If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О-ооо-хооо приииивет ... докато съм отсъствала гледам, че сте се издигнали доста -
до РОЛЯТА НА ШЕФ на финансов конгломерат от фондове и баки - знаех си .... браво-браво.
Поздрави,
Ваша Доктор Куин Лечителката
стараем се, ама като ти гледам ника маи си" Доктор Ох боли:" /весело да става/
О-ооо-хооо приииивет ... докато съм отсъствала гледам, че сте се издигнали доста -
до РОЛЯТА НА ШЕФ на финансов конгломерат от фондове и баки - знаех си .... браво-браво.
Доколкото разбирам нямаш позиция в евро - поне за мен е показателно колко сам вярваш на собствената си прогноза. Ако не съм разбрал правилно извинявай. всичко добро.
А това кой е прав или не е малко божа работа. Никой не знае със сигурност бъдещето..
всичко е както го споделих сега влизам къс от 3205 за 3160
имам . Да отгатнеш ходовете на противника не е надникване в бъдещето ,а знание за изменението на неговата реактивност. Тук Дядо Боже не го намесваи.ТОИ дарява с прозрение само заслужили /положили усилия/ търговците не сме между тях.
пп хвърляи по едно око на Е / Д днес и утре и когато се срути достатъчно си оттегли забележките.
пиши колега лошо нема ,само си мисля , как така толкова лесно може да се хвърлят определения даже и да са верни. Ако ти отговоря със същото /мога да бъда брутален в изказа верваи ми/, се започва една никому ненужна и ТЪПА дискусия от която темата само губи.Така че хаиде малко възпитано и по същество , другото е клуб на полукултурните деици.
Не искам да те се засягам. Аз се шегувах, но ако не се шегуваме, поне за мен една прогноза е проста философия, ако
1) нямаш позиция
2) нямаш стоп или положение при което оттегляш пргогнозата
Аз нямам валутна позиция, защото имам дълги злато ( голяма корелация). Дълъг съм от 160.20. стопа ми е при затваряне под 159.
3) но не задължителна точка е цел - за мен е мин 167...
Доколкото разбирам нямаш позиция в евро - поне за мен е показателно колко сам вярваш на собствената си прогноза. Ако не съм разбрал правилно извинявай. всичко добро.
А това кой е прав или не е малко божа работа. Никой не знае със сигурност бъдещето..
ЛОЛ... ааа.. новобранец си... ами, като правиш прогнози, не забравяй да правиш много - все някоя ще се сбъдне... Не се притеснявай, аз повече в тази тема няма да пиша. Явно, ти всичко знаеш по темата..
пиши колега лошо нема ,само си мисля , как така толкова лесно може да се хвърлят определения даже и да са верни. Ако ти отговоря със същото /мога да бъда брутален в изказа верваи ми/, се започва една никому ненужна и ТЪПА дискусия от която темата само губи.Така че хаиде малко възпитано и по същество , другото е клуб на полукултурните деици.
аиде на бас бе разбирач ,ако си толкова проницателен, инъче и аз мога да ти отговоря нещо просто еи така .Казваш си прогнозата и аз казвам моита и тогава ще се види кои е новобранец . Чакам .Пак повтарям за старите кучета с което ще ги разлая,спускане спускане и пак спускане 100 %.
пп запомни нещо много важно : Никои не го интересува тук как ти изглеждам, тук е важно как ти изглежда Е / Д и толкова .Верваи ми.
ЛОЛ... ааа.. новобранец си... ами, като правиш прогнози, не забравяй да правиш много - все някоя ще се сбъдне... Не се притеснявай, аз повече в тази тема няма да пиша. Явно, ти всичко знаеш по темата..
старнник, малко новобранец ми изглеждаш.. ако си в грешка може да ти променим темата на (невинаги) верни прогнози... лол....
аиде на бас бе разбирач ,ако си толкова проницателен, инъче и аз мога да ти отговоря нещо просто еи така .Казваш си прогнозата и аз казвам моита и тогава ще се види кои е новобранец . Чакам .Пак повтарям за старите кучета с което ще ги разлая,спускане спускане и пак спускане 100 %.
пп запомни нещо много важно : Никои не го интересува тук как ти изглеждам, тук е важно как ти изглежда Е / Д и толкова .Верваи ми.
и аз като теб си го отнесох преди 6 години
ето ти един ценен урок, дано не е бил и скъп: когато решиш да търгуваш определен инструмент, първо проучи всичко за него
ПП ако сега ти кажа що точно днес и сега те затварят служебно, няма и да се напънеш да провериш каква е причината
Коментар