Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХубава двойка ще сте-един странник и един не от тоя свят!Не знам за Никанор/Христо/,ама на биволите със сигурност ще им изкарате акъла.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХубава двойка ще сте-един странник и един не от тоя свят!Не знам за Никанор/Христо/,ама на биволите със сигурност ще им изкарате акъла.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеАй заедноФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеАй заедноМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАми във ваканция съм от форекс и пляскам от време на време на демо. Обаче имам и проблеми със стреса и малко съм се чалнал, та спамя тука, да не ме забравяте.
аз затова искам повече очи т.е. мнения ,за да има по малко грешкиLast edited by strannik; 28.02.2012, 11:19.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениегигенци маи , каня се да отида от доста време
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеповредил си се нещо. къв е тоя фатализъм дето струи от постовете тиBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеКъде се намира този манастир ?Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеМММММММ знам ли и аз търся себе си,ма май не съм от тоя святМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепази се от изкушенията но инъче добре дошъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеИзкушавам се да се присъединя и азМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеКато монах ли???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеБазира се изцяло на закона на Мърфи. Там ми беше таргета на късата която ми изплющя. Следователно курсо ще отиде до там 1.25 може би до месец максимум.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар