Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение.... става милионер у зелено от спам
1) Тънко плаща спама => само 5 стинки за гол текст , а ако е качествен флуд(демек няква графика -ква да е ...) = 30 стинки и то ако някой го прочете и "официално" ми благодари ...Пък после тия дето му цъкат през "най-добрия азиатски бъкет",нека се чудят що ги слипва,шишва и рекотира
2)Канцеларията му в БГ е на 20 метра от новата сграда на НСБОП - продължението на ЗИТ-а посока на изток (влиза се от локалното под моста за аерогарата) - няма лиценз за бъкетска дейност на наша територия.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнениеЗдравейте,колеги пуснах дългосрочна къса при евро долар от 1.3332,стопът е на 1.3495,печалбата ще прибера на 1.2920.Успех на всички пожелавам.
успех ти пожелавамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеРЕДА И СПАРТ да се спрат
не мога да убедя тука семейството,че си чета търговски лакърдии
смея се много
да съм четял вица да се смеят и те
бе дей туй световноизвестното ПРАСЕ да му отправя специална покана.ако не приеме.ВИНКЕЛ в мазната кожа
че след цял ден суха материя
требе и да се разпусне малко.
То не , че в подобен ден е имало
полза от висянето пред компа и
то с висока концентрация
ПРАСИТО РУЛИРА яко на другото мястоЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Ти прочети във форума на форекс-бонусарите кви уроци изнася на "старите кучета" . Учи ги кво е тренд,консолидация,рейндж ...подкрепа,съпротива , как да чертаят фибоначи (дето изобщо никой не го гледа ) ...Използва купешки лафове- акумулейшън, дистрибутейшън ....
Одеве се зачетох и умрех от смях - цялата "форекс-профи" аудитория се е захласнала по лекциите му
ПС : Темата е "АБВ - да започнем отново " ..за кой ли път ..и да свършим по познатия начин
Вчера чрез Пенчев ПРАСЮГАТА
ми прати покана да се присъединя
към групата. Позачетох се там.
ГОЛЯМН ЦИРК Е !!!
ПРАСЧО с тез големи УШИ е
същ БАТМАН
А нашия МАМУН къф е замислен
А пък тоз дългия пост отдоле го
написах под темата на Желев дето е
баннал отново СВИНЯТА СВИНСКА
Пробвах го дали и мен ще ме банне,
обаче само безцеремонно пе изтриЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
РЕДА И СПАРТ да се спрат
не мога да убедя тука семейството,че си чета търговски лакърдии
смея се много
да съм четял вица да се смеят и те
бе дей туй световноизвестното ПРАСЕ да му отправя специална покана.ако не приеме.ВИНКЕЛ в мазната кожаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТука пак замириса на свински пръжки с лук...
Какво мислиш?
П.П. Признавам си, за мен беше изненадваща информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение.....
Бе подлежи на тренировка СВИНЯТА СВИНКА ....
Ти прочети във форума на форекс-бонусарите кви уроци изнася на "старите кучета" . Учи ги кво е тренд,консолидация,рейндж ...подкрепа,съпротива , как да чертаят фибоначи (дето изобщо никой не го гледа ) ...Използва купешки лафове- акумулейшън, дистрибутейшън ....
Одеве се зачетох и умрех от смях - цялата "форекс-профи" аудитория се е захласнала по лекциите му
ПС : Темата е "АБВ - да започнем отново " ..за кой ли път ..и да свършим по познатия начинДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар