IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Дали, ще да го види????
    Интересен ден се очертава,за това много неща можем да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение

А може би другият Петър да има /нашия си/.
      Метърчо от Петърница ли??? Цялата овча мисъл иска да гледа легендарното през крив макарон. Дали, ще да го види????

Коментар

Петър Пакпаднелов да няма рожден ден?????

А може би другият Петър да има /нашия си/.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
          Добро утро !
          Днес е Легендарен ден
          Петър Пакпаднелов да няма рожден ден?????

Коментар

• Добро утро !
            Днес е Легендарен ден

Коментар

• Добрутро!! Успешна седмица на всички!

Коментар

Не си много прав. Всичко това което един трейдър прави когато взема решение за сделка може да се напише на програма и съм сигурен ,че ще даде по добри резултати от ръчните сделки, защото ,ще елиминира ,психологическите фактори. дай ми един ,читав програмист който може да пише бот за някоя платформа и ще ти напиша програма ,която ще работи безотказно.
                П.П. Сигурен съм защото съм програмирал, и знам как да я напиша, но проблема е ,че не ми се учат на стари години нови програмни езици. Много време ще ми отнеме а Нибиру иде!
                Забеляза ли, че аз реагирах на поста на Еблев - "че компютрите разсъждавали".

Естествено, че едно PC може да сметне много по-бързо от нас 237758436436 * 658983636, но не това ще е гаранция за успеваемостта на PC-тата в дългосрочен план на Форекс пазара

Отделно - компютрите работят "под програма/алгоритъм", т.е. те не могат да взимат самостоятелни решения, ерго - предвидими са в един по-голям период от време (затова и сложиха предохранителните мерки на борсите при 10% спад). Да, в отрязък от 5 минути ще "бият" Човека, но в период от дни, седмици и години, Човекът ще "бие" не точно компютрите, а програмистите зад тях.
                Last edited by anon6706; 26.03.2012, 01:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Скоростта, освен при зайците, много рядко води до повишено качество.....

П.П. Имаме много поговорки по тази тема.....

П.П.2 - И добре си го казал - "високочестотната" търговия е изцяло електронна (автоматизирана).
                  Но да ти кажа - "качествената" все още е ръчна (човешка) и скоро няма да се автоматизира.
                  Не си много прав. Всичко това което един трейдър прави когато взема решение за сделка може да се напише на програма и съм сигурен ,че ще даде по добри резултати от ръчните сделки, защото ,ще елиминира ,психологическите фактори. дай ми един ,читав програмист който може да пише бот за някоя платформа и ще ти напиша програма ,която ще работи безотказно.
                  П.П. Сигурен съм защото съм програмирал, и знам как да я напиша, но проблема е ,че не ми се учат на стари години нови програмни езици. Много време ще ми отнеме а Нибиру иде!
                  Last edited by 4un4o; 26.03.2012, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Високочестотната търговия е изцяло електронна, като при нея брокерът е заместен от сложен алгоритъм, които нарежда изпълнението на лимитирани поръчки със скорост недостижима за обикновения инвеститор.
                    http://darikfinance.bg/novini/73849/...E3%EE%E2%F6%E8

Скоростта, освен при зайците, много рядко води до повишено качество.....

П.П. Имаме много поговорки по тази тема.....

П.П.2 - И добре си го казал - "високочестотната" търговия е изцяло електронна (автоматизирана).
                    Но да ти кажа - "качествената" все още е ръчна (човешка) и скоро няма да се автоматизира.
                    Last edited by anon6706; 26.03.2012, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                      да , ама неа да успеят , налЕ
                      аз се 4удим анонимните могат ли да се изгаврят с тоз комп?
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• да , ама неа да успеят , налЕ
                        Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                        не познание сме заплаха за тях и това е на4инът да ни възпрат

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          мдаам, с кви глюпости се занимават
                          и кви щури пари фърлят, а не се
                          допитат до некой от списващите тука братя,
                          които не използват индикатори, а карат само на сенс

пп дет са вика, за по една почерпка
                          ше им пращаме по некое сигналче
                          не познание сме заплаха за тях и това е на4инът да ни възпрат
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Само 700-800 коня при 650-700 кг
                            трябва 2500-3000 при 500кг
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• мдаам, с кви глюпости се занимават
                              и кви щури пари фърлят, а не се
                              допитат до некой от списващите тука братя,
                              които не използват индикатори, а карат само на сенс

пп дет са вика, за по една почерпка
                              ше им пращаме по некое сигналче
                              Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                ами няма 7-8 литра мотори без духалце няма нитроняма и нитрометан
                                Само 700-800 коня при 650-700 кг

Коментар

Working...
                                X