IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Биг Бенг, не зависи от мен това. За повече информация, като се запишеш на курс.

Стоун колд, и чайниците и индианците имат двустранни споразумения с Иран за покупка на петрол в национални валути. Това за златото е възможно, но направи една сметка, кое би било по- изгодно на Техеран - високоволатилното и в двете посоки злато или умерено, но постоянно растящият юан, който така или иначе ще им върши работа в ситуация на "международна" изолация. Иначе да, дългосрочно удря по долара това, др въпрос е, за какви обеми си говорим, ще я бъде ли занапред тая и ще ги последват ли и други?
    То от два дни темата за Иран пак излезе на дневен ред,сериала" Гръцки тарикати" върви и той,документалната поредица Европейски стабилизационен механизъм/как звучи само/ с водещи основно Меркел щот Саркози незнам защо не е на преден план,може да се снима в някой друг ,абе аман от техните номера преди години бяха вдигнали на мерника Северна Корея и там по едно време пробваха да ме мятат че света ще свърши.Къде мога да преценя как живеят нормалните хора в Иран има ли ограничения на свободите им и такива неща и от там да си преценя абе това там държава-терорист ли е какво е пък те да си ми разправят каквото искат

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      стр.156
      http://www.fmi.uni-sofia.bg/fmi/or/_private/sbornik.pdf
      + теория на игрите
      в университета го учихме това но съм ги позабравил..беше ми интересно
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Биг Бенг, не зависи от мен това. За повече информация, като се запишеш на курс.

Стоун колд, и чайниците и индианците имат двустранни споразумения с Иран за покупка на петрол в национални валути. Това за златото е възможно, но направи една сметка, кое би било по- изгодно на Техеран - високоволатилното и в двете посоки злато или умерено, но постоянно растящият юан, който така или иначе ще им върши работа в ситуация на "международна" изолация. Иначе да, дългосрочно удря по долара това, др въпрос е, за какви обеми си говорим, ще я бъде ли занапред тая и ще ги последват ли и други?

Коментар

• аз мислех че с моите МА,едно индикаторче,да разпозная някое просто геом.образувание по графиката и малко опит са достатъчни ............ама такива хай познания то като тръгнах да прочета нещо в първа глава и се почувствах душмански прост

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Това са пълни глупости и някой малоумен журналист ги е писал Колкото имаше иранска борса за петрол, че и в евро, толкова ще им плащат злато за петрола..
            миналата година четох някъде мисля, че бе тук за разплащане на борсата в Чикаго на петрол и в евра освен долар
            молим?айде нема нужда

Коментар

стр.156
              + теория на игрите
              колега,това само като го отворих,нали съм любопитен ,почервенях от срам от неграмотността си,бааааааааа маааааааааааму тука ако сте всички с такива академични познания аз чинно ще се оттегля............

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                Индия купува Ирански петрол за злато
                16:57 24.01.2012 г.

Индия е първи купувач на ирански петрол, който се съгласи да плащат за покупките си на петрол в злато, а не в щатски долари. Това информация от един от най-четените индийски сайтове debkafile и ирански източници. Според тези източници се очаква и Китай да последват примера им. Индия и Китай купуват около един милион барела петрол дневно, или 40% от общия износ на Иран, възлизащ на 2,5 милиона барела дневно. И двете държави Индия и Китай притежават огромни резерви в златни активи.

Чрез търговия със злато, Ню Делхи и Пекин позволиха на Техеран да заобиколи предстоящото замразяване на активи на централната банка и на петролното ембарго, които външните министри на Европейския съюз се споразумяха да наложат понеделник, 23 януари. ЕС в момента купува около 20% от износа на петрол на Иран.
                Това са пълни глупости и някой малоумен журналист ги е писал Колкото имаше иранска борса за петрол, че и в евро, толкова ще им плащат злато за петрола..
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• дали ще се отрази на долара тази новина?
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Индия купува Ирански петрол за злато
                    16:57 24.01.2012 г.

Индия е първи купувач на ирански петрол, който се съгласи да плащат за покупките си на петрол в злато, а не в щатски долари. Това информация от един от най-четените индийски сайтове debkafile и ирански източници. Според тези източници се очаква и Китай да последват примера им. Индия и Китай купуват около един милион барела петрол дневно, или 40% от общия износ на Иран, възлизащ на 2,5 милиона барела дневно. И двете държави Индия и Китай притежават огромни резерви в златни активи.

Чрез търговия със злато, Ню Делхи и Пекин позволиха на Техеран да заобиколи предстоящото замразяване на активи на централната банка и на петролното ембарго, които външните министри на Европейския съюз се споразумяха да наложат понеделник, 23 януари. ЕС в момента купува около 20% от износа на петрол на Иран.
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                      1/3 затворени на + 25. Стопът на останалите седи, целта ще си покаже до 1-2 часа къде е, но няма да ги оставям овернайт. Държите ли късите
                      Ти си зе твойто дай ся да си зема и аз малко
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                        А дано влезнах късо 1.2982 стопа на 1.2992

пускай негрята
                        Стопа преместен на 1.2987, ако го земе съм нула на нула с пазаря
                        Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

стр.156
                          + теория на игрите
                          Комарджи по тия математики може ли един математик да сметне кога ще има трендови дни и кога рейнджови ? Не ми трябва посока нито колко ще са големи движения, Само да се знае кога ще е хубав деня и кога нисковолатилен

http://www.youtube.com/watch?v=lRSJ9...34AHTx7BYQACAA

Комарджи можеш ли да обясниш що след като математиците са умни хора, грам не разбират ако не им говориш по математически бре ? Що са толкоз ограничени ?
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• 1/3 затворени на + 25. Стопът на останалите седи, целта ще си покаже до 1-2 часа къде е, но няма да ги оставям овернайт. Държите ли късите?

Първоначално изпратено от trendroom Разгледай мнение
                            Тук вероятно е моментът да кажа, че давам уроци по ксерокс. Първи урок - как се сменя тонер... Цена: безплатно, ако има доволни, после могат да почерпят.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Ще ми се да видим 1,28888
                              А дано влезнах късо 1.2982 стопа на 1.2992

пускай негрята
                              Last edited by Big Bang; 24.01.2012, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Абе имах предвид, ако използваш своята логика да "изчислиш" другите - то и те могат и най-вероятно ще използват същата логика - относно пазаря, относно твоята реакция откъм същата логика.
                                стр.156
                                + теория на игрите

Коментар

Working...
                                X