If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Комарджи , мойте 500 $ ги давам на тебе отсега - директно ! И 5 милиона да ми зареди , пак ще ти ги дам - щото няма да мож да изтеглиш нито една стинка над тези които си вкарал и заработил (включително и "бонуса") .
Аз казвам, че съм взел пари от тях ти ми викаш, че не можело. Да ти покажа разпечатка ?
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Здр.!
Много реклама, много нещо.
Грийди, щом познаваш модератора, на мен и СПАРТ по 500$ стартово трябва да зареди .... минимум !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В аванс - благодаря!
пп
колко успя да прибереш от спечелените 4600 евро? Ти доста бързо ги думна и затова ти се разсърдиха
Комарджи админа го познавам, ама той вече не е админ, там.
За другото на лични ако искаш ще ти отговоря, че за пари и количества не говоря публично
"Инста форекс" са класическо прасе-касичка и са го ударили на форумни-бонуси защото другият вариант в да зарибяват БГ-форекс-аудиторията с курсове за обучение(след които курсистите задължително трябва да си отворят сметки и да търгуват "успешно") или да "набират" персонал ....
Аз теглих от сметка от инстата, от бонус форума. Без да инвестирам мои мънгизи!
... на мен и СПАРТ по 500$ стартово трябва да зареди .... минимум !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....
Комарджи , мойте 500 $ ги давам на тебе отсега - директно ! И 5 милиона да ми зареди , пак ще ти ги дам - щото няма да мож да изтеглиш нито една стинка над тези които си вкарал и заработил (включително и "бонуса") .
Снощи при Желев написах ,че над 95 % от бъкетите са кухи и са направени само за да засмукват кинти . Ще ти платят на няколко пъти дребни стинки ( до 500 - 1000 долара ) и ще почнат да те цакат докато не се занулиш ...."Инста форекс" са класическо прасе-касичка и са го ударили на форумни-бонуси защото другият вариант в да зарибяват БГ-форекс-аудиторията с курсове за обучение(след които курсистите задължително трябва да си отворят сметки и да търгуват "успешно") или да "набират" персонал ....
Специално за МТ4 единствения читав бъкет извън БГ, за който се сещам в момета е Форекс.ком доколкото уж е свързан косвено с Дойче банк .....,която си насочи натам клиентите след като си закри ритейл подразделението
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Здр.!
Много реклама, много нещо.
Грийди, щом познаваш модератора, на мен и СПАРТ по 500$ стартово трябва да зареди .... минимум !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В аванс - благодаря!
пп
колко успя да прибереш от спечелените 4600 евро? Ти доста бързо ги думна и затова ти се разсърдиха
Тройният арбитраж беше една от първите химери, с които се сблъсках във форекса. Ако някой изкара пари от това, още повече през МТ брокер, който по дефолт не става, или си измисля, или посредникът е имал по- важна занимавка.
Не бе, понеже Спарт каза у Петлешев, аз реших че е у Пфое Мол, а там верно е мъка влизането с по-голяма кола Инак моловете ги знам. Моята бивша има хапартамент на много стратегическо място. От лево мол, от десно мол, отпред гробища, отзад циганската махала
Правилно се ориентира не е в Петлешев !точно до стратегическото място !
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар