IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване от новак

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Звучиш малко оптимистично....., но за форекса си прав.
    Подкрепям ти поста и съветите. Само може да те допълня - позиция под 500 лв няма смисъл да се открива.Разпредели си парите на 5 части - всяка седмица инвестирай по една част, с последната допълни някоя от позициите или си я пази за резерв....Ако нещо скочи с 10-20 % продавай и се включи в друго.....
    И никога не инвестирай повече от 40-50 % от парите в къщи на борсата.....
    Еми верно, до преди 1-2 седмици не бях толкова оптимистично настроен. Ама вече си понапълних кошницата и тия дни седнах с калкулатора да смятам.18 акции, долу горе 50/50 растежни/дивидентни и най-важното - тегловно пресметнато се оказа че портфейла ми е на 9,56 % средно от дъното. Като се махнат 4-5% очаквана средно-песимистична див.доходност за тази година (които така или иначе няма да ги изпия) - еми - повече от доволен да притежавам всички акции,които намирам за перспективни на 5% от техните дъна. Как няма да съм оптимист вече.
    Още повече след като тази седмица най после излязох на плюс. А само как ми беше увиснал носа Декември когато по 1 време имах доходност по ПФ от - 14.5%...бе новобранска му работа, учим се.

За мене в момента БФБ с всичките си кусури е по-перспективно място за влизане от NYSE. Точно преди месец (и с право) бях на обратното мнение и 60% ми бяха там средствата.Тоя Петък обаче кеширах с печалба от доброто рали там част от акциите си и парите - на БФБ. Добре ми дойдоха,че бях останал само с 2-3% ликвидност тука, сега ми е малко по- широко около врата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      И аз бих те посъветвал да се откажеш от тия форекси.........................................:
      Ааа, и да не изхарчиш всички пари, правиш струваш поне 1/3 от сумата предвидена за БФБ си я дръж в кеш.

Звучиш малко оптимистично....., но за форекса си прав.
      Подкрепям ти поста и съветите. Само може да те допълня - позиция под 500 лв няма смисъл да се открива.Разпредели си парите на 5 части - всяка седмица инвестирай по една част, с последната допълни някоя от позициите или си я пази за резерв....Ако нещо скочи с 10-20 % продавай и се включи в друго.....
      И никога не инвестирай повече от 40-50 % от парите в къщи на борсата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        И аз бих те посъветвал да се откажеш от тия форекси.
        Ела на БФБ вместо това. Ама бързичко че да не изпуснеш влака.
        И аз бях бранд ню Септември, средата на Ноември се включих и с късмета на новобранеца хванах 3 годишното дъно на БФБ и вече над 2 месеца пълня ли пълня.Индексите са само на 4-5% от дъното си,много хора са отчаяни - идеално време за пазаруване.
        Виж темата на колегите с предпочитанията на форума за печеливши акции за 2012, избери си 10-15 и почвай да купуваш бързичко, че може да нямаш много време. Не се пазари прекалено,но все пак гледай като купуваш акции да са макс. на 10% от годишното им дъно.За дивидентните (добре е 1/2 да ти са такива) - отпусни до 15-16%.Те и без това не падат много, а и ще ти се отплатят това лято.
        Гмуркай се смело, гаранция че ще си по добре после от поне половината от старите кучета тука дето са купували на по-високи "дъна"
        Междувременно ще си учиш теорията в движение,иска се четене, ама много четене.Това не ти е рулетката на форекса.
        Ако имаш по-конкретни въпроси - на л.с.

Ааа, и да не изхарчиш всички пари, правиш струваш поне 1/3 от сумата предвидена за БФБ си я дръж в кеш.
        помогни и на мен за бфб
        молим?айде нема нужда

Коментар

• книги
          факторито и бейби пипса ги писаха вече.четеш там и си готов да загубиш първите си 1-2-3 хиляди

Коментар

• Първоначално изпратено от Wyand Разгледай мнение
            Здравейте,
            От скоро се занимавам с валутна търговия, използвайки демо акаунти. Не мога да кажа че съм станал добър или че съм спечелил много, но определено ме заинтригува въпросната 'игра'. Всичко обаче би било много по-хубаво ако имах повече знания, затова бих искал да ви помоля да ми препоръчате литература и/или статии от които да мога да чета и да разбера значението на основни понятия като пип, маргин и т.н. Като цяло се интересува ме да разбера как работи всичко. Надявам се да получа креативни отговори, които да ми бъдат полезни.
            Благодаря предварително!

И аз бих те посъветвал да се откажеш от тия форекси.
            Ела на БФБ вместо това. Ама бързичко че да не изпуснеш влака.
            И аз бях бранд ню Септември, средата на Ноември се включих и с късмета на новобранеца хванах 3 годишното дъно на БФБ и вече над 2 месеца пълня ли пълня.Индексите са само на 4-5% от дъното си,много хора са отчаяни - идеално време за пазаруване.
            Виж темата на колегите с предпочитанията на форума за печеливши акции за 2012, избери си 10-15 и почвай да купуваш бързичко, че може да нямаш много време. Не се пазари прекалено,но все пак гледай като купуваш акции да са макс. на 10% от годишното им дъно.За дивидентните (добре е 1/2 да ти са такива) - отпусни до 15-16%.Те и без това не падат много, а и ще ти се отплатят това лято.
            Гмуркай се смело, гаранция че ще си по добре после от поне половината от старите кучета тука дето са купували на по-високи "дъна"
            Междувременно ще си учиш теорията в движение,иска се четене, ама много четене.Това не ти е рулетката на форекса.
            Ако имаш по-конкретни въпроси - на л.с.

Коментар

• :
              Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              това е любимото ми парче

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Откажи се докато е време да не загубиш! Валутна търговия играят само деца от 8 до 18 или комплексари от всички възрасти, които са свикнали да не работят или някой друг да ги издържа. Общо взето е по-зле от хазарта. Даже система за хазарт по-печеливша ще ти предложа. Пробвай при лузърите на валутна търговия, и като нищо не спечелиш или много изгубиш, обърни се към мен на лични да обсъдим системата ми на хазарт. Ако тя се окаже по-печеливша от валутната търговия, ще е интересно да я презентираме
                http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Здравейте,
                  От скоро се занимавам с валутна търговия, използвайки демо акаунти. Не мога да кажа че съм станал добър или че съм спечелил много, но определено ме заинтригува въпросната 'игра'. Всичко обаче би било много по-хубаво ако имах повече знания, затова бих искал да ви помоля да ми препоръчате литература и/или статии от които да мога да чета и да разбера значението на основни понятия като пип, маргин и т.н. Като цяло се интересува ме да разбера как работи всичко. Надявам се да получа креативни отговори, които да ми бъдат полезни.
                  Благодаря предварително!
                  Ако наистина сега започваш и не си обременен с ТА и ФА ти препоръчвам този сайт-http://clusterdelta.com
                  На мен много ми помогна,аз също съм новак.Не го препоръчвам на стари кучета с изградени и печеливши търговски стратегии...
                  пожелай си всичко което имаш и ще имаш всичко,което желаеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Откажи се докато е време да не загубиш! Валутна търговия играят само деца от 8 до 18 или комплексари от всички възрасти, които са свикнали да не работят или някой друг да ги издържа. Общо взето е по-зле от хазарта. Даже система за хазарт по-печеливша ще ти предложа. Пробвай при лузърите на валутна търговия, и като нищо не спечелиш или много изгубиш, обърни се към мен на лични да обсъдим системата ми на хазарт. Ако тя се окаже по-печеливша от валутната търговия, ще е интересно да я презентираме
                    какво ти пречи сам да я презентираш?
                    молим?айде нема нужда

Коментар

Здравейте,
                      Благодаря предварително!
                      разгледай това
                      http://www.forexfactory.com/news.php
                      http://www.babypips.com/forexpedia?t...Browser&from=I
                      разгледай ги подробно
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Откажи се докато е време да не загубиш! Валутна търговия играят само деца от 8 до 18 или комплексари от всички възрасти, които са свикнали да не работят или някой друг да ги издържа. Общо взето е по-зле от хазарта. Даже система за хазарт по-печеливша ще ти предложа. Пробвай при лузърите на валутна търговия, и като нищо не спечелиш или много изгубиш, обърни се към мен на лични да обсъдим системата ми на хазарт. Ако тя се окаже по-печеливша от валутната търговия, ще е интересно да я презентираме

Коментар

• Запитване от новак

Здравейте,
                          Благодаря предварително!
                        Working...
                        X