If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спряха търговията с акции на UniCredit и Banca Popolare di Milano в Италия
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Заради това Еврото требе да е поефтиняло
Спряха търговията с акции на UniCredit и Banca Popolare di Milano в Италия
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Заради това Еврото требе да е поефтиняло
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Добър ден и успешна търговия.Влезнах само да проверя късаците дали са удържали ,че беше страшен напън нагоре.
Гледам Пощажията и Новака са устискали Бравос
Аз си признавам че за малко да не ми издържат нервите и да обърна за нагоре
Включил съм печатницата за GRD да загрява за понеделник
Преди два дни казах, че еврака върти на север. Ей я ситуацията за днес: на 1 час- ъгъл на завъртане е около 60 градуса. цената в момента е под средната линия на канала, което леко отслабва тренда.
На 4 часа- ъгъл на завъртане около 45 градуса- т.е. "игра в центъра", цената опира в горната граница на канала, което значи, че е възможна и корекция
как се казва тоя индикатор?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
2 зависнали къси де нямат стоп. Пресно ударени плюсови стопове на хеджиращите ми дълги. Като цяло малка загуба от цялата врътка. След малко се прибирам да обядвам и да си видя платформата. Фундаментално се питам дали да добавя къса от тези нива, че ми харесва, или още един път да хеджирам.
Мисля че и в двата случая ще звънят шамари
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар