Първоначално изпратено от itso78
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеде да знам .... надали подобни маниакални състояния се лекуват със смехотерапия, но виж с една голяма инДжекция Диазепам -ммммм може да се пробва ... като за начало.
си го биваше.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
бързате колеги, бързате реиндж не сте ли виждали ,само с таиминга имам пропуск , но маи само аз си позволявам да посочвам и време .Споко надолу сме ,.всичко е под контрол.
пп като лешояди сте ,а докато падаше никакви ви немаше , тоя форекс ви е превърнал в хишници , папане за вас и този път няма да има/имам в предвид удължилите/ аз си джиткам реинджа и го чакам пак да се спусне.Last edited by strannik; 20.03.2012, 20:25.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениешансовете за друго развитие съм ги свел около 1%
Явно без да искаш си ги свел до едно на милион
Коментар
-
красота...
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
Коментар
-
натиска за надолу беше слаб и....
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОште несе знае за далги няма пробив на 32.41. От тук едни каси са стоп 32.42 за 31.50....при пробив на 32.41 налице са далги поне до 32.77 азашто не и до 33.70
...усещам сила в изкачването и мисля че ще успее да пробие 1.3141 ,та даже и над 1.33 , но ще остане да има и за утре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение.............. /весело да става/
Коментар
-
много си прав
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНевярвай на новини,пазара прави новините....1.30 е ниво но от дрига величина
Коментар
-
да,разбрах
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАбе колега на на32.32 влиязох кас сас стоп 32.41 след малко затварям и като варнекам 32.20 пак кас сас стоп пак 32.41
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСветлине, що се занимаваш с туй жиуотно, нищо няма да му влезе в кратуната. Иначе да, прав е, че предстои корекция на цялото покачване от 1.30, но входът му отново е едно към гьотере, няма стоп, а целта е меко казано нереалистична. Да не забравяме и това, че обича да си измисля "новини", освен че винаги е прав.
Блейка има реална възможност да слизаме за ново дъно под 1.30 директно от тука. Да видим все пак какво ще реши пазарът.
Коментар
Коментар