http://stockcharts.com/def/servlet/SC.pnf?chart=$XEU,PLUADANCBO[PA][D][F1!3!0.21!!2!20]&pref=G
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
http://www.focus-news.net/?id=n1632053
бре много смело, явно се извиват ръце .Last edited by strannik; 15.03.2012, 17:11.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеОколо 3040 е едната стена другата около 3066/68,вчера 3040 също бе по сериозна преграда от което и да е ниво.Да няма опции изтичащи днес около 3050 и да го държат около тази цена??Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеОколо 3040 е едната стена другата около 3066/68,вчера 3040 също бе по сериозна преграда от което и да е ниво.Да няма опции изтичащи днес около 3050 и да го държат около тази цена??
А след това на къдеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеНе ти ли прави впечетление че локалните дънца и връхчета ги прави в нощните сесии.Акъл немога да давам,защото метали не търгувам въобще.Що се отнася до еврото както и ти виждаш няма никаква посока в момента,очаквах поне тест на вчерашния връх, но към този момент няма такова нещо.Дали както разни писатели биха изтълкували това като събиране на сили за успешен пробив незнам,за мен просто е пуснат софтуера на маркетмейкъра на автопилот докато си избистрят стратегията за извличане на максимални печалби от тълпата.Рисуват си по графиката и засега по високите дънца сочат за нагоре ама не е ли прекалена видно това.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеНе ти ли прави впечетление че локалните дънца и връхчета ги прави в нощните сесии.Акъл немога да давам,защото метали не търгувам въобще.Що се отнася до еврото както и ти виждаш няма никаква посока в момента,очаквах поне тест на вчерашния връх, но към този момент няма такова нещо.Дали както разни писатели биха изтълкували това като събиране на сили за успешен пробив незнам,за мен просто е пуснат софтуера на маркетмейкъра на автопилот докато си избистрят стратегията за извличане на максимални печалби от тълпата.Рисуват си по графиката и засега по високите дънца сочат за нагоре ама не е ли прекалена видно това.Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Не ти ли прави впечетление че локалните дънца и връхчета ги прави в нощните сесии.Акъл немога да давам,защото метали не търгувам въобще.Що се отнася до еврото както и ти виждаш няма никаква посока в момента,очаквах поне тест на вчерашния връх, но към този момент няма такова нещо.Дали както разни писатели биха изтълкували това като събиране на сили за успешен пробив незнам,за мен просто е пуснат софтуера на маркетмейкъра на автопилот докато си избистрят стратегията за извличане на максимални печалби от тълпата.Рисуват си по графиката и засега по високите дънца сочат за нагоре ама не е ли прекалена видно това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениена 1.3053 има подкрепа, все още крехка
А злото държиДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеМи сложи стоп или некви отложени ордери и пак същото.
избива стопове и после в твоята посока
тая хуиня вече ми е писналаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНе мърдам от компа докато имам такива позиции
Ако отлепи надоло еврото или златото ще ми изкърти сметката
Така поне мога да слагам или насрещни или да затварямBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеМИ ходи я върши. То квото става ше става. Поне няма да си пилиш нервите.
Ако отлепи надоло еврото или златото ще ми изкърти сметката
Така поне мога да слагам или насрещни или да затварямДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЕба тоя клин, еба тва чудо
Изпили ми нервите и не мога да си мръдна от компа
А имах важна работа по сф.Last edited by strannik; 15.03.2012, 16:22.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЕба тоя клин, еба тва чудо
Изпили ми нервите и не мога да си мръдна от компа
А имах важна работа по сф.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар