IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    с тоя стоп от 10 пипса ща ти откъснат и главата та и раменете

той стопа затова е измислен за да ти го удрят постоянно
    много си прост Саше! С тази системка по мартингейл, срещу тренда да влизам през 10 пипса и да ми удари стоповете, за 27 пъти един път да корегира 45 пипса и съм избил цялата натрупана загуба. А входовете ми са когато се кръстосат кака МА9 с кака МА21. Хайде познай днес къде ми е входа за нагоре!
    Last edited by 4un4o; 26.03.2012, 22:04.

Коментар

• Пенчев чадо,
      ще пиша тук сред широката аудитория
      отговор на твоето ЛС
      Предай на ПРАСЧО да се върне в
      РОДНИЯ ДОМ !!!!
      Тука му е мястото.
      Стига е митарствал СВИНЯТА СВИНСКА,
      че ще се изтормози и заслабне
      Пък и не му отива на ТЛЪСТАКА ТЛЪСТ
      да цъка там за някви бонусчита е да
      подяжда начинаещите колеги !!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• добра вечер, тарикати
        хубава работа сте свършили.бравас на вас си
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          ....
          за някой това е удоволствие
          молим?айде нема нужда

Коментар

• ...

....
            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 26.03.2012, 20:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Пробие ли нивото 1.33 - нагоре 3 фигури таргет на обърната глава с рамене на 4 часа. Но ме съмнява. Месечния бар е червен засега. и отгоре е кака МА9 на месечна.
              с тоя стоп от 10 пипса ща ти откъснат и главата та и раменете

той стопа затова е измислен за да ти го удрят постоянно
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 26.03.2012, 20:15.

Коментар

• някои да сподели сега с новото 4асово време лондон кога отваря?пак ли в 10 бг време или 11?америка и азия съответно в 16.30 и 03 ли остават съответно
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Да не скъси S&PЛошо,Седларов,лошо.До края на месеца май индексите ще са нагоре.
                  По лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Аз легендарно зех, ама съм се ушил в едни екзотики на пазаря на артии, да видим дъл няма да лапна дръвцето
                    Да не скъси S&PЛошо,Седларов,лошо.До края на месеца май индексите ще са нагоре.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      мерки за безопасност и сега може би Ф1 е с обем около 1.6 и без духалце
                      Вярно. И работният обем намалиха. Голямо орязване.
                      Спортните автомобили ще станат по спортни от формулата както са тръгнали
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Блажите ли,блажите ли,чеда мои?Опасен тоз Бен,еййй-управлява света само с интонации на кратките си речи.
                        Тъй-сега на дневен ред 3480,после 3850.Те така,пилета!Дерзайте!
                        Аз легендарно зех, ама съм се ушил в едни екзотики на пазаря на артии, да видим дъл няма да лапна дръвцето

Коментар

• Блажите ли,блажите ли,чеда мои?Опасен тоз Бен,еййй-управлява света само с интонации на кратките си речи.
                          Тъй-сега на дневен ред 3480,после 3850.Те така,пилета!Дерзайте!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            ....
                            Как реално се осъществява технологично
                            подобен дълговременен рейдж?????......
                            Еблев пусна Снежанка на Околомръсното и резултата е налице - цел:3500 и разкулачване на долараците ...
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Спот цената на златото близо до най-високото си равнище за последните две седмици, след като надеждите за следващи монетарни стимули в САЩ бяха "запалени" отново от коментарите на председателя на FED - Бен Бернаке.

Не само коментарите на Бернанке доведоха до ръст в стойността на ценния метал, но и ефектът на алтернативните валути върху долара, който се понижи спрямо еврото и по този начин доведе до допълнителен скок при златото

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                Така и не разбрах защо.
                                Вярно че яко са настъпани с малко много да изкарват, ама турбото да не би да не е хубаво, та и без него трябва
                                Нов автомобил...нормален автомобил не някоя дачиа без турбо почти няма. Дизелите вече и с по две турбини ги пускат.
                                Много е яко турбото Кара автомобила на оживява
                                мерки за безопасност и сега може би Ф1 е с обем около 1.6 и без духалце
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X