IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изгоре, завалията !

2012.01.27 18:37:51 Swiss Parliamentary Committees To Start Hildebrand Affair Probe
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Добра вечер

Имаше една чадо дето глава>рамена
      беше видяло и даже курсо скасило
      Чадо, да не би днеска да е нивото
      дето вчера бях казал, а именно 1,31888
      Аз малко ги избързвам с един ден
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• за мен по интересно в момента е златото ,много интересно ниво е текущото и сигурно доста изводи могат да се правят, не че го търгувам но ...............просто ме замисли този метал........

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          Драги колега /с извинение, че се намесвам!/, нищо не е объркано. Евро/долар? Няма такава валутна двойка, по-точно има, но е безгласна буква. Типичен Слушко-Послушко, не веднаж съм обяснявал. Докато трае кризата, тя е сляпа сянка на индексите. Отвори си една 30 м. графика на Дау Джонс и на евро/долар и веднага ще разбереш за какво става дума... В 85% от случаите, особено след фундамент графиките са като близнаци.. Едно време, при нормалния пазар, при лоши данни от САЩ доларът падаше, респ. еврото растеше и въобще не се съобразяваше с индексите. Сега - при лош фундамент Дау Джонс пада, а евро/долар, като послушно паленце сляпо го следва.
          Тъй че, докато трае кризата, забрави, че има такава валутна двойка. А ако държиш на нея, гледай да улучиш движението на индексите. Тогава с почти 100% вероятност ще улучиш и движението на евро/долар. И знай, че когато тази ситуация се нормализира, това ще означава, че кризата приключва и пазарът става нормален.
          Желая ти успех!

ПП. А ако си привърженик на техн. анализ, не си губи времето да го правиш сега за евро/долар. Тази двойка вече 2-3 години просто няма собствен живот. По-добре прави си анализ на Дау Джонс. Макар, че ако питаш мене техн. анализ си е винаги загуба на време, но това е друга тема...Но за развлечение - бива, лошо няма.
          Позволи ми да не се съглася с теб в следното:
          -и преди и сега еур/$ се държи по подобен начин,нима след положителни новини не реагираше в обратната посока на пук на фундамента ,обясняваха го с нервността от чакането на новината,не следя индекси но към текущия момент за мен разликите от преди да речем са че сега се прилага някакъв трик от рода-заспива цената в един канал и не мърда ,пресния пример е текущия момент3080-3170 ,а в последните 2-3 дни слухове,пресконференции, данни,преговори и какво ли не......

Коментар

• Пенчев

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Объркана история-по-слаб БВП от очакваното,ниска инфлация,слабо потребление,пък пазарЯт реши да купи малко долари.Сигурно му е светнала лампичката ,,risk off"
            Драги колега /с извинение, че се намесвам!/, нищо не е объркано. Евро/долар? Няма такава валутна двойка, по-точно има, но е безгласна буква. Типичен Слушко-Послушко, не веднаж съм обяснявал. Докато трае кризата, тя е сляпа сянка на индексите. Отвори си една 30 м. графика на Дау Джонс и на евро/долар и веднага ще разбереш за какво става дума... В 85% от случаите, особено след фундамент графиките са като близнаци.. Едно време, при нормалния пазар, при лоши данни от САЩ доларът падаше, респ. еврото растеше и въобще не се съобразяваше с индексите. Сега - при лош фундамент Дау Джонс пада, а евро/долар, като послушно паленце сляпо го следва.
            Тъй че, докато трае кризата, забрави, че има такава валутна двойка. А ако държиш на нея, гледай да улучиш движението на индексите. Тогава с почти 100% вероятност ще улучиш и движението на евро/долар. И знай, че когато тази ситуация се нормализира, това ще означава, че кризата приключва и пазарът става нормален.
            Желая ти успех!

ПП. А ако си привърженик на техн. анализ, не си губи времето да го правиш сега за евро/долар. Тази двойка вече 2-3 години просто няма собствен живот. По-добре прави си анализ на Дау Джонс. Макар, че ако питаш мене техн. анализ си е винаги загуба на време, но това е друга тема...Но за развлечение - бива, лошо няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
              Ще видим. но поне стоповете под снощното дъно... Ако не греша, бих купил новото дъно с приемлив стоп, пък къде ще е точно "дъното", ще си покаже. Засега го чакам на 3062.

сношти отско4и от кака 200 на 15 мин аз от там пазарувах
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                И при този БВП колко надоле ще оберят ????
                При кабела имам малка дълга със стоп точно под последният дип на големите графики и мисля, че точно такива, които са взимали на ъптик със стоп под дипа ще гонят в момента.

3080/3100 е яко ниво, но ще е срамота, ако не взеат стоповете под него...

Коментар

• +52

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение

Ще видим. но поне стоповете под снощното дъно... Ако не греша, бих купил новото дъно с приемлив стоп, пък къде ще е точно "дъното", ще си покаже. Засега го чакам на 3062.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                      Тези данни значат само едно - QE3...

Не знам, дали обърнахте внимание, но специално ни акцентираха на 4 показателя - безработица, инфлация, БВП и къщички. "Интервенцията" ще е при последните, ако и др 3 се влошат...

Бай лимит 3062, стоп 30 пипса. Ако върже...
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Объркана история-по-слаб БВП от очакваното,ниска инфлация,слабо потребление,пък пазарЯт реши да купи малко долари.Сигурно му е светнала лампичката ,,risk off"
                        ще из4акам 20 мин да видим какво ше става и ако не става ништо съм до тука за тази седмицааа
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Объркана история-по-слаб БВП от очакваното,ниска инфлация,слабо потребление,пък пазарЯт реши да купи малко долари.Сигурно му е светнала лампичката ,,risk off"
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Де го ся Анон да обясни убаво как са нещата?

Коментар

• Тези данни значат само едно - QE3...

Не знам, дали обърнахте внимание, но специално ни акцентираха на 4 показателя - безработица, инфлация, БВП и къщички. "Интервенцията" ще е при последните, ако и др 3 се влошат...

Бай лимит 3062, стоп 30 пипса. Ако върже...

Коментар

• Държите ли се

Коментар

Working...
                                X