Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на българския трейдър
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tania_kg Разгледай мнениеИли можете да изтеглите файла от тук: http://dox.bg/files/dw?a=2837545ff3
Ако пак не се вижда пишете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениедруго си е курс при тебе ( пешко ) за девестин лева..нали учителю , с "подарък" вълновото ти романче на половин цена ( пейсе лева ) ... излиза готов тех.анализатор
а това ,че Милен ти е плащал ...съчувствам му...
Коментар
-
Или можете да изтеглите файла от тук: http://dox.bg/files/dw?a=2837545ff3
Ако пак не се вижда пишете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениемного ню ню
Коментар
-
Първоначално изпратено от tania_kg Разгледай мнениеПрилагам временни резултати от анкетата. Надявам се още някой да се включи, тъй като до заветните 100 ми остават 2ма за първата анкета и цели 14 за втората (явно не всички са попълвали и двете анкети) Благодаря на тези, които се включиха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеADM i Cargill са наи големите "фермери"
На зад всеки един АДМ, стоят хиляди фермери, които спекулират с цените, но му казват хеджиране. Само защото познаваш продукти и знаеш реколтата в твоя район, не означава че ще позанаеш какви ще са invetories от USDA за реколтата или USDE петрола...
Това няма как да го занеш каквото и да знаеш за продукта... Тук хората купуват сателитни снимки и такива подобни неща.. Но няма сигурен метод, има голям риск при тези числа, а те са най-определящите за тези продукти... Поне моето мнение е такова. Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеЗа "Представителна" извадка са нужни изпълненията на 2 условия - изследването да е направено в 28-те областни града на България и да има отговор на поне 1000 души. Това е според стандартите на БГ социологически агенции. В случая обаче изследването ще е представително, ако е проведено във форумите на най-популярните сайтове в БГ в които темата се дискутира ежедневно.
Нещо тибетско религиозно има в това, като дай едни пари а аз другия живот ако имам и не ми трябват щи ги върна. Интересното е, че там си вярват в това.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Мисля, че на снимката най-долу дясно, фотографа е пропуснал да запечата някаква бутилка в другата ръка на герояРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tania_kg Разгледай мнение...., особено при положение, че нямам познати които се занимават с трейдинг.....
Сега сериозно - от анкета магистратура няма да стане. Трябва да си вътре в търговията за да имаш поне основа на която да стъпиш . Дори с времето и с развитието на ситуацията на пазара търгуващия се променя. Ако си имала някакви стратегии за търгуване преди 2 - 3 г. , сега може да се окаже , че не работят. Демек , скалперска стратегия може да се окаже подходяща за дългосрочна търговия в момента. Или обратно .
Опитай малко да потъргуваш на демо и ще си много по-наясно с материята. Ако сложиш 200-300 Е на реална сметка , то след време комисията ще се допитва до теб за ТА
П.П. Дай малко статистика - не само колко са попълнили . Предполагам не е трудно да дадеш междинни резултати през 1-2 дни
Коментар
Коментар