IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Ще трябва да минавам на високите фреймове. Чакане средно по няколко часа за 20-30пипса.
    Мъка мъкаааа

А ти как я мислиш да я действаш като умре още повече пазара ? Като се върне на нивата преди 6 години когато за деня 40пипса за няколко минути са били нещо екстраординари
    за момента не е станало
    само читавите сигнали намаляха наполовина, ма къвто съм мързел ми идва дюшеш
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• дай боже озъбване на 1.33

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
        има някво раздвижване ми се струва кат гледам графиката преди 22
        аха,
        цели 7 пипа в двете посоки
        милионер ша та напрай
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          свиквай по-добре и се нагаждай по-бързо към новата ситуация, че .........
          Ще трябва да минавам на високите фреймове. Чакане средно по няколко часа за 20-30пипса.
          Мъка мъкаааа

А ти как я мислиш да я действаш като умре още повече пазара ? Като се върне на нивата преди 6 години когато за деня 40пипса за няколко минути са били нещо екстраординари
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• последно от инвестора е това ако може да се верва
            тъй че сядайте пред талавизорите и гледайте
            Частни кредитори държащи 75% от подлежащите на замяна гръцки ДЦК са се съгласили да участват в сделката, съобщава Wall Street Journal, цитирайки представител на гръцкото правителство.
            Офертата на гръцкото правителство остава в сила до 22 часа тази вечер.

Анализаторите очакват Гърция да задейства така наречената колективна клауза в случай, че участието е под 90%.
            http://www.investor.bg/sasht/337/a/s...yrciia,131336/
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• има някво раздвижване ми се струва кат гледам графиката преди 22

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                НАИВНИК какво би раздвижило пазарите ама така хубаво както пред 2008-2011 ?
                След криза какво остава Война няма. Ако може да се провокира отново някое ей такова положение както за петрола преди няколко месеца, хубаво , но и това се изтърка вече. Как мислиш, някакви добри новини може ли да се изнамерят така за разклащане в по-дългосрочен план
                свиквай по-добре и се нагаждай по-бързо към новата ситуация, че .........

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  в 6 ама да не са озъбим още таз вечер
                  От толкова нагласяне най-накрая само с нагласянето ще остане
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Кво очаквате да стане? Нъл ви казаха - утре в 6
                    в 6 ама да не са озъбим още таз вечер
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

НАИВНИК какво би раздвижило пазарите ама така хубаво както пред 2008-2011 ?
                      След криза какво остава Война няма. Ако може да се провокира отново някое ей такова положение както за петрола преди няколко месеца, хубаво , но и това се изтърка вече. Как мислиш, някакви добри новини може ли да се изнамерят така за разклащане в по-дългосрочен план

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Не са, ама казаха, че ще обевят утре резултатите.......... все едно ще го скрият тази вечер....
                        Аха...хмм дали няма да си проличи поне малко по графиката в 22...? хммм

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
                          ??? какво да не са сменили нещо?
                          Не са, ама казаха, че ще обевят утре резултатите.......... все едно ще го скрият тази вечер....

Коментар

??? какво да не са сменили нещо?

Коментар

• Кво очаквате да стане? Нъл ви казаха - утре в 6

Коментар

• Ще си подремна аз,събуди ме в 22ч за шампанското
                                имам ощ една дълга за всеки случай
                                с дълга ще спя тази нощ

Коментар

Working...
                                X