IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почивка се взима кога имаш повече пари отколкото ти трябват за момента
    В противен случай не можеш да починеш щото няма как да си я осигуриш тая почивка.

Куче мани тая почивка, трейдинг и умора е оксиморон, ни ги слушай разните спекулантИНИ Те се уморяват щото не знаят кво правят и все са на ръба оти си пробват късмета и затова и се напрягат.

А относно равновесието знайш ли как се постига. Сега ще ти кажа.
    Започваш да търгуваш, правиш хубава сума, отиваш после в някой от автопредставителите и си взимаш да речем едно 911, може и да не го купуваш, може и да го наемеш и излизаш извън града и започваш да го караш колкото може Като ти се разтреперат краката от адреналина няколко пъти, такова равновесие ще получиш, че още като слезеш от колата и трейдинга ще ти изглежда като песен

Равновесия, състояния, дрън дрън

Па после разправяйте, че щастието не се купувало с пари, все ще има будали дето да се вържат
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Най-доброто антистрес "лечение" е да съзерцаваш плувката на въдицата. Няма нищо по-лековито от тишината, ромола на течащата и плискаща се водата и лекото помръдване на плувката.
      +1024
      Верно е !!!!
      Като се съсреточи човек вниманието си
      върху плувката и 3-4-те квадрата около
      нея и верно забравя за всичко друго !!!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        ... Отивах на Плиска и гледах колите по Цариграско шосе. След тва си нов човек.....
        Тц , не помага !! 7 години имах магазин на Плиска и гледах колите
        В резултат - само закръглих 100-те кила , а нервата си е същата

Коментар

И аз да си кажа. Отива се на море или на река или на планина. Съзерцават се тези 5 неща.
          Най-доброто антистрес "лечение" е да съзерцаваш плувката на въдицата. Няма нищо по-лековито от тишината, ромола на течащата и плискаща се водата и лекото помръдване на плувката.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И аз да си кажа. Отива се на море или на река или на планина. Съзерцават се тези 5 неща. Ако нямате под ръка едно от тях, ще прайте като мен га ми избиваха балансите навремето. Отивах на Плиска и гледах колите по Цариграско шосе. След тва си нов човек. А и още нещо, нещо отишло у киреча няма да се оправи като му баете. Перкайте му стопа и беж по женички
            аз имам за цел да събера достатъ4но пари и да отида да живея и търгувам някъде около морето в къща от затворен тип комплекс защото много добре зная 4е за този вид работа си трябва макс спокойствие и уравновесеност....защо около морето?защото там ми харесва много и климата е добър а относно почивката аз съм се чуствал най-добре когато съм в пе4еливше състояние на духа и се махна от пазара когато съм изпълнил или съм близо до поставените цели а когато съм на загуба ми едно тегаво не искам да почивам дразня се на вси4ко и не разпускам ама никак....явно е индивидуално
            молим?айде нема нужда

Коментар

И аз да си кажа. Отива се на море или на река или на планина. Съзерцават се тези 5 неща. Ако нямате под ръка едно от тях, ще прайте като мен га ми избиваха балансите навремето. Отивах на Плиска и гледах колите по Цариграско шосе. След тва си нов човек. А и още нещо, нещо отишло у киреча няма да се оправи като му баете. Перкайте му стопа и беж по женички
              Умен МАМУН умееен
              Тва на Плиска и аз съм го правил,
              но не заради форексо, а много по-отдавна
              и по други поводи

Коментар

• И аз да си кажа. Отива се на море или на река или на планина. Съзерцават се тези 5 неща. Ако нямате под ръка едно от тях, ще прайте като мен га ми избиваха балансите навремето. Отивах на Плиска и гледах колите по Цариграско шосе. След тва си нов човек. А и още нещо, нещо отишло у киреча няма да се оправи като му баете. Перкайте му стопа и беж по женички

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  почивка според мен се взема когато си в печеливше състояние
                  добра вечер
                  аз малко като черна станция ама казвам нещо умно (според мен де)!!!

почивка трябва и при двете крайни състояния....като търговец требе си балансиран - като махало което се стреми да бъде в покой - та горните две крайни състояния по същество са едно и също нещо но с различен поляритет и требе да им се противодейства...

наздраве
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    да, прав си за съжаление... йената ми яде и сметката и нервите... И вече взех да си мисля, че е време да затварям кепенците форевър! Не си струва нервите тази простотия! Спечеленото са кървави пари....
                    От всичко на света най-мразя хазарта! Но напоследък усещам, че поведението ме започнало да става такова като на зависим човек! Пулса се ускорява, адреналина се вдига при определени часове на деня... не мога да не погледна какво става по всичите фронтове... вечер заспивайки все индекси, валути и прочее шитове ми се привиждат.... рядко взех да излизам... че и често взех да отхвърлям "оферти" от дами...
                    Просто не си струва ! ... да, сметката ми нараства полека -лека... но живота ми се е превърнал в извращение...
                    От известно време редуцирам инструментите които търгувам... редуцирам и сделките, които правя....
                    За съжаление имам няколко силно губещи позиции, които влача още от обучителните си години (без стоп и от мнооого отдавна) - които съм решил да затворя при нянакви по-разумни нива (че да не изглеждам в очите си като насрал се-капитулирал новобранец)... но корекция там така и не идва, мамка му! Но ще си чакам - поне на това се научих за 6-7 години!

изповед на един преуморен (и явно претъргувал) трейдър....
                    ATILA време е да си вземеш 3-4 месечна почивка
                    и да се отървеш от компове, телевизия, вестници и т.н.
                    Иди в някое село и дишай чист въздух.
                    ПОМАГА !!!!!

Коментар

• Сигурен ли сте? Да маркираме?

Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      ако ги резнат надоле ако не нагоре дай сега наградата
                      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• а защо ли са избрали то4но този момент петък късно след затваряне на пазарите?може би за да не предизвикат сътресения или???
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                          туй ша рече ,че понеделник гап ама на къде ша е въпрос за 100 000лв.
                          ако ги резнат надоле ако не нагоре дай сега наградата
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• И отговорите са:

А) Нагоре
                            Б) Надоле
                            В) Е*а ли му ма*ката
                            Г) 50/50 или накъдето духне ветъруууууу.....

Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                              блумбърг казаха 22:00 централно европейско...сметай

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                почивка според мен се взема когато си в печеливше състояние
                                Позволи да не се съглася!
                                Почивка се взима точно, когато си в анти серия и си с разбита психика... Личен опит е това!
                                Иначе си прав! Това е професия за психопати!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X