Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STRANNIK EUR/USD - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеда го видим тоя рейндж
добро утродвиженето е уникално красота.
Last edited by strannik; 21.03.2012, 04:41.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеСпиш ли чадо?Гоним 1.33Last edited by strannik; 21.03.2012, 04:22.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИзползвам повода за да те поздравя за глупавата и никому ненужна тема:
http://www.youtube.com/watch?v=H6EaF...eature=related
PS : Не е необходимо да занимаваш форумната аудитория с трейдинг-виденията си - поне аз не го правя от уважение към себе си и околните
PS2 : Kофти е, че използвам златния глас на Артур Беркут за подобни дребни поводи
пп Борьба между старым и новым, между отмирающим и нарождающимся,- вот
основа нашего развития.Last edited by strannik; 21.03.2012, 03:44.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми аз съм mentally challenged, та затва си питамчуждите прогнози обаче, няма да те направят по добър търговец
затруднява ме да. гледам да не си създавам мнение за пазара, че тогава трезвата преценка изчезва и се губят пари
от въпроса ти вчера за петрола е ясно , че се хвърляш без да си даваш сметка къде и защо. та и прогнозите няма да ти помогнат също.....
а си във форума не за дискусия , а да търсиш знания , които ти липсват. ако и да не си го признаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение... тоя форекс ви е превърнал в хишници ,...:
http://www.youtube.com/watch?v=H6EaF...eature=related
PS : Не е необходимо да занимаваш форумната аудитория с трейдинг-виденията си - поне аз не го правя от уважение към себе си и околните
PS2 : Kофти е, че използвам златния глас на Артур Беркут за подобни дребни поводиДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениеЗащото приятелю мой мисля че по принцип това е темата за дебат + коментари,но ако не е така и те затруднява...с нищо не си длъженчуждите прогнози обаче, няма да те направят по добър търговец
затруднява ме да. гледам да не си създавам мнение за пазара, че тогава трезвата преценка изчезва и се губят пари
от въпроса ти вчера за петрола е ясно , че се хвърляш без да си даваш сметка къде и защо. та и прогнозите няма да ти помогнат също.....
а си във форума не за дискусия , а да търсиш знания , които ти липсват. ако и да не си го признавашLast edited by NYSERookie; 20.03.2012, 21:54.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениещоооооооооооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от spas1spas Разгледай мнениеКолеги и приятели,искам да ви помоля всеки да си напише своята прогноза за утре за двойката евро/долар?! Освен ако не го затрудни...Благодаря предварително и високи доходи на всеки !!!Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар