If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Биг Бенг, не зависи от мен това. За повече информация, като се запишеш на курс.
Стоун колд, и чайниците и индианците имат двустранни споразумения с Иран за покупка на петрол в национални валути. Това за златото е възможно, но направи една сметка, кое би било по- изгодно на Техеран - високоволатилното и в двете посоки злато или умерено, но постоянно растящият юан, който така или иначе ще им върши работа в ситуация на "международна" изолация. Иначе да, дългосрочно удря по долара това, др въпрос е, за какви обеми си говорим, ще я бъде ли занапред тая и ще ги последват ли и други?
То от два дни темата за Иран пак излезе на дневен ред,сериала" Гръцки тарикати" върви и той,документалната поредица Европейски стабилизационен механизъм/как звучи само/ с водещи основно Меркел щот Саркози незнам защо не е на преден план,може да се снима в някой друг ,абе аман от техните номера преди години бяха вдигнали на мерника Северна Корея и там по едно време пробваха да ме мятат че света ще свърши.Къде мога да преценя как живеят нормалните хора в Иран има ли ограничения на свободите им и такива неща и от там да си преценя абе това там държава-терорист ли е какво е пък те да си ми разправят каквото искат
Биг Бенг, не зависи от мен това. За повече информация, като се запишеш на курс.
Стоун колд, и чайниците и индианците имат двустранни споразумения с Иран за покупка на петрол в национални валути. Това за златото е възможно, но направи една сметка, кое би било по- изгодно на Техеран - високоволатилното и в двете посоки злато или умерено, но постоянно растящият юан, който така или иначе ще им върши работа в ситуация на "международна" изолация. Иначе да, дългосрочно удря по долара това, др въпрос е, за какви обеми си говорим, ще я бъде ли занапред тая и ще ги последват ли и други?
аз мислех че с моите МА,едно индикаторче,да разпозная някое просто геом.образувание по графиката и малко опит са достатъчни ............ама такива хай познания то като тръгнах да прочета нещо в първа глава и се почувствах душмански прост
Това са пълни глупости и някой малоумен журналист ги е писал Колкото имаше иранска борса за петрол, че и в евро, толкова ще им плащат злато за петрола..
миналата година четох някъде мисля, че бе тук за разплащане на борсата в Чикаго на петрол и в евра освен долар
колега,това само като го отворих,нали съм любопитен ,почервенях от срам от неграмотността си,бааааааааа маааааааааааму тука ако сте всички с такива академични познания аз чинно ще се оттегля............
Индия купува Ирански петрол за злато
16:57 24.01.2012 г.
Индия е първи купувач на ирански петрол, който се съгласи да плащат за покупките си на петрол в злато, а не в щатски долари. Това информация от един от най-четените индийски сайтове debkafile и ирански източници. Според тези източници се очаква и Китай да последват примера им. Индия и Китай купуват около един милион барела петрол дневно, или 40% от общия износ на Иран, възлизащ на 2,5 милиона барела дневно. И двете държави Индия и Китай притежават огромни резерви в златни активи.
Чрез търговия със злато, Ню Делхи и Пекин позволиха на Техеран да заобиколи предстоящото замразяване на активи на централната банка и на петролното ембарго, които външните министри на Европейския съюз се споразумяха да наложат понеделник, 23 януари. ЕС в момента купува около 20% от износа на петрол на Иран.
Това са пълни глупости и някой малоумен журналист ги е писал Колкото имаше иранска борса за петрол, че и в евро, толкова ще им плащат злато за петрола..
Индия купува Ирански петрол за злато
16:57 24.01.2012 г.
Индия е първи купувач на ирански петрол, който се съгласи да плащат за покупките си на петрол в злато, а не в щатски долари. Това информация от един от най-четените индийски сайтове debkafile и ирански източници. Според тези източници се очаква и Китай да последват примера им. Индия и Китай купуват около един милион барела петрол дневно, или 40% от общия износ на Иран, възлизащ на 2,5 милиона барела дневно. И двете държави Индия и Китай притежават огромни резерви в златни активи.
Чрез търговия със злато, Ню Делхи и Пекин позволиха на Техеран да заобиколи предстоящото замразяване на активи на централната банка и на петролното ембарго, които външните министри на Европейския съюз се споразумяха да наложат понеделник, 23 януари. ЕС в момента купува около 20% от износа на петрол на Иран.
Комарджи по тия математики може ли един математик да сметне кога ще има трендови дни и кога рейнджови ? Не ми трябва посока нито колко ще са големи движения, Само да се знае кога ще е хубав деня и кога нисковолатилен
Комарджи можеш ли да обясниш що след като математиците са умни хора, грам не разбират ако не им говориш по математически бре ? Що са толкоз ограничени ?
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Тук вероятно е моментът да кажа, че давам уроци по ксерокс. Първи урок - как се сменя тонер... Цена: безплатно, ако има доволни, после могат да почерпят.
Абе имах предвид, ако използваш своята логика да "изчислиш" другите - то и те могат и най-вероятно ще използват същата логика - относно пазаря, относно твоята реакция откъм същата логика.
Коментар