If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте!
Ето едно мое отиграване на хиената. Все още не съм решил до къде да е таргета, но мисля че поне до къде 81.00 ще стигне, пък там ще му мисля.
Ще съм радостен ако има и други мнения.
Добро утро на навалицата!
Положението продължава да е СуравО и *уравО.
Магнетично ще се мотаме около Легендарното .
И нагоре и надолу все е вярна посоката
My name is Louise McCauley and I am contacting you from the Dukascopy TV department. I would like to feature you in this weeks contest check-up. Would you be available tomorrow to do a quick Skype interview.
If you are available please let me know what time and if you wish I can send the questions across to you before so you can prepare.
Две причини ме спират да се включа при бонусарите :
1) Тънко плаща спама => само 5 стинки за гол текст , а ако е качествен флуд(демек няква графика -ква да е ...) = 30 стинки и то ако някой го прочете и "официално" ми благодари ...Пък после тия дето му цъкат през "най-добрия азиатски бъкет",нека се чудят що ги слипва,шишва и рекотира
2)Канцеларията му в БГ е на 20 метра от новата сграда на НСБОП - продължението на ЗИТ-а посока на изток (влиза се от локалното под моста за аерогарата) - няма лиценз за бъкетска дейност на наша територия.....
1) Пише, че по 30 доларови стинки плащат;
2) Като последовател на болшевиките, КГБ или ГРУ
не са ли се погрижили за чадър над теб????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Две причини ме спират да се включа при бонусарите :
1) Тънко плаща спама => само 5 стинки за гол текст , а ако е качествен флуд(демек няква графика -ква да е ...) = 30 стинки и то ако някой го прочете и "официално" ми благодари ...Пък после тия дето му цъкат през "най-добрия азиатски бъкет",нека се чудят що ги слипва,шишва и рекотира
2)Канцеларията му в БГ е на 20 метра от новата сграда на НСБОП - продължението на ЗИТ-а посока на изток (влиза се от локалното под моста за аерогарата) - няма лиценз за бъкетска дейност на наша територия.....
По т.1 Прасето е тарикат и е изнесъл спама в сериозна тема
По т.2 нямат ли лиценз нейде у ЕС?
Коментар