Само пистолета липсва на масата..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на българския трейдър
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениебивш трейдър е умрял трейдър. Такъв като тебе. Без никакво значение за пазара. Ахмадо
но виждам че ти се кефиш че имаш значение на пазара, коя акция потроши напоследък, щото очевидно за ръст няма как да се говори някой да е имал значение, като нищо не мърда нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, що да не се приближаваш към бивш трейдър. Силно се надявам ако е така да се дължи на собственото ти рационално разбиране че тази работа не е за теб, а не наложени обективни причини като клоняща към зануляване сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеда тееба и трейдъра и нескопосаника. Никой не се интересува от история ти а от собственото си настояще. Ей тая криза ви саштиса, съвсем се съпикясахте )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22Кои знае какаа студент си и ти от ониа финаннсисти каде смиатат ама с 4уждите пари......а дати кажа добре 4еме резнаха 4е нау4их дати пи6а езика....а ти пак го .........Д......From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо-интересен ще е профила на бившия трейдърLast edited by X_Y; 13.03.2012, 22:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tania_kg Разгледай мнениеЗдравейте на всички. Аз съм студентка в ИУ-Варна и в момента пиша магистърска теза на тема "Избор на стратегии в техническия анализ на валутните и фондови пазари - фактори, рискове и резултати". За целта провеждам собствено проучване чрез анкета, която се състои от 17 въпроса. Моля всеки, който може да отдели 5 мин. да я попълни на следните линкове (разделена е на 2 части):
http://www.surveymonkey.com/s/B9CB7WX
http://www.surveymonkey.com/s/BCH9KFK
Ангажирам се да изпратя резултатите от изследването на всеки, който прояви интерес. Мога да ви изпратя анкетата и на e-mail като word file, ако за вас така е по-удобно. Пишете ми на tatyana.georgieva@abv.bg
Благодаря Ви за разбирането и за отделеното време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22Вси4ко е глупости ,сестрами заварши в оксфорд ,ба4ка като ку4е до 23 4аса....циал отделса и на фондабмента са стра6ни направо до95%...ама сега е в друг отдел и ниама информациа и прес ден ми звани.....влизат разли4но умни а накраиа са с промити мозаци....само фрази термини а пред графиката е като голиам камак.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеCapital Assets Pricing Model. Надявам се въпроса не беше сериозенFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар