" не точно компютрите, а програмистите зад тях.Last edited by anon6706; 26.03.2012, 01:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСкоростта, освен при зайците, много рядко води до повишено качество.....
П.П. Имаме много поговорки по тази тема.....
П.П.2 - И добре си го казал - "високочестотната" търговия е изцяло електронна (автоматизирана).
Но да ти кажа - "качествената" все още е ръчна (човешка) и скоро няма да се автоматизира.
П.П. Сигурен съм защото съм програмирал, и знам как да я напиша, но проблема е ,че не ми се учат на стари години нови програмни езици. Много време ще ми отнеме а Нибиру иде!Last edited by 4un4o; 26.03.2012, 00:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеВисокочестотната търговия е изцяло електронна, като при нея брокерът е заместен от сложен алгоритъм, които нарежда изпълнението на лимитирани поръчки със скорост недостижима за обикновения инвеститор.
http://darikfinance.bg/novini/73849/...E3%EE%E2%F6%E8
П.П. Имаме много поговорки по тази тема.....
П.П.2 - И добре си го казал - "високочестотната" търговия е изцяло електронна (автоматизирана).
Но да ти кажа - "качествената" все още е ръчна (човешка) и скоро няма да се автоматизира.Last edited by anon6706; 26.03.2012, 00:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеда , ама неа да успеят , налЕмолим?айде нема нужда
Коментар
-
да , ама неа да успеят , налЕ
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениене познание сме заплаха за тях и това е на4инът да ни възпрат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениемдаам, с кви глюпости се занимават
и кви щури пари фърлят, а не се
допитат до некой от списващите тука братя,
които не използват индикатори, а карат само на сенс
пп дет са вика, за по една почерпка
ше им пращаме по некое сигналчемолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСамо 700-800 коня при 650-700 кгмолим?айде нема нужда
Коментар
-
мдаам, с кви глюпости се занимават
и кви щури пари фърлят, а не се
допитат до некой от списващите тука братя,
които не използват индикатори, а карат само на сенс
пп дет са вика, за по една почерпка
ше им пращаме по некое сигналче
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеами няма 7-8 литра мотори без духалце няма нитроняма и нитрометан
Коментар
Коментар