IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Мамун ,не че са фаля ама наща морска(БУРГАС) е по убава
    Наистина този кмет засега излезе свестен,доста неща направи.Дерзай,Николов, цяла България тебе гледа/особено лятото/!
    Тц,тц,сега и ордера задействан,и стопа
    Last edited by Пенчев; 24.01.2012, 11:15.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Пу пу пу
      Вчера беше по-убав ден
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Не съм бил много отдавна Преди беше кошмар. И с тоя черния пясък Не ми го хвали БургаЗ

Коментар

• В JPY и кросове има начало на дългоочакваната буря.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Не знам, аз много си я обичам морската. Независимо какво е времето, когато съм във Варна не пропускам. Имало е случаи, когато сме само аз и кучетата
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• още малко към дългите от 2996 -много хилавички движенията ,няма гориво и май наистина един вял ден ще е .........

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                добро утро вчера за един пип не тръгнаха късите ниво 2883 днес ключово ниво за къси 1.3001 за следващите два часа от този моментпри неуспех отново дълги сигнал че дългите не са приключили, а само предстои къса корекция е прудоляване на ниво 3031 в следващият половин час
                3031 го взе с голямо закъснение 3001 го взе 2 мин преди да му изтче времетокато имаме в предвид че ниво 3001 стана много явно с тези 4 опита за атака/т.е. възможни дълги изненади/ ,днес очаквам един къс ден в мечият смисъл на думатаето и два последователни лимита 1.2925 и 1.2831
                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Имам нова тактика!
                  Ходя вече няколко дена сутрин да бягам в морската градина-по морето и след това в къщи!
                  Много по спокоен се чувствам и сякаш не бъркам толкова в преценките ,или на мен така ми се стува(иска)
                  Успех на всички!
                  Не знам, аз много си я обичам морската. Независимо какво е времето, когато съм във Варна не пропускам. Имало е случаи, когато сме само аз и кучетата

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Ордера не е задействан бря !!!!
                    Че кой пита за ордера бря Важното е, че стопът е задействан
                    п.п. Добрутро!

Коментар

• удължих от 3006 стопа на 2980 и ми се привижда пробив на 3052 -трети тест на нивата 3003 ,последния с по-висок връх.

Коментар

• Абе какво стана с Еблев?
                        По едно време искаше да ми продава еблйовката за 5 цифри в евро
                        Ама май тя го ...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Аз кат ви казвах да не си съобщавате стоповете,на,виде ли!!?Светът е малък и агенти дебнат отвсякъде
                          Ордера не е задействан бря !!!!

Коментар

• Имам нова тактика!
                            Ходя вече няколко дена сутрин да бягам в морската градина-по морето и след това в къщи!
                            Много по спокоен се чувствам и сякаш не бъркам толкова в преценките ,или на мен така ми се стува(иска)
                            Успех на всички!

Коментар

• Аз кат ви казвах да не си съобщавате стоповете,на,виде ли!!?Светът е малък и агенти дебнат отвсякъде
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Пих каВето и,,,,,,,,,,,,,
                                Да ви кажа за курсо !!!
                                Май рейдж ще е ,
                                обаче имам пресантиман за
                                брутално движение надоле
                                в рамките на 2-3 фигури днеска!!!
                                Затова сложил съм сел ордер
                                на 1,29999 със стоп на 1,30333
                                и ще гледам мача !!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=S29GrVANbHM

Коментар

Working...
                                X