IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой бута златото надолу?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже дирижабъла е надут яко и тежи, бавно, но методично започва маневри към посока около 13000 .. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      гъдулки като фори...много народ удължи...при това аматьори...нормално е да ги обрулят.
      Колко по-културно ги каза от мен
      Custodite sortem vestram

Коментар

• гъдулки като фори...много народ удължи...при това аматьори...нормално е да ги обрулят.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ХАХАХА Нещо много слушате чичко Бъфет ми се струва . За корекцията само ще кажа Тейнкю!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            10 какво???
            тикви, круши или ябълки???
            тъй като си споменал и числото 1700 - та предполагам че иде реч за $ (USD)
            ами хайде драги да ми продадеш - не на 10, не на 100 ами да речем на 1000 USD/XAU
            утре да се видим с теб и да ми дадеш 31,1 грама 24 каратово злато - пък аз на теб 1000 USD - ако видя че си сериозен и наистина имаш 1 (една) трой унция злато - може и да купя - НЕОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА ОТ ТЕБ за 1000 USD/XAU
            Ама после да не стане - както имах случай тук на лични - ама видите ли той момъка нямал злато - ама много го било ЯД на златото ..........
            Лично аз никога през живота си няма да притежавам нищо златно, както и никога и на никаква цена не бих търгувал със злато (дори и да съм професионалист не бих изпълнявал такова задължение) - за мен като човек, като икономичекси субект златото като финансов актив е най-голямата глупост, за украшение - още по голяма глуспост - та за златото не би трябвало да има никаква стойност - та няма да ме хванеш за таква търговия - вълнува само дотолкова доколкото гледам че доста хора лумпенизират (мисля точната дума) на тази тема
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
              А ако признаят Гърция за фалирала, какво ще стане с цената на златото? Някакви идеи?
              ------------------------------------
              Едит: Аз лично си представям най-лошия сценарий - ще монетизират дълга, като напечатат евра да го платят, което ще бръкне в банковите сметки на всички европейци - т.е. ще го платим всички ние, хората и фирмите, но не и банките, които са го отпуснали. Но аз не съм икономист и не ги разбирам много нещата - просто искам да се информирам, за да се предпазя от евентуални сривове.
              Нищо няма да стане. Пак ще си остане злато. Опасно ще стане ако се появи Шемата !! Тогава колкото и рано да си го продал, все ще ти е късно
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                Чакаме решение дали ще си признаят, че Гърция е фалирала и дали ще се активират застраховките по гръцкия дълг
                Ако да, то най-малкото банките издавали застраховки (CDS-и) ще изпищят на умряло, пък някой даже твърдят, че ще фалират всичките, ма това няма кой да го позволи
                А ако признаят Гърция за фалирала, какво ще стане с цената на златото? Някакви идеи?
                ------------------------------------
                Едит: Аз лично си представям най-лошия сценарий - ще монетизират дълга, като напечатат евра да го платят, което ще бръкне в банковите сметки на всички европейци - т.е. ще го платим всички ние, хората и фирмите, но не и банките, които са го отпуснали. Но аз не съм икономист и не ги разбирам много нещата - просто искам да се информирам, за да се предпазя от евентуални сривове.
                Last edited by Liquid Stranger; 01.03.2012, 01:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                  Чакаме решение дали ще си признаят, че Гърция е фалирала и дали ще се активират застраховките по гръцкия дълг
                  Ако да, то най-малкото банките издавали застраховки (CDS-и) ще изпищят на умряло, пък някой даже твърдят, че ще фалират всичките, ма това няма кой да го позволи
                  А, ще ги спасят с парите на данъкоплатците... Както направиха в САЩ
                  Когато банките печелят, печелят само за себе си, а когато губят - губи цял народ

Коментар

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                    Това какво означава?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      и едни CDS има да се разплащат скоро
                      Това какво означава?

Коментар

• и едни CDS има да се разплащат скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от FAЙL Разгледай мнение
                          Гравитацията го дърпа, а атмосферното налягане го бута надолЕ.
                          Абе, и аз така подозирах, ама рекох да питам се пак
                          И ето, че изскокна и некъф Бернанке отнекъде...
                          С питане и до Цариград се стигало, казват

Коментар

• Кой бута златото надолу? Ами тоз дет иска да смени артийките(=$) си за повечко злато, щот вече артийките ги не щат. Днес иранците ги не щат, утре и други. Ко ша ги прайм тогаз тез артийки? Ного лошо за бай Еврей печатаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Принципно тук отговор би могло да бъде " А откъде ще ми кажат числата за тотото? "
                              Нооо шегата настрана. Изказването на Председателя днес си можел да видиш на живо на http://www.c-span.org/ мисля че беше на 3-ти канал.

Но те предупреждавам - не го гледай в очите, защото ще те хипнотизира да купуваш трежърис!
                              Мерсаж!

Коментар

• А от всичко най-добре е инсайдер. Ама това не е за плебеи
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X