IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    И другото - относно инфлацията, ФЕД вече изрично заяви, че няма да гледа CPI, а PCE. Това ще е важният показател.
    С други думи няма да се гледат показателите за инфлация... Те още преди няколко години заявиха че за тях са важни само цените на къщите и нищо друго.... Докато цените на къщите не започнат да се покачват за тях инфлация няма да има ако ще нефта да стигне 300 долара!

Още по-накратко казано хамериканците ще им се наложи да ядат буквално дъските на ипотекираните си къщи!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      Anon би ли не просветлил
      за днешните данни за САЩ
      дето искараха по-малък БВП
      и Дефлатор до какво ще доведат????
      Скоро ли ще обявят QE официално ?????
      БВП-то няма роля в ситуацията относно QE, но има роля днес за борсата.

Онзи ден, Бен изрично подчерта, че ФЕД ще гледа само инфлацията и безработицата (за растежа нищо не каза), като с преимущество ще бъде безработицата. Не знам дали е заради изборите, но така го каза. И още каза, че може да оставят инфлацията над целта им от 2%, ако безработицата все още е опасно висока, което си е доста кофти за търговията ни.

И другото - относно инфлацията, ФЕД вече изрично заяви, че няма да гледа CPI, а PCE. Това ще е важният показател.

Само ти нахвърлих неща, които с времето трябва да започнат да се избистрят от Пазара.

Днес Мичигън показа увеличени инфлационни очаквания у консуматора.

П.П. И всичкото по-горе е без развитията в Европа.
      Last edited by anon6706; 27.01.2012, 19:45.

Коментар

• Anon би ли не просветлил
        за днешните данни за САЩ
        дето искараха по-малък БВП
        и Дефлатор до какво ще доведат????
        Скоро ли ще обявят QE официално ?????
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Аноне, какво мислиш за дол/йен?

Там до последно ще следва индексите. При тях казаха: "Пари има, действайте" и рано или късно ще потеглят. Не мога да измисля откъде, но ми се привиждат едни 5-6 фигури нагоре, въпреки дългата масовка...
          Там японците ще интервенират, но трябва да се издебне подходящия момент. Може би малко под 75 ще се случи "случката".

Не знам дали четеш новините, но за първи път от 1981г., Япония излезе на търговски дефицит. И според мен, основната причина за това е скъпата йена, съчетано с кризата по света.

Япония не може да промени развитието на кризата, но може да въздейства на йената.

П.П. Но и не очаквай чудеса в обезценката й, защото Япония няма нужда от прекалено евтина йена, тъй като трудно ще продава облигациите си.
          Изобщо - Япония ще изпадне в много тежка ситуация, ако кризата продължи още година.
          Last edited by anon6706; 27.01.2012, 19:37.

Коментар

Рисковите валути катерят, но нещо борсичката дреме. Не е на хубаво тази работа, ако гърците пак разочароват... за кой ли път.
            Аноне, какво мислиш за дол/йен?

Там до последно ще следва индексите. При тях казаха: "Пари има, действайте" и рано или късно ще потеглят. Не мога да измисля откъде, но ми се привиждат едни 5-6 фигури нагоре, въпреки дългата масовка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              .......... Едно време, при нормалния пазар.......

е тва ако успееш да ми обясниш кво значи ше почерпя.
              пазара си е пазар. преди 5 години беше по-спокоен , сега по-волатилен е и ?
              ако не можеш да се нагодиш към него значи не ставаш за търговец.
              преди 5 години средно дневния рейндж на ойрото беше 60-80 пипа, сега е 120-150 , ако само заради това пазара е ненормален или пък не си го забелязал и не успяваш да извлечеш полза от това, къв го дириш на пазара? или имаш едни пари за подаряване
              рейнджа на щатските индекси също се удвои за тези години. и тва ли е ненормално ?
              аз пък го намирам за супер, особено за моят дейтрейдинг. със същите усилия двойно повече кинти
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Не му вервайте на тва дългото Индексята ще ги продадат. Сигур и еврака ще селнат. Не видите ли че гърчолята пак увъртат И как говорят у другата тема, нямам позиции, освен франко и едно сабахлямско късо у даксито 6566 дет му търся 6466, ама не ми дават
                Жъ ги земеш аз искам 6408
                Анализи EUR/USD

Коментар

Ти май ще се окажеш индикатор за повишена волатилност. Вчера спомена за паунда и гледай днес как се скъса от движения...
                  там прибрах +30 пипона ,а тука взех да се успокоявам крестиките ми/малко бабешка история ще ви се стори/ако напълнят 3209 съм бетон ама за сега ще потреперя................

Коментар

• Рисковите валути катерят, но нещо борсичката дреме. Не е на хубаво тази работа, ако гърците пак разочароват... за кой ли път.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                      то от сутринта ги бях боднал и докато "лая месеца по телефона" изведнъж нещо истинах
                      Ти май ще се окажеш индикатор за повишена волатилност. Вчера спомена за паунда и гледай днес как се скъса от движения...

Коментар

Въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
                        Много си работлив чадо!!!!
                        Щом не искаш да си пиеш винцето
                        по това време, що не вземеш
                        една ЛОПАТА, КИРКА и ГРЕБЛО
                        да излезнеш на плаца да риеш снега :
                        то от сутринта ги бях боднал и докато "лая месеца по телефона" изведнъж нещо истинах

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          .... Сигур и еврака ще селнат....
                          В понеделник ....таз вечер е късно .
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                            на 3186 изпълнен ордер за дълги с моите размисли да не си купя връх м***а му............
                            Въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
                            Много си работлив чадо!!!!
                            Щом не искаш да си пиеш винцето
                            по това време, що не вземеш
                            една ЛОПАТА, КИРКА и ГРЕБЛО
                            да излезнеш на плаца да риеш снега :
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Не му вервайте на тва дългото Индексята ще ги продадат. Сигур и еврака ще селнат. Не видите ли че гърчолята пак увъртат И как говорят у другата тема, нямам позиции, освен франко и едно сабахлямско късо у даксито 6566 дет му търся 6466, ама не ми дават

Коментар

Добра вечер

Имаше една чадо дето глава>рамена
                                беше видяло и даже курсо скасило
                                Чадо, да не би днеска да е нивото
                                дето вчера бях казал, а именно 1,31888
                                Аз малко ги избързвам с един ден
                                на 3186 изпълнен ордер за дълги с моите размисли да не си купя връх м***а му............

Коментар

Working...
                                X