IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• blqblq нямам нищо против експертаджиите и индикаторите. Обаче когато някой аматьор тръгне да ми казва кое какво, е дразнещо. Това е същото като таксиджия да учи пилот от ДТМ-а как се кара Абсолютно нелепо е.
    А за помощните неща съм съгласен, все пак платформите са направени благодарение на програмистите и поради тяхното умение се възползваме и ние търгуващите.
    Но когато едните се целят да бият спреда и не виждат по-напред от това, някои виждаме и действаме.
    Фундамента го използвам единствено като катализатор. Както и ти каза, важното е от случващото да се изкарат пари.

Относно другият форум, предният админ ми е приятел и преди една година таман ми предложи да се включа за да се разработи, а пък аз обичам да пиша. Викнах още няколко човека там и уж се заформи за кратко дискусия, обаче не върви. Колкото и пъти да се опитам да се създаде нещо стойностно се оспамва заради 30-те долар цента на мнение. Което не е зле, но какво пречи хем да е полезно хем да се трупат. Особено за сега започващ е екстра наистина. За два три месеца може да трупне за една начална сума. Така и така ще губи, поне няма да има риск. Може само да спечели.
    Ефчето ти е казала и за препоръчителя.
    И да имате предвид, че мене ме орязаха с 4600евра
    После излязоха с мнението, че са пускали били 3 дни фиктивни котировки. Може да имате някое друго разминаване по графиката, но нищо фрапиращо
    А бе става кат за без пари. Иначе плащат. Даже и аз взех някой лев от тях
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      F4 , какви са тези бонусчета? Кат казахте за далавера и веднага наострих уши.
      Всяко мнение се плаща по 0,30 цента ако е от свободните теми е по малко май 0,05 цента !на края на всеки месец натрупаната сума се прехвърля в реален акаунт , и си търгуваш !Поне ако се регистрираш ме посочи в регистрацията си като препоръчал че нещо да изкарам от теб и аз ! Ако те интересува повече питай ще ти обясня на лични !
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Какво очакваш да се случи другата седмица?
        Честният отговор е: не знам. Той е и най- правилен от гледна точка на желания краен резултат. Каквото ще да се случва, важното е, да се изкара някой лев. Създавайки си нагласи и очаквания, губим способността си да взимаме бързи и правилни ришения в динамично променяща се среда.

В случая мога само да ти навредя, като повлияя и на твоята преценка, ако кажа, че ще пада/качва.

Ако обещаеш, че веднага ще забравиш прочетеното, ще се опитам да съм по- конкретен. В момента имам дълго евро и дълги в паунд/нзд, прави си изводите. На 3050/3100 или при стоп ще знам повече - сега мога само да гадая, но както писах и преди, 38++ е съвсем достижимо ниво в близко бъдеще.

Грийди, що така с лошо спрямо експертаджии и фундаменталисти? Истината е посредата според мен.

Фундаментът си трябва чат-пат, ако искаш да разбереш дългосрочните процеси; не говоря за зомбиране от четене на противоречиви и закъсняващи във времето новини, но това е рамката.

Някое кадърно написано експертче може да ти спести много екранно време, което да ползваш за по- състоятелни занимания. Пак нямам предвид експерт или АПИ, които да търгуват вместо теб, да отваря/затваря позиции. Тук си зависи от стила на търгуване, но спокойно можеш да оставиш рутинните занимавки на машината, вместо да хващаш тен пред монитора.

ПА от своя страна може да ти помогне да прецезираш входа/изхода.

Има място за всички под слънцето и ако човек подходи холистично, би бил най- близо до успеха.

F4, какви са тези бонусчета? Кат казахте за далавера и веднага наострих уши.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          КОМЪРДЖИ, седя си и си мисля
          вко да го правим сега тва ГРЕЕДИ?????
          +++++++++++++++++++++++++++++
          Между другото тва виртуално бонусче там
          евентуално за де важи
          ????????????
          Ами Реде ,това виртуално бонусче пълни директно реална сметка ! И там поне плащат по 0,30 цента е ако спамя по по-малко обаче то там всичкото си е спам така ,че някой хора са си напълнили сметките вече !!!!
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            . Ама никой не иска да пие кафе с нея в "Суап"-а ....

Комарджи, ти поне си й селски - скокни веднъж до МОЛа да й разкажеш некои форекс-фатки и чалъми ....Че на мене ми е далече и ся се занимавам с глупости , та нямам време
            Така значи а ?Ефчето била глупост ! Спарте това необмислено изречение ще ти стурав скъпо ! Още мисля как да те накажа !

Коментар

евентуално за де важи????????????
              Тва за мене ли са отнася
              Ми начи глей ся, у желевия форум ме изгониха щото им говоря на въпреки, пък те се борят да бият спреда и който погледне над това за тех е НЕЧОВЕК Както и ако нещо не може да се напише на експерт и да се направи бектест в метатрейдъра то не струва.
              Тук от време на време се вясвам ама много фундаменталистаджии има пък аз от фундамент не разбирам и не ме и интересува защото всичко го има на графиката, а и отделно от това месо може да ям, ама животните не ги обичам особено А тук е мнооого джунгла. Не ми понася

А пък онез бонуси-монуси вършат работа...може ви угаснат котировките ама кат за без пари толкуз.
              А и най-важното е, че мога да си пиша на воля без ми мрънкат за експерти и индикатори, розови и черни шумове, драсканици на ган, дивергенции и пр. фантасмагории, което е голямо облекчение.
              А и не се сърдят и убиждат като 14 годишни момиченца, както във форексфорума И не че го плюя форексфорума, но който иска може да провери дали си измислям. Щото аз като се махнах както и останалите патъри и останаха само експертаджиите сами взеха да се дъвчат, прайс акшънистите нито веднъж не сме се дъвкали един друг а винаги сме били градивни един към друг, а пък уж ние бяхме кривите.
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Комарджи догледаха ми се плажни клипчета и пиша аз в ютуба andrea banica HD и си пускам и попадам обаче ей натова и се сетих за тебе като пускаше, та затуй сега поздрав
                http://www.youtube.com/watch?v=dnPqW...eature=related
                Айде и на цял екран да я слушаш на 1080 !

Малиии много сте се упазарали бре, то днеска неделя, дайте от утре пък днеска почивка

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  Това си е направо уравнение без известни.

Американците са ясни и до края на света ще повтарят рефрена за "силен долар", докато спомагат за обезценката му. От др страна всички ЦБ (основно азиатски), които през ден интервират, все някъде трябва да "излязат" (диверсифицират доларите си). В момента те са основният печеливш - имат добра цена и солиден насрещен обем. Питанката е, дали са разкарали всичко? Според мен не...

А с петро-дойлерите какво правим? А с петро- юаните или петро- рупиите, подяждащи долара?

Факторите за дългосрочна обезценка на долара са безброй, но ключовата думичка в случая дългосрочна... Откъде ще мине преди това и колко разпорени ще има, едва ли някой знае.

Фортис - добрите новини са сезонно повлияни и следствие на исторически евтиният долар през миналата година. Знам, че ще ти прозвучи абсурдно, гледайки графиките, но математиката друго вика. Точно затова ще има следващо Q/E (бъ ли го кога, но ако съдя по пазара, ще е скоро - средата на годината?). Преди ревяха, че всички пари изтичали зад граница, но истината е, че някой (ФЕД) трябва да финансира световният растеж, за да се върне после бумерангът в щатите.
                  Какво очакваш да се случи другата седмица?

Коментар

• blqblq УМЕН
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Само дето хамериканците едва
                      ли им е много изгодно валутата
                      им да поскъпва
                      Форексо не е просто нещо
                      Това си е направо уравнение без известни.

Американците са ясни и до края на света ще повтарят рефрена за "силен долар", докато спомагат за обезценката му. От др страна всички ЦБ (основно азиатски), които през ден интервират, все някъде трябва да "излязат" (диверсифицират доларите си). В момента те са основният печеливш - имат добра цена и солиден насрещен обем. Питанката е, дали са разкарали всичко? Според мен не...

А с петро-дойлерите какво правим? А с петро- юаните или петро- рупиите, подяждащи долара?

Факторите за дългосрочна обезценка на долара са безброй, но ключовата думичка в случая дългосрочна... Откъде ще мине преди това и колко разпорени ще има, едва ли някой знае.

Фортис - добрите новини са сезонно повлияни и следствие на исторически евтиният долар през миналата година. Знам, че ще ти прозвучи абсурдно, гледайки графиките, но математиката друго вика. Точно затова ще има следващо Q/E (бъ ли го кога, но ако съдя по пазара, ще е скоро - средата на годината?). Преди ревяха, че всички пари изтичали зад граница, но истината е, че някой (ФЕД) трябва да финансира световният растеж, за да се върне после бумерангът в щатите.

Коментар

• докато излизат все по-добри новини от САЩ ще поскъпва, после обратно....

Коментар

• Само дето хамериканците едва
                          ли им е много изгодно валутата
                          им да поскъпва
                          Форексо не е просто нещо
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Приемете, че новитите от Гърция са вече калкулирани в текущия курс на еврото. От тук нататък курсът ще се понижава за поддържане конкурентоспособността на икономиките в еврозоната. Бърз спад на EUR/USD ще стабилизира донякъде обстановката. Условия за това има. Не очаквам скок над 1,3-1,31.
                            Отписването на гръцки дълг води до облекчаване ситуацията за страната и влошаване полошението на нейните кредитори повечето, от които са европейски. Излиза, че за еврото няма полезен ход.
                            1,27 другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              .... Ефчето ....
                              . Ама никой не иска да пие кафе с нея в "Суап"-а ....

Комарджи, ти поне си й селски - скокни веднъж до МОЛа да й разкажеш некои форекс-фатки и чалъми ....Че на мене ми е далече и ся се занимавам с глупости , та нямам време
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

евентуално за де важи????????????
                                Моеш си купиш Карловска луканка от завода за Горнооряховски суджук

Коментар

Working...
                                X