Понеже дирижабъла е надут яко и тежи, бавно, но методично започва маневри към посока около 13000 .. Не е препоръка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой бута златото надолу?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениегъдулки като фори...много народ удължи...при това аматьори...нормално е да ги обрулят.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение10 какво???
тикви, круши или ябълки???
тъй като си споменал и числото 1700 - та предполагам че иде реч за $ (USD)
ами хайде драги да ми продадеш - не на 10, не на 100 ами да речем на 1000 USD/XAU
утре да се видим с теб и да ми дадеш 31,1 грама 24 каратово злато - пък аз на теб 1000 USD - ако видя че си сериозен и наистина имаш 1 (една) трой унция злато - може и да купя - НЕОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА ОТ ТЕБ за 1000 USD/XAU
Ама после да не стане - както имах случай тук на лични - ама видите ли той момъка нямал злато - ама много го било ЯД на златото ..........There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеА ако признаят Гърция за фалирала, какво ще стане с цената на златото? Някакви идеи?
------------------------------------
Едит: Аз лично си представям най-лошия сценарий - ще монетизират дълга, като напечатат евра да го платят, което ще бръкне в банковите сметки на всички европейци - т.е. ще го платим всички ние, хората и фирмите, но не и банките, които са го отпуснали. Но аз не съм икономист и не ги разбирам много нещата - просто искам да се информирам, за да се предпазя от евентуални сривове.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеЧакаме решение дали ще си признаят, че Гърция е фалирала и дали ще се активират застраховките по гръцкия дълг
Ако да, то най-малкото банките издавали застраховки (CDS-и) ще изпищят на умряло, пък някой даже твърдят, че ще фалират всичките, ма това няма кой да го позволи
------------------------------------
Едит: Аз лично си представям най-лошия сценарий - ще монетизират дълга, като напечатат евра да го платят, което ще бръкне в банковите сметки на всички европейци - т.е. ще го платим всички ние, хората и фирмите, но не и банките, които са го отпуснали. Но аз не съм икономист и не ги разбирам много нещата - просто искам да се информирам, за да се предпазя от евентуални сривове.Last edited by Liquid Stranger; 01.03.2012, 01:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеЧакаме решение дали ще си признаят, че Гърция е фалирала и дали ще се активират застраховките по гръцкия дълг
Ако да, то най-малкото банките издавали застраховки (CDS-и) ще изпищят на умряло, пък някой даже твърдят, че ще фалират всичките, ма това няма кой да го позволи
Когато банките печелят, печелят само за себе си, а когато губят - губи цял народ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеТова какво означава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеи едни CDS има да се разплащат скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от FAЙL Разгледай мнениеГравитацията го дърпа, а атмосферното налягане го бута надолЕ.
И ето, че изскокна и некъф Бернанке отнекъде...
С питане и до Цариград се стигало, казват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПринципно тук отговор би могло да бъде " А откъде ще ми кажат числата за тотото? "
Нооо шегата настрана. Изказването на Председателя днес си можел да видиш на живо на http://www.c-span.org/ мисля че беше на 3-ти канал.
Но те предупреждавам - не го гледай в очите, защото ще те хипнотизира да купуваш трежърис!
Коментар
Коментар