Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
подготвя се или за
деня на благодарността
или за св.Валентин
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСлед онова с Ярето искам
МАМУН да даде обяснение
кви му са намеренията !!!!!
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСлед онова с Ярето искам
МАМУН да даде обяснение
кви му са намеренията !!!!!
има (задни мисли) май майИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
уж доктор, па не знаеш
кво е нек
туй ше рече, да му
строши врато ,с винкело
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениебрейк на некаговори на БГ бе косме
да съм написал,че съм тесен специалист
ще ми гъгне тука
от 81.08 имам авсРалиец де ме хвърли ся
излезли, да та ... и в калиткото
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениепо-добре виж гепито,
че прави 2В и ако
има брейк на нека,
шъ видим 10фиг
нагореговори на БГ бе косме
да съм написал,че съм тесен специалист
ще ми гъгне тука
от 81.08 имам авсРалиец де ме хвърли сяИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
по-добре виж гепито,
че прави 2В и ако
има брейк на нека,
шъ видим 10фиг
нагоре
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениенякой търгува ли aud/jpy
ухилил съм се ,като пубертет пред КАКА
доста уморено ми се вижда на седмична и дневна.
дайте идеи докъде смятате,че може да падне
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеАнди, погледни си суапа първо.Преди малко затворих едно мижаво дълго в еур/ауд, въпреки сериозния потенциал нагоре. За 2-3 дни направи близо 2 фигури в "правилната" посока, а суапът ми беше за 20тина пипса... Недай си Боже да спадне политическото напрежение в Австралия и да се закучи... За 10-тина дни щях да съм на минус само от суап...
имам дълги австралийци.не къси.само местя стопове(лимити).сутрин ,като стана. ако позициите са на (линия) закопчавам едни 80 пипса и сядам да ви чета
мисля,че движението се изчерпа.това питам...докъде може да падне?не искам да продавам
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение1,32888- дръта лачена кака на 30 цола -> 3275
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
На фона испаниа италиа потугалиа и стабилното ниво 34.50 запо4ва6то според мен от 34.15 .Наблиудаваме едно заслабване на втори4ниат тренд запо4ва6т от 1.32 . Дне6ниат ден се о4ертава да проте4е под формата на корексиа,нека видим нейната далбо4ина и скорот които 6тени подскажат тенденциата на целиат тренд от 1.2975 адаже и на тренда от 1.2627 .Моиата преценка е 4е тои е корективен на основниат нисходиа6т от 1.4955, след евентоален пробив на ниво 1.31 6teстанем свидетели на нива около 1.24Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАм ' стоп товарищ?Рекомендуете или напротив пока не слить счет ?!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Анди, погледни си суапа първо.Преди малко затворих едно мижаво дълго в еур/ауд, въпреки сериозния потенциал нагоре. За 2-3 дни направи близо 2 фигури в "правилната" посока, а суапът ми беше за 20тина пипса... Недай си Боже да спадне политическото напрежение в Австралия и да се закучи... За 10-тина дни щях да съм на минус само от суап...
Коментар
Коментар