IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Сентиментът показва екстремно нарастване на късите, ....
    Ама разбира се - пак късата клечка е в тълпата ....А Голдманите играят другата игра - бутат за висок шорт сток-маркета и го хеджират регулярно с дълги франкове (или йени) , като тук-таме шортят директно долара . Все пак лош отчет имат да избиват хората ....

Иначе за еврото - падне ли 3080 (не мисля че ще е проблем - ама знае ли се ) следващата става 1.3200 - 1.3500

ПС : Има вариант Глобалния Крах да удари и при слаб долар .
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Сентиментът показва екстремно нарастване на късите, което предполага известна доза истинност в сутришните ми размишления.

Ако няма някакви интрадей стопове близо над пазара, би трябвало върха за деня да е тук някъде - 3025/30.

Утре Драги и ФЕД ще дадат някои насоки за по- дългосрочната посока. Интересно, дали ББ ще спомене нещо за Q/E??? Според вас?
      божа работа ко ше каже утре
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Сентиментът показва екстремно нарастване на късите, което предполага известна доза истинност в сутришните ми размишления.

Ако няма някакви интрадей стопове близо над пазара, би трябвало върха за деня да е тук някъде - 3025/30.

Утре Драги и ФЕД ще дадат някои насоки за по- дългосрочната посока. Интересно, дали ББ ще спомене нещо за Q/E??? Според вас?

Коментар

• Яко го помпат, но то ще се види докога..

Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Некой надува това евро.
          Но ще се спука и то - скоро. Нема да му стигне дъх и въздух. Реалността все пак е реална
          Last edited by POSTMAN; 24.01.2012, 20:16.
          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Некой надува това евро.
            Но ще се спука и то - скоро. Нема да му стигне дъх и въздух. Реалността все пак е реална
            Last edited by vmankov; 24.01.2012, 19:44.

Коментар

• Вероятно може и още 10 пипса да се изцеди, но махам всичко на +55 (3013).

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Не казахте за Еблев,прее#а ли го еблйовката ,че изчезна?
                Гледам че ви е домъчняло за мен >>> надявам се че ***прее#а *** не се употребява в смисъл *** фалира *** ? >>> защото търговията ми продължава >>>и това че не пиша тука >>> не означава че съм се отказал да търгувам
                Все още от 5.01. когато ми бе ударен стопа няма сигнал нито за къси нито за дълги >>> и си стоя на 8804 $ .Ако има някакво движение ще пиша
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Драги Грийди,
                  естествено, че мога да обясня защо математикът (не всичките разбира се) излязъл извън лабораторията попада директно в ъгъла на обществото. Всъщност, ако не бяхте обиден на другаря Желев щяхте да го разберете още по времето на коледноновогодишните ми беседи. Не ми се пише, за това ще ти кажа кратко: съвършенството на мозъка не е добродетел в хаоса от мозъци, освен ако мозъка не се явява доминиращ над останалите мозъци ... сеща се и за линейното мислене друг термин въведен от нас.

Въпроса за тренд или рейндж е несъвършен от гледна точка дисбаланса между желанието да си обясним случващото се и възможността да притежаваме нужната информация. По скоро правилното зониране е средството, което ние мишките може да използваме в проследяване на котараците. Извеждам аксиома: чертите са прекалено тънки, за да носят каквато и да е била информация.

Между другото се загледах по материала, който сте приложили към въпросите си.
                  Сценариста доста добре е пресъздал така наречени ЖЕНСКИ биологичен часовник на мацката, дори бих казал че е попрекалил с часовника като фон + пясъка (символ на отминалото време) ..... обаче какво е искал да каже с гъската в рояла, тъй и не ми стана ясно.
                  Комарджи защо ми говорите на вие

С горното изказване за линейното мислене ще приложа този виц:

Летяли си в един самолет всички животни от джунглата и по едно време на папагала му станало нещо, прелетял встрани на самолета и почнал да блъска с крак. Минало така известно време и на лисицата и писнало, отишла и го попитала най-очтиво:
                  "Що тропаш БЕ?"
                  и папагалът (подхвърчайки) отвърнал:
                  "Ми щот съм отворен!"
                  При което и лисицата започнала да тропа.
                  Дошъл вълкът и ги питал:
                  "Що тропате БЕ?!"
                  "Ми щот сме отворени!"
                  Започнал и той да тропа. И така след по-малко от 10 минути почти всички животни започнали да тропат с всички сили. По едно време се появил слонът и ги попитал:
                  "А бе, какво ви става, защо тропате така??"
                  "Ми щот сме отворени!!!"
                  Хайде и слонът започнал да рита. Тропали-ритали, тропали-ритали при което подът не издържал и се сцепил. Паднали всички, но папагалът останал горе. Всички започнали да падат надолу и да викат и папагала ги питал:
                  "Що викате БЕ?!?"
                  "Ми щот не можем да летиим..."
                  ..
                  "Ми тогава що се правите на отворени бе..!?"

Обаче те моля да разясниш защо се поражда манията таксиста да учи как се кара автомобил, пилот от формула едно
                  Ма то грам логика няма бре Комарджи или аз не я виждам

А относно лебедчето в клипа се подчертава красотата и хармонията, понеже лебедите са символ на изтънченост, класа, елеганс
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Комърджи и не ми стана ясно защо ни лиши от този си тип картинки www.prikachi.com/images/915/3287915k.png
                    Комарджи това е изкуство, не се шегувам, продължавай. Щото аз също мога да правя рисунки по графиката, но не знам все още къде да сложа облаче, аутобан, или пък спирка в Афалтербах и от там за екшън по писта

п.п. В Афалтербах се намира АМГ.
                    .... като се сетя .... тука ме просълзи ... ах-ах-ах (носталгичен съм).... какви времена бяха....какво вдъхновение беше.... ..... ми тогава и Реда беше като балерина от Балшой театър, а сега е страршинката раздаващ шамари.

Коментар

• The trend is moving up again ....
                      Don't short in front of the train ...
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                        доходи на хората?Отношение на държавата към бизнеса?Образование?
                        лекар, или човек от академичните среди се счита за висок обществен статус там
                        относно отношението на държавата към бизнеса не съм питал. но шикалкавене там няма говоря за казарма (както тук) казва че могат да те арестуват дори ако пиеш алкохол на улицата...наскоро четох че аятоласите там толерират много спорта,учението,изкуството при младежите
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Комарджи по тия математики може ли един математик да сметне кога ще има трендови дни и кога рейнджови ? Не ми трябва посока нито колко ще са големи движения, Само да се знае кога ще е хубав деня и кога нисковолатилен

http://www.youtube.com/watch?v=lRSJ9...34AHTx7BYQACAA

Комарджи можеш ли да обясниш що след като математиците са умни хора, грам не разбират ако не им говориш по математически бре ? Що са толкоз ограничени ?
                          Драги Грийди,
                          естествено, че мога да обясня защо математикът (не всичките разбира се) излязъл извън лабораторията попада директно в ъгъла на обществото. Всъщност, ако не бяхте обиден на другаря Желев щяхте да го разберете още по времето на коледноновогодишните ми беседи. Не ми се пише, за това ще ти кажа кратко: съвършенството на мозъка не е добродетел в хаоса от мозъци, освен ако мозъка не се явява доминиращ над останалите мозъци ... сеща се и за линейното мислене друг термин въведен от нас.

Въпроса за тренд или рейндж е несъвършен от гледна точка дисбаланса между желанието да си обясним случващото се и възможността да притежаваме нужната информация. По скоро правилното зониране е средството, което ние мишките може да използваме в проследяване на котараците. Извеждам аксиома: чертите са прекалено тънки, за да носят каквато и да е била информация.

Между другото се загледах по материала, който сте приложили към въпросите си.
                          Сценариста доста добре е пресъздал така наречени ЖЕНСКИ биологичен часовник на мацката, дори бих казал че е попрекалил с часовника като фон + пясъка (символ на отминалото време) ..... обаче какво е искал да каже с гъската в рояла, тъй и не ми стана ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                            имал съм много приятели от тази страна и съседните арабски страни, там има силен закон който не позволява да има нисък морал, опадък на обществото каквото е тук като цяло силно държавно присъствие и разни етноси който се опитват да съзададт напрежение, но като цяло са стегнати държави
                            доходи на хората?Отношение на държавата към бизнеса?Образование?

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                              То от два дни темата за Иран пак излезе на дневен ред,сериала" Гръцки тарикати" върви и той,документалната поредица Европейски стабилизационен механизъм/как звучи само/ с водещи основно Меркел щот Саркози незнам защо не е на преден план,може да се снима в някой друг ,абе аман от техните номера преди години бяха вдигнали на мерника Северна Корея и там по едно време пробваха да ме мятат че света ще свърши.Къде мога да преценя как живеят нормалните хора в Иран има ли ограничения на свободите им и такива неща и от там да си преценя абе това там държава-терорист ли е какво е пък те да си ми разправят каквото искат
                              имал съм много приятели от тази страна и съседните арабски страни, там има силен закон който не позволява да има нисък морал, опадък на обществото каквото е тук като цяло силно държавно присъствие и разни етноси който се опитват да съзададт напрежение, но като цяло са стегнати държави
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Комърджи и не ми стана ясно защо ни лиши от този си тип картинки www.prikachi.com/images/915/3287915k.png
                                Комарджи това е изкуство, не се шегувам, продължавай. Щото аз също мога да правя рисунки по графиката, но не знам все още къде да сложа облаче, аутобан, или пък спирка в Афалтербах и от там за екшън по писта

п.п. В Афалтербах се намира АМГ.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X