IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Виж ся кво съм написал бре, кво се припознаваш и ти

Не е за лабилни и умни, това не означава, че двете качества трябва да присъстват едновременно.
    Ти обаче щот си умен та си решил да се правиш на тарикат понеже си мързелив те е довело до загубата, а пък понеже ми интерпретира леко грешно поста значи си и леко лабилен и не стаааш за трейдинг, мноо си импулсивен демек и лабилен и ако някой реши да те напсува по-вероятно е да му върнеш жеста вместо да го подминеш
    Обаче това не бива да те спира, щото и аз съм голяма нерва, обаче в трейдинга не ми пречи, което е против теорията на Комарджито. Явно ме спасява условието за многото акъл
    баси
    ше използваш една дума погрешно и после 50 реда дрънканици ше изпишеш, за да замажеш положението
    само така браво
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      от тази година съм прост
      кво значи да ми липсва ЛАБИЛНОСТ намиораш ме за нестабилен психически ли , лесно ранима душица а ? я се изясни веднага
      Виж ся кво съм написал бре, кво се припознаваш и ти

Не е за лабилни и умни, това не означава, че двете качества трябва да присъстват едновременно.
      Ти обаче щот си умен та си решил да се правиш на тарикат понеже си мързелив те е довело до загубата, а пък понеже ми интерпретира леко грешно поста значи си и леко лабилен и не стаааш за трейдинг, мноо си импулсивен демек и лабилен и ако някой реши да те напсува по-вероятно е да му върнеш жеста вместо да го подминеш
      Обаче това не бива да те спира, щото и аз съм голяма нерва, обаче в трейдинга не ми пречи, което е против теорията на Комарджито. Явно ме спасява условието за многото акъл
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Това е защо се прайте на умни, а Комарджито каза, че за тоя бизнес трябва да ти липсва лабилност и да си прост
        от тази година съм прост
        кво значи да ми липсва ЛАБИЛНОСТ викаш , че съм нестабилен психически ли , лесно ранима душица а ? я се изясни веднага
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Може ли аз, може ли аз
          Влияе Джей, влияе, понижава интелекта, научно доказано е. Даже преди знаех и кои бяха медиаторите които се понижаваха като се ядоса човек.
          гриид, хидрокситриптофан е нещото което намалява като се ядосаш...по принцип...причината няма значение....че това е виновно...мамка му ...и наистина е доказано че временно интелекта ти намалява
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

що въобще си барал тука при такива фитили
            ясно кат бял ден , че е скапан рейндж
            тва твоето състояние ми е до болка познато и аз бая шамари в такива дни съм ял
            Това е защо се прайте на умни, а Комарджито каза, че за тоя бизнес трябва да ти липсва лабилност и да си прост
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

роке, кьорав карти не играе......то от после всеки знае...

П.П. комарджито се скатава да му е сладка поне ракията ...
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                комарджи сега се сетих как може да върнеш добрината...с едно експертно мнение...понеже размишлявам за днешния ден...до обяд таквизи шамари изядох пак че не е истина ...та какво е питането...с две думи...състоянието на "ядосаност" влияе ли на интелекта ?!?с нетърпение очаквам размислите ти и след това ще споделя какво изрових днес като инфо за това
                Attached Files
                Last edited by NYSERookie; 24.01.2012, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  .......
                  Комарджи , имам за сефте голяма молба към тебе :

Не води тука в инвестора бул-гей-риа-форекс идотите ...Квото си прочел там - прочел , но не споделяй тук размисли и страсти .

Съжалявам,че аз повдигнах пръв темата за онзи хомо-форум,тъй че вината за сегашното състояние до голяма степен е и моя
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                    комарджи сега се сетих как може да върнеш добрината...с едно експертно мнение...понеже размишлявам за днешния ден...до обяд таквизи шамари изядох пак че не е истина ...та какво е питането...с две думи...състоянието на "ядосаност" влияе ли на интелекта ?!?с нетърпение очаквам размислите ти и след това ще споделя какво изрових днес като инфо за това
                    Може ли аз, може ли аз
                    Влияе Джей, влияе, понижава интелекта, научно доказано е. Даже преди знаех и кои бяха медиаторите които се понижаваха като се ядоса човек.

Коментар

Примерно на мен ми прави голямо удоволствие да видя красива мадама в някое SLK. Това са две различни не само като видове, но и по същност същества, обаче двете заедно показват една изключително красива и изящна картина, защото и двете имат превъзходен дизайн. Но дори и поотделно те не губят и частица от качествата и обаянието си.
                      Въпрос на гледна точка

Коментар

• комарджи сега се сетих как може да върнеш добрината...с едно експертно мнение...понеже размишлявам за днешния ден...до обяд таквизи шамари изядох пак че не е истина ...та какво е питането...с две думи...състоянието на "ядосаност" влияе ли на интелекта ?!?с нетърпение очаквам размислите ти и след това ще споделя какво изрових днес като инфо за това

Коментар

Грийди,
                          Еф4ето (във форума на инсата) разказа добър виц за наивността на гледната точка - за врабчето и моториста .....Блестяща логика от страна на "врабчето" ... този виц трябва да се изучава в училищата .
                          ------------
                          за лебеда в клипа.... по скоро символа е липсата на втория лебед (според мен .... знаеш сладникавите картинки: два лебеда с преплетени шии под формата на сърце). Виж ти, колко интересно, хем го няма хем е символ .... значи понякога липсата на нещо може да носи информация, а не търсенето на информацията във видимото.
                          -----------
                          Jay_Z
                          това дето го пусна вчера ме кърти яко от вчера на сам .... ще те утрепя .... прощавай пил съм ракия http://www.youtube.com/watch?v=GEHDm0Dn_Mk
                          Комарджи мога да се съглася, но мога и да допълня. Може би ти е станало професионално изкривяване, че като видиш действие, трябва да има и следствие, но не е задължително изобщо.
                          Лебедът както казах според мен илюстрира сам по себе си хармония, галантност, класа. А пък красотата е съвършенството в природата.
                          Примерно на мен ми прави голямо удоволствие да видя красива мадама в някое SLK. Това са две различни не само като видове, но и по същност същества, обаче двете заедно показват една изключително красива и изящна картина, защото и двете имат превъзходен дизайн. Но дори и поотделно те не губят и частица от качествата и обаянието си.

Джей Зи, много хубав клип , точно пиех сок от ябълки и се усещам, че държа бутилката и по едно време само я държа и се чудя защо я държа

Коментар

....Еф4ето (във форума на инсата) разказа добър виц за наивността на гледната точка - за врабчето и моториста .....Блестяща логика от страна на "врабчето" ... този виц трябва да се изучава в училищата .....
                            Вземи да го разкажеш , преди да се е изнесъл целия "инвестор" да рови там.

Коментар

Jay_Z
                              това дето го пусна вчера ме кърти яко от вчера на сам .... ще те утрепя .... прощавай пил съм ракия http://www.youtube.com/watch?v=GEHDm0Dn_Mk
                              жив и здрав комарджи!!!
                              да си го ползваш със здраве
                              и наздраве аз плакна бурето с биричка.

Коментар

• Грийди,
                                Еф4ето (във форума на инсата) разказа добър виц за наивността на гледната точка - за врабчето и моториста .....Блестяща логика от страна на "врабчето" ... този виц трябва да се изучава в училищата .
                                ------------
                                за лебеда в клипа.... по скоро символа е липсата на втория лебед (според мен .... знаеш сладникавите картинки: два лебеда с преплетени шии под формата на сърце). Виж ти, колко интересно, хем го няма хем е символ .... значи понякога липсата на нещо може да носи информация, а не търсенето на информацията във видимото.
                                -----------
                                Jay_Z

Коментар

Working...
                                X