IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
    Наливането на повече от 1 трлн. евро от страна на ЕЦБ в банковата система успокои пазарите.
    Европейският стабилизационен механизъм ще достигне по-скоро своя пълен кредитен капацитет, отколкото първоначално е било планирано. Няма обаче институция, която да понесе товара на справянето с предизвикателствата, които са едновременно икономически, финансови и фискални
    Мисля че е време за спускане до новото изказване на чичо Бен ...

Коментар

• Наливането на повече от 1 трлн. евро от страна на ЕЦБ в банковата система успокои пазарите.
      Европейският стабилизационен механизъм ще достигне по-скоро своя пълен кредитен капацитет, отколкото първоначално е било планирано. Няма обаче институция, която да понесе товара на справянето с предизвикателствата, които са едновременно икономически, финансови и фискални

Коментар

• Първоначално изпратено от gradskia_71 Разгледай мнение
        Искам да попитам,сега златото е свързано с еврото така да се каже.Когато еврото се обезценява и златото пада,а ако еврото изчезне като валута ,със златото какво става?

Остава си злато
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от gradskia_71 Разгледай мнение
          Искам да попитам,сега златото е свързано с еврото така да се каже.Когато еврото се обезценява и златото пада,а ако еврото изчезне като валута ,със златото какво става?
          >>> CHF.........

Коментар

• Искам да попитам,сега златото е свързано с еврото така да се каже.Когато еврото се обезценява и златото пада,а ако еврото изчезне като валута ,със златото какво става?

Коментар

• Добро утро!
              ЗА 1,3480 му трябва стимул,а в момента го няма.С добри пожелания 1,3385 и после обратно за 1,33333.
              А положението е *ураво и аз залагам за слизане до след обеда до нива 1,3285-1,3303

Не е препоръка

Коментар

• Добро утро на християните,гюнайдън на правоверните!
                Кво ще чиним ние днеска?Струва ми се,че еврозоната сега е в ремисия и еврото се носи на крилете на надеждата.Затова мисля,че при пробив на 3367/само да не е фалшив!!!/може да отпраши като ,,Балканче" на баир към 3480,стопа -ами на 3337???
                За надолу по-трудна работата-ако мечките искат да си върнат инициативата,трябва да почват незабавно-пробив на 3300,после 3280 и пълен реванш на 3190.Има и вариант за досаден монотонен рейндж между 3366 и 3300.Избирайте-нагоре,надолу или настрани.
                Успешен ден на всички!
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  как наглец уе?
                  нъл ша му напраим главътъ мьека
                  аз съм си бре реда, след възродителният процес
                  Възродителен процес
                  А християнин стана ли или още си правоверен ?????????
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                    заради Пенчев гледах онова място.
                    Тоя с твойта снимка това ти ли
                    или някои наглец ти го е присвоил??????
                    как наглец уе?
                    нъл ша му напраим главътъ мьека
                    аз съм си бре реда, след възродителният процес
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• КОСМАРЛАК стига си го връал вече !!!!
                      Макар, че днеска затворих и нямам позиции
                      ми се иска да иде на тест на КАКА 200 на дневна
                      Там ще имаме възможност за вход за едни 15-20
                      фигури надоле и затова ще поконтрим яко евентиално!!!!

Коментар

• около 33667 фиг за надолу
                        е все още актуална, от там
                        някъде трябва да се върне
                        да пробва нека на обърнатата тиква,
                        за това мисла да поизчакам, да
                        видя резултата и едва тогава да вляза
                        3480 си е важно ниво а и се
                        изравняват вълните, е всички
                        виждаме таргета нагоре 3678,
                        а това че всички го виждаме
                        си е меко казано прритеснително

Коментар

• КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                          заради Пенчев гледах онова място.
                          Тоя с твойта снимка това ти ли
                          или някои наглец ти го е присвоил??????

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            много си прост Саше! С тази системка по мартингейл, срещу тренда да влизам през 10 пипса и да ми удари стоповете, за 27 пъти един път да корегира 45 пипса и съм избил цялата натрупана загуба. А входовете ми са когато се кръстосат кака МА9 с кака МА21. Хайде познай днес къде ми е входа за нагоре!
                            кой ли съм пък аз та да те поучавам
                            може пък да ти харесва да ти удрят стоповете, както каза един твой колега

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Вярно. И работният обем намалиха. Голямо орязване.
                              Спортните автомобили ще станат по спортни от формулата както са тръгнали
                              ми последното ферари, обикаля фиорано за малко под секунда полошо време от тия новите с грозните носове
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                Така и не разбрах защо.
                                Вярно че яко са настъпани с малко много да изкарват, ама турбото да не би да не е хубаво, та и без него трябва
                                Нов автомобил...нормален автомобил не някоя дачиа без турбо почти няма. Дизелите вече и с по две турбини ги пускат.
                                Много е яко турбото Кара автомобила на оживява
                                еколози мръсни
                                ибаа мам'та на убавия спорт

Коментар

Working...
                                X