IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• докато дращя почнах да се гордеч пък че ми е тряснало стопа...................абе луда работа.Май днес доста по-рано ще приключа със зяпането на графики .................

Коментар

• Първоначално изпратено от ynwa Разгледай мнение
      сел на 3055

на този ще му мисля стоп

Слагам стоп на +10 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
        Има нещо "гнило" при Евро/Долар, неможе някой да купува евро предвид обстановката в Гърция, която още не е решена и се протаква вече четвърти ден. Само преди няколко дни беше намален рейтинга на доста Европейски страни и само след няколко дни еврото поскъпва. Няма логика на този ПАЗАР...
        ами колега то как да се обясняват нещата по друг начин ,нали трябва да има слухове да се обясняват движения на цени,то ако бяха нещата по мъжки раз-праз с пълна прозрачност то тия пазари нямаше да ги има,кога например е било първо от еврозоната да тръгнат с тези уж ограничения срещу Иран и веднага отвъдокеанският брат праща подкрепа в този пролив ли забравих какво е ,ето още един "фундамент" от пълната торба с изненади които са готови да извадят.Ядрени програми на едни преговори на баталясали държави с някакви кредитори и то слушай само какви гръмки имена на тези "кеч фондове",като им чуеш имената и направо да те хване страх колко си дребен а пък те толкова големи а в крайна сметка излиза че на форекс език май тези големи управители на капитали все купуват върховете и продават дъната ееееееееее че аз такъв служител ще го линчувам бе.

Коментар

• Според мен днес ще е така
          нагоре и надолу по асансьора..

Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          мислех да го кача стопа малко под таз голяма кака на 3055 и докато мисля останах с мисленето,тряс стопа на 31 и хайде сега в размисли.
          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Днес,а и още няколко дни ще е така-покрай гръцката трагикомедия големите риби ще юркат малките и ще пируват.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• мислех да го кача стопа малко под таз голяма кака на 3055 и докато мисля останах с мисленето,тряс стопа на 31 и хайде сега в размисли.

Коментар

• ейййййййййййййййй лакомията е страшно нещо

Коментар

• Има нещо "гнило" при Евро/Долар, неможе някой да купува евро предвид обстановката в Гърция, която още не е решена и се протаква вече четвърти ден. Само преди няколко дни беше намален рейтинга на доста Европейски страни и само след няколко дни еврото поскъпва. Няма логика на този ПАЗАР...

Коментар

Oт къде дойде тоя шиш нагоре да няма някъкви новини?
                    Днес,а и още няколко дни ще е така-покрай гръцката трагикомедия големите риби ще юркат малките и ще пируват.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Oт къде дойде тоя шиш нагоре да няма някъкви новини?
                      Охлабване на каишката на гърците плюс покупка на евраци срещу йени до колкото виждам

Коментар

• Oт къде дойде тоя шиш нагоре да няма някъкви новини?

Коментар

• аууу...колко се опъна тоя ластик при еврото.1.3080 е съпротива според мен

Коментар

• стопа нагоре на 3031 и дано не са ми мираж виденията за 3072++

Коментар

• сел на 3055

на този ще му мисля стоп

Коментар

• Реде, бруталното движение може да се окаже нагоре

Коментар

Working...
                                X