If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаше една чадо дето глава>рамена
беше видяло и даже курсо скасило
Чадо, да не би днеска да е нивото
дето вчера бях казал, а именно 1,31888
Аз малко ги избързвам с един ден
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
за мен по интересно в момента е златото ,много интересно ниво е текущото и сигурно доста изводи могат да се правят, не че го търгувам но ...............просто ме замисли този метал........
Драги колега /с извинение, че се намесвам!/, нищо не е объркано. Евро/долар? Няма такава валутна двойка, по-точно има, но е безгласна буква. Типичен Слушко-Послушко, не веднаж съм обяснявал. Докато трае кризата, тя е сляпа сянка на индексите. Отвори си една 30 м. графика на Дау Джонс и на евро/долар и веднага ще разбереш за какво става дума... В 85% от случаите, особено след фундамент графиките са като близнаци.. Едно време, при нормалния пазар, при лоши данни от САЩ доларът падаше, респ. еврото растеше и въобще не се съобразяваше с индексите. Сега - при лош фундамент Дау Джонс пада, а евро/долар, като послушно паленце сляпо го следва.
Тъй че, докато трае кризата, забрави, че има такава валутна двойка. А ако държиш на нея, гледай да улучиш движението на индексите. Тогава с почти 100% вероятност ще улучиш и движението на евро/долар. И знай, че когато тази ситуация се нормализира, това ще означава, че кризата приключва и пазарът става нормален.
Желая ти успех!
ПП. А ако си привърженик на техн. анализ, не си губи времето да го правиш сега за евро/долар. Тази двойка вече 2-3 години просто няма собствен живот. По-добре прави си анализ на Дау Джонс. Макар, че ако питаш мене техн. анализ си е винаги загуба на време, но това е друга тема...Но за развлечение - бива, лошо няма.
Позволи ми да не се съглася с теб в следното:
-и преди и сега еур/$ се държи по подобен начин,нима след положителни новини не реагираше в обратната посока на пук на фундамента ,обясняваха го с нервността от чакането на новината,не следя индекси но към текущия момент за мен разликите от преди да речем са че сега се прилага някакъв трик от рода-заспива цената в един канал и не мърда ,пресния пример е текущия момент3080-3170 ,а в последните 2-3 дни слухове,пресконференции, данни,преговори и какво ли не......
Объркана история-по-слаб БВП от очакваното,ниска инфлация,слабо потребление,пък пазарЯт реши да купи малко долари.Сигурно му е светнала лампичката ,,risk off"
Драги колега /с извинение, че се намесвам!/, нищо не е объркано. Евро/долар? Няма такава валутна двойка, по-точно има, но е безгласна буква. Типичен Слушко-Послушко, не веднаж съм обяснявал. Докато трае кризата, тя е сляпа сянка на индексите. Отвори си една 30 м. графика на Дау Джонс и на евро/долар и веднага ще разбереш за какво става дума... В 85% от случаите, особено след фундамент графиките са като близнаци.. Едно време, при нормалния пазар, при лоши данни от САЩ доларът падаше, респ. еврото растеше и въобще не се съобразяваше с индексите. Сега - при лош фундамент Дау Джонс пада, а евро/долар, като послушно паленце сляпо го следва.
Тъй че, докато трае кризата, забрави, че има такава валутна двойка. А ако държиш на нея, гледай да улучиш движението на индексите. Тогава с почти 100% вероятност ще улучиш и движението на евро/долар. И знай, че когато тази ситуация се нормализира, това ще означава, че кризата приключва и пазарът става нормален.
Желая ти успех!
ПП. А ако си привърженик на техн. анализ, не си губи времето да го правиш сега за евро/долар. Тази двойка вече 2-3 години просто няма собствен живот. По-добре прави си анализ на Дау Джонс. Макар, че ако питаш мене техн. анализ си е винаги загуба на време, но това е друга тема...Но за развлечение - бива, лошо няма.
Ще видим. но поне стоповете под снощното дъно... Ако не греша, бих купил новото дъно с приемлив стоп, пък къде ще е точно "дъното", ще си покаже. Засега го чакам на 3062.
сношти отско4и от кака 200 на 15 мин аз от там пазарувах
При кабела имам малка дълга със стоп точно под последният дип на големите графики и мисля, че точно такива, които са взимали на ъптик със стоп под дипа ще гонят в момента.
3080/3100 е яко ниво, но ще е срамота, ако не взеат стоповете под него...
Ще видим. но поне стоповете под снощното дъно... Ако не греша, бих купил новото дъно с приемлив стоп, пък къде ще е точно "дъното", ще си покаже. Засега го чакам на 3062.
Не знам, дали обърнахте внимание, но специално ни акцентираха на 4 показателя - безработица, инфлация, БВП и къщички. "Интервенцията" ще е при последните, ако и др 3 се влошат...
Бай лимит 3062, стоп 30 пипса. Ако върже...
И при този БВП колко надоле ще оберят ????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Объркана история-по-слаб БВП от очакваното,ниска инфлация,слабо потребление,пък пазарЯт реши да купи малко долари.Сигурно му е светнала лампичката ,,risk off"
ще из4акам 20 мин да видим какво ше става и ако не става ништо съм до тука за тази седмицааа
Не знам, дали обърнахте внимание, но специално ни акцентираха на 4 показателя - безработица, инфлация, БВП и къщички. "Интервенцията" ще е при последните, ако и др 3 се влошат...
Коментар