Първоначално изпратено от kostas19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Хирурга; 14.02.2012, 14:04.Който ме слуша фалира.
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеникого не изпитвам просто я припомнях на HAPPY68
Една тухла струва 1 лев и още половин тухла. колко струват 2 тухли. Елементарно Уотсън
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеИмам една по сложна задачка. Опитвам се да си минимизиран загубите като слагам малък обем в началната позиция и след това добавям ако съм прав. Някой ако има система как конкретно да го приложа да казва.
Коментар
-
Погледнете на другото място
най-отдоле кой гледа !!!
+++++++++++++++++++++++++++++
На мен ми омръзна да се занимавам
с ЖИУОТНИ и се оттеглям за една седмица !!!
Назначавам Анди за заместник!!!
Анди, ако един ти е малко и не смогваш
вземи още един ВИНКЕЛ !!!!
АЙДЕЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕ ти с таз елементарна задачка ли ни изпитваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеЗдравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............
1 слагаш ги по 6 от двете страни
които са по леки ги слагаш по 3 от двете страни
които 3 са по леки грабваш произволно 2 от тях и ги слагаш от двете страни ако са равни третата е по лека иначе везната ще покаже коя е по леката ако си я избрал да я теглишLast edited by 4un4o; 14.02.2012, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТова за 1 клас
1 Тегли 6 топки срещи 6 топки и по-тежките 6 остават.
2 Тегли 3 топки срещи 3 топки и по-тежките 3 остават.
3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка тя е, ако няма е третата.,
но не знаеш дали е по-тежка или по-лека, знаеш само че е с различно тегло
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТова за 1 клас
3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка тя е, ако няма е третата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение.... като ги взема и .... по моловетение, жените, като видим пари и .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеЗдравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............
3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка тя е, ако няма е третата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеТова с демото не е съвсем така. Аз лично имам 2-3 сделки на демо, и то за да се ориентирам, колко струва пипа при някои двойки. Но пък предполагам, че си започнал с големи суми и това вече е било грешка. Започва се с минимума и увеличаваш след всяка успешна седмица/месец.Last edited by boogeyman; 14.02.2012, 13:47.
Коментар
Коментар