IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Тъкмо да добавя към късите и си извъртях един шамар и си отворих дълга. Ако сработи Бай Тошо ще го черпя
    Джейсън щом хеджираш -няма да проработи при теб таз система .Все ще бъдеш на загуба Требе да се търгува начисто тоест избираш посока , биеш си шамара и отваряш в обратната посока Анадъмо?
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• По мое мнение - нямам мнение. Маркета у щатско е на нива дето ако не следва селл - Дъ скай из лимит Смятам че гуглето ще им охлади бичите настроения днес. Но да видим

Коментар

• кабела полуде

Коментар

• озито уверено върви към мойто лимит

Коментар

• По мое мнение си беше корекция, защото ако си спомним какво се случи от средата на миналата седмица - всички твърдяха за крах, сваляне на рейтинги, лоши прогнози за еврото 1.25 и надолу до 1.19-20 и прочие. Беше ясно, че ще оберат доста стопове нагоре.
            Виж за първото предложение мога да си помисля!

За мен търговията умря за днес рейнджа е ясно 20-30 пипов в двете посоки от сегашният курс.

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Прегледай на дневна петъците през последните 1-2-3 години. Не е нужно да си гений, за да забележиш статистическата зависимост (рискофф ден). Една проста екселска табличка може да ти даде доста подобни жокери. Ако си мераклия, може и база данни да напишеш, за да синтезираш много и различна по характер информация, а после, прилагайки обратният процес (анализ), да изведеш някои зависимости.

В случая (поне за мен) основният въпрос е, на какво се дължеше покачването? Дали беше следствие от покриване на къси или някой/и купуваше/ха? В първият сценарий големите са използвали промоцията, за да "поемат" нежеланите къси на по- добри цени, отколкото в началото на седмицата. Във вторият, имаме 100тина пипса изтръскване, за да изкара всички присламчили се към големите от куци нива...
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
              Поздравления за прогнозата днес!
              Прегледай на дневна петъците през последните 1-2-3 години. Не е нужно да си гений, за да забележиш статистическата зависимост (рискофф ден). Една проста екселска табличка може да ти даде доста подобни жокери. Ако си мераклия, може и база данни да напишеш, за да синтезираш много и различна по характер информация, а после, прилагайки обратният процес (анализ), да изведеш някои зависимости.

В случая (поне за мен) основният въпрос е, на какво се дължеше покачването? Дали беше следствие от покриване на къси или някой/и купуваше/ха? В първият сценарий големите са използвали промоцията, за да "поемат" нежеланите къси на по- добри цени, отколкото в началото на седмицата. Във вторият, имаме 100тина пипса изтръскване, за да изкара всички присламчили се към големите от куци нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Не съм манипулатор. Грижа се за доброто име на сайта Ако даваха по 5 кинта за всяка моя поправка през годините и ги влагах в техни акции, до сега да съм Мажоритар в Инвестора
                Щеше да го прекръстиш на
                МАМУНиВЕСТОР
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  МАМУН е манипулатор голям !!!!!!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=qZquiACzPLY
                  Не съм манипулатор. Грижа се за доброто име на сайта Ако даваха по 5 кинта за всяка моя поправка през годините и ги влагах в техни акции, до сега да съм Мажоритар в Инвестора

Коментар

• Поздравления за прогнозата днес!

Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                    до тук добре

следваща цел на 1 час 2796 братският американски спекулант требе да даде едно рамо
                    http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                      цел на 30 минутна 2892
                      до тук добре

следваща цел на 1 час 2796 братският американски спекулант требе да даде едно рамо
                      Last edited by strannik; 20.01.2012, 14:56.
                      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Реде, сичко е под контрол. Скарах им се и маанаха статията
                        МАМУН е манипулатор голям !!!!!!!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=qZquiACzPLY

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                          А ти ли беше, аз се чудя що Дакса така рипна
                          Аз продължавам да съм аут от информация що рипна в 2 часа близо 50 точки

Коментар

А ти ли беше, аз се чудя що Дакса така рипна

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Спряха търговията с акции на UniCredit и Banca Popolare di Milano в Италия
                              +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                              Заради това Еврото требе да е поефтиняло

Коментар

Оди трънки аз съм много близо до стопа
                                То и аз съм близо до стопа
                                и затова броим за утешение МАМУне

Коментар

Working...
                                X