IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Нашия МАМУН е много ценен вид !!!!
    Това е единствения МАМУН на планетата
    редовно употребяваш алкохолни питиета,
    МАМУН-ДРАГОМАН с 15-тина КаВета дневно
    МАМУН пафкащ по три кутии късо червено БОРО
    Баааааааа и ЦЪРНИЯ ти МАМУН
    Цъ, не си прав. Не пия, ил много рядко. За кайветата си прав, за борото мислех да минавам на дълго, но ме затрудняват по магазините с тия 20 стинки дет ги искат над петарата

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Тва не го гледай изобщо. Докато не даде Оанда в 20-20:30 часа някакво що годе инфо, сичко е кравешки уайна Ех че убаво време, сняг и слънце Чай да му сложа чаша червено вино
      Нашия МАМУН е много ценен вид !!!!
      Това е единствения МАМУН на планетата
      редовно употребяваш алкохолни питиета,
      МАМУН-ДРАГОМАН с 15-тина КаВета дневно
      МАМУН пафкащ по три кутии късо червено БОРО
      Баааааааа и ЦЪРНИЯ ти МАМУН
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• като поумува човекму идва на акъла следното:
        -според някакви неясни като достоверност данни купилите $ са с много сериозен превес....................................
        -трудно "биг брадъра" ще раздаде лесно толкова бонуси на стискащите доларчета поне докато немалка част не се разделят със стопчетата си и после да псуват каруцарски как "удари ми стопа и хоп в мойта посока" това важи и при евро/$ и при паунд/$
        ...........та следвайки чисто такава измислена конспиративна тезичка -еврото може ли се покатери....3300.........3400....3460?????
        .................ами паунда...............5800...... 5900.........6000
        -ако там не им се харесат нещата и хамсийките не се разкарат .........от джобарката се вадят -слухчета за гърците,може с някои неясни моменти от "режима" в Иран да ни стресират .......абе имат под ръка на въоръжение подготвени сценарии....
        -а иначе че ще клекнат пред гърците то е ясно,че иначе как ще си приберат мангизите............

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Май е качило малко. А бе, направо си го е възстановило! Да не продължи да покачва!
          Тва не го гледай изобщо. Докато не даде Оанда в 20-20:30 часа някакво що годе инфо, сичко е кравешки уайна Ех че убаво време, сняг и слънце Чай да му сложа чаша червено вино

Коментар

• Първоначално изпратено от kazelina Разгледай мнение
            позицията я заех в петък към 19:00
            Май е качило малко. А бе, направо си го е възстановило! Да не продължи да покачва!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• А Черкезов какъв класик е... не е истина просто... Някъде редом със Стратега, Батето и Тато (the real one). Много ми е интересно човек като него какво "играе"?

Докторе, ако ни четеш и след като начертаеш основните аспекти и доктрини на инвазията в беломорието, сподели малко форекс откровения!

Коментар

• позицията я заех в петък към 19:00

Коментар

• В момента е 1.3190
                  http://forex.tradingcharts.com/quotes/
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• заел сум къса позиция от 1.3210

Коментар

Добрутро! Пенчев, не разваляй хубавия коняк! Хайде давайте залози на къде ще е гапа
                      Към МАМУН дере !!!

Коментар

• Добрутро! Пенчев, не разваляй хубавия коняк! Хайде давайте залози на къде ще е гапа

Коментар

• Добро утро!
                          Старши,аз тази сутрин съм дежурен в столовата и затуй без мене на физзарядката.
                          Вчера гледам кат лудите сте обикаляли баирите и сте ме чакали да се домъкна с някакъв кибрит,дано не са ви измръзнали........орехчетата
                          Айде,че чаят ми с три капки коняк изстина!/да ви кажа под секрет това е версиятя за пред жена ми,всъщност съотношението е точно обратното-коняк с три капки чай/
                          Весела неделя!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добрю ютрю

СТАВАЙ И СЕ,,,,,,,,,,,,,,,,, !!!
                            Само МИНУС шест е и затова
                            формата голи до кръста!!!!
                            Много тонизиращо е
                            Песновка за добрю ютрю
                            http://www.youtube.com/watch?v=oQs2gmF1jfE

Коментар

• И аз цял ден го мисля ....мотах се в студа и все той ми беше у главата(и страха да не ме хване и мен някоя настинка )
                              Но си мисля,че всичко е наред и болестите са преборени
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Аз пък Такси 4
                                МАМУН стадото оздравя ли вече?????

Коментар

Working...
                                X