IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В 22 часа шиш......въпроса е надолу или нагоре, ама всеки е пристрастен към дадена позиция, само да не го отиграят наобратно де....

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
      в 22ч какво ще правим?
      затворих си аз дългата, сега е време сякаш за курекция
      Ами днеска до 22 частните кредитори трябва офицялно да дадат съгласие да ги подстрижат, до сега 60% са потвърдили. Трябва ппоне 95% да са съгласни, което ако стане се очаква поне временно да се поуталожат нещата около Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        означава обръщам внимание. тва под палмите го няма май а
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• аз по туй време си легам че съм възрастен много ама таз вечер дет хортува Мамуна е добре челяк да си направи пуканки и да седне пред графиката в 22 часа и да гледа сеир какво ше стане
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            същото кат онождането , ама преди това и внимание обръщаш на жената

http://e-vestnik.bg/13974

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              И аз бих помогнал, ама кат не знам кво значи Сайдисвам Да не е някоя мръсна дума
              същото кат онождането , ама преди това и внимание обръщаш на жената
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
                Абре байовци, днеска ще скалпираме ли дълго евро у дваесет и два часа или не ?
                Едни дълги евра затворих сега ама ме сърби да подновя......
                от старата мижитурка да го знаеш. след 21часа евро не се пипа, а най добре нищо да не се пипа, че е умрял пазара в 9 от 10 дни
                е, това не се отнася за фючърсите върху щатските индекси, които се размърдват последния час от сесията

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
                  Абре байовци, днеска ще скалпираме ли дълго евро у дваесет и два часа или не ?
                  в 22ч какво ще правим?
                  затворих си аз дългата, сега е време сякаш за курекция

Коментар

• И аз бих помогнал, ама кат не знам кво значи Сайдисвам Да не е някоя мръсна дума

Коментар

Лягам да спя,че две не виждам
                      Сайдисването ще го оставя за другата седмица, ако не ми мине котка път де
                      чак другата седмица
                      ако мине котката, обади се да помогнем

Коментар

• Абре байовци, днеска ще скалпираме ли дълго евро у дваесет и два часа или не ?

Коментар

теб няма ли кой да те сайдиса тая вечер , та с форумните кочове се занимаваш
                          Лягам да спя,че две не виждам
                          Сайдисването ще го оставя за другата седмица, ако не ми мине котка път де

Коментар

глей са какво поведение относно дамите баш на празника

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              ТАТО(дръто) предполагам, че най-аресваш ГРАОВСКОТО,
                              но понеже беше ВОЖД(учител) ще те поздравя с това:
                              http://www.youtube.com/watch?v=LXm5M4vEjuE
                              благодарско Реде
                              туй ми замяза на Калиакра в началото ама после се разубедих
                              на Калиакра е по красиво

Коментар

Кво правите бре момци? Пиете,пеете и граовско тропате ми се струва

Коментар

Working...
                                X