Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКак бе,той мола е на второто кръстовище след като влезеш от магистралатаИнак моловете ги знам. Моята бивша има хапартамент на много стратегическо място. От лево мол, от десно мол, отпред гробища, отзад циганската махала
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, там с Волво не мое се влезе- откъде да знам ?! Помня ,че МОЛ-ът беше убав и в заведението на втория етаж ядохме и пихме с дамата само двамата ...Четирима сервитьори
носеха бирите и мезетата все едно сме първите тимаджии в държавата
...Накрая мацката плати с моите кинти и на излизане ми се мярна табелата "Суап-кафе" ,което беше празно като току-що взривен пазар в Багдат
....Та оттам се сетих за Бисер и ко ....и по натам вече историята е друга
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, там с Волво не мое се влезеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеУ МОЛ-а в Петлешев - минавал съм пиян по тъмното с колапреди 2 години и май там беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеГрийди, това явно е естествен процес, характерен за всеки форум. Преди преглеждах от време на време форумът и на Желев и на Минев, но в момента не са ми интересни - много разбирачи, много излишни писания, заяждания... Не че и тук няма подобни моменти, но общо взето пазарът си знае работата и отсява... Пък и с опцията за нежелани потребители, си е направо цвете инвесторът.
Я раздуй, как борят спреда (мързи ме да се ровя) на пазар, правещ по няколко фигури на ден и в двете посоки? Преди 5-6 години бях твърдо убеден, че всяка позиция трябва да се прицезира до пипс (тогава среднодневната вола в еврото беше около и малко под 90 пипса); сега ми се вижда смешно, как съм можел да инвестирам толкова време и нерви за подобни неща... То, ако ще ходи, все тая, дали съм купил/продал 50 пипа по- горе или по- долу. Пак ще взема достатъчно при моментната вола, дори и да търгувам интадей.
А как борят спреда ли ? Последно беше с арбитраж на три валутни двойкиПолучило се на единият и даде някакви отчети, естествено демота.
Другата борба е евро франк как за месец дало 1000пипса понеже SNB каза че няма да допусне курса да падне под 1.20 или 1.19 забравих вече. И аз им казах че така както процедират не си е работа и даже ги предупредих точно два дни преди първият импулс надолу че има голяма вероятно да се случи и там опадаха няколко човека, а мен ме обвиниха че съм казвал че това не струвало че било лошо, което изобщо не беше вярно, но много си изкревят думите. След два месеца видях как същото което го бях написал тогава се потвърди и от създателя на експерта
Е какво повече да кажа, то е напълно безсмислено.
И най-важното е, че не можеш ли да го напишеш в код и да му направиш бектест в метата, значи е безполезно.
Подхода трябва да е програмистки и толкова.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
у мола
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕфче - миличко ., я пак ми прочети поста който си ми цитирала! Не съм казал(написал) ,че ти си глупост
- а пиша ,че аз се занимавам с глупости
в момента
....
Нали схващаш разликата ?....
Като дойда във Варна ще ти помогна да ме накажеш- но първо ще те заведа в "Суапа" да си поговорим
...за търговия . Не те питам става или не - както казва една твоя градска : " Няма не искам !....."
той мамун питал
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕфче - миличко ., я пак ми прочети поста който си ми цитирала! Не съм казал(написал) ,че ти си глупост
в момента
....
Като дойда във Варна ще ти помогна да ме накажеш- но първо ще те заведа в "Суапа" да си поговорим
...за търговия . Не те питам става или не - както казва една твоя градска : " Няма не искам !....."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеТака значи а ?Ефчето била глупост ! Спарте това необмислено изречение ще ти стурав скъпо !Още мисля как да те накажа !
! Не съм казал(написал) ,че ти си глупост
в момента
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕй сега някой,ако му мине през акъла да слага знака " = " между болднатото и ще те налази
Аз съм го написал ясно. Това, че някой решил да интерпретира накриво е негов проблем.
Познавам индикаторджия, който от години не познава какво е градски транспорт, не ходи на работа в задръствания, не се занимава с нервни шефове и стандарта му на живот е достатъчно приличен за да живее нормално и да не се притеснява.
Друг е въпроса, че познава много добре ПА и не разбирам за какво му са индикатори като всичко което ми го говори като се засечем е на база стандартен ТА, ама както и да еИма индикатор на графиката си.
С експертаджия не съм се запознал още, но няма начин да няма и такъв който да съчетава горните качества.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Грийди, това явно е естествен процес, характерен за всеки форум. Преди преглеждах от време на време форумът и на Желев и на Минев, но в момента не са ми интересни - много разбирачи, много излишни писания, заяждания... Не че и тук няма подобни моменти, но общо взето пазарът си знае работата и отсява... Пък и с опцията за нежелани потребители, си е направо цвете инвесторът.
Я раздуй, как борят спреда (мързи ме да се ровя) на пазар, правещ по няколко фигури на ден и в двете посоки? Преди 5-6 години бях твърдо убеден, че всяка позиция трябва да се прицезира до пипс (тогава среднодневната вола в еврото беше около и малко под 90 пипса); сега ми се вижда смешно, как съм можел да инвестирам толкова време и нерви за подобни неща... То, ако ще ходи, все тая, дали съм купил/продал 50 пипа по- горе или по- долу. Пак ще взема достатъчно при моментната вола, дори и да търгувам интадей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение... нищо против експертаджиите и индикаторите. Обаче когато някой аматьор ...Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар