IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой бута златото надолу?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
    Мда, ясно... А откъде можем ние, плебеите, да получаваме такива новини своевременно? т.е. преди да е твърде късно за каквато и да било реакция?
    ами има платени услуги - доставяне на новини
    и платен софтуер - който автоматично те вкарва(според как си го настроил), като получиш новината
    от теб се иска само да имаш пари за губене
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Мда, ясно... А откъде можем ние, плебеите, да получаваме такива новини своевременно? т.е. преди да е твърде късно за каквато и да било реакция?
      Принципно тук отговор би могло да бъде " А откъде ще ми кажат числата за тотото? "
      Нооо шегата настрана. Изказването на Председателя днес си можел да видиш на живо на http://www.c-span.org/ мисля че беше на 3-ти канал.

Но те предупреждавам - не го гледай в очите, защото ще те хипнотизира да купуваш трежърис!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Негово Върховно превъзходителство, Генералисимус Бен Бернанке, ни озари с прозрението си, че пазарът на труда в САЩ се подобрява по-бързо отколкото се предполага. Ерго - идеята на печатарите отслабва, ерго златото губи част от блясъка си! Илдовете - ъп, долар - ъп, евро - даун, суровини - даун, цветни метали (считани за хедж от печатане) - яко даун. Акции - леко разстроени, нема има евтино лапане на QE3. И така. Ама що трябва аз да ви обяснявам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          Ако отговора на въпроса който си поставил - наистина те интересува то:
          http://www.komentari.com/index.php?o...d=521&Itemid=2
          Интересно Звучи като научна фантастика, обаче те и на Жул Верн романите така са звучали за съвременниците му Ще си го букмаркна да го прочета отново събота/неделя на спокойствие и уединение - с уиски и пури

Коментар

• Володка - златцето и сребърцето могат да отстъпват, ама като Червената армия пред шваби - ясно е, че победата в края на краищата ще е тяхна. Елементарна закономерност - златцето и сребърцето са истински, а парите НЕ СА.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А ако търсиш не толкова повод, а екзистенциално-философска причина, тя винаги е само една - плебсът трябва да духа Само погледни силвъра днеска, напоследък психясалите пролетарии се набалончиха стабилно в сребърни стотинки пендарчета и други джунджурийки, под смелата диктовка на умели магьосници, и какво става? Ама набиха им го готина с едни 10% даун и съответно сега кво праим, е как кво, бой и секс.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Негово Върховно превъзходителство, Генералисимус Бен Бернанке, ни озари с прозрението си, че пазарът на труда в САЩ се подобрява по-бързо отколкото се предполага. Ерго - идеята на печатарите отслабва, ерго златото губи част от блясъка си! Илдовете - ъп, долар - ъп, евро - даун, суровини - даун, цветни метали (считани за хедж от печатане) - яко даун. Акции - леко разстроени, нема има евтино лапане на QE3. И така. Ама що трябва аз да ви обяснявам ?
                Що бе, добре го формулира, само това с евро в дерето не се връзва

Все пак, пазара на труда, дори и в САЩ, поне малко се нуждае от износ.

Коментар

Окей, ама коя новина би следвало да се приема като индикатив, че златото ше земе да се срине баш навръх високосната дата?
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Понеже гледам, че има доста теми от сорта на "Кой бута/дърпа еди-какво-си нагоре/надоле" та рекох и аз да питам

Нито еврото е паднало сериозно, нито доларът е рипнал спрямо йената... Как така става, че златото днес падна от 1788 до 1708?
                    Гравитацията го дърпа, а атмосферното налягане го бута надолЕ.

Коментар

Като ше трейдвате, научете се поне да следите важните новини. Нали като играете еврофутбол и гледате мачовете?
                      Окей, ама коя новина би следвало да се приема като индикатив, че златото ше земе да се срине баш навръх високосната дата?

Коментар

• Като ше трейдвате, научете се поне да следите важните новини. Нали като играете еврофутбол и гледате мачовете?
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Мен ме е яд, че го изпуснах това движение... Късно видях какво е станало
                          А сутринта мислех да заложа поръчка за 100 къси, ако падне под 1765... е така... за всеки случай

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                            Умините пари излизат от един балонизиран актив - какъвто е златото (който по принцип не би трябвало да има стойност над 10 а струва и над 1700) и влизат в активи, които с потенциал (бяха незаслужено бити) и чиято стойност е ясна - акции
                            10 какво???
                            тикви, круши или ябълки???
                            тъй като си споменал и числото 1700 - та предполагам че иде реч за $ (USD)
                            ами хайде драги да ми продадеш - не на 10, не на 100 ами да речем на 1000 USD/XAU
                            утре да се видим с теб и да ми дадеш 31,1 грама 24 каратово злато - пък аз на теб 1000 USD - ако видя че си сериозен и наистина имаш 1 (една) трой унция злато - може и да купя - НЕОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА ОТ ТЕБ за 1000 USD/XAU
                            Ама после да не стане - както имах случай тук на лични - ама видите ли той момъка нямал злато - ама много го било ЯД на златото ..........
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Умините пари излизат от един балонизиран актив - какъвто е златото (който по принцип не би трябвало да има стойност над 10 а струва и над 1700) и влизат в активи, които с потенциал (бяха незаслужено бити) и чиято стойност е ясна - акции
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Понеже гледам, че има доста теми от сорта на "Кой бута/дърпа еди-какво-си нагоре/надоле" та рекох и аз да питам

Нито еврото е паднало сериозно, нито доларът е рипнал спрямо йената... Как така става, че златото днес падна от 1788 до 1708?
                                Ако отговора на въпроса който си поставил - наистина те интересува то:
                                http://www.komentari.com/index.php?o...d=521&Itemid=2
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X