IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
    Имам една по сложна задачка. Опитвам се да си минимизиран загубите като слагам малък обем в началната позиция и след това добавям ако съм прав. Някой ако има система как конкретно да го приложа да казва.
    В повечето случай курекцията ще ти плесне нулевия или минималния стоп. Тук не виждам кои може да ти даде добра идея. Да добавяш не е добре макар, че аз го правя… Това става само на големи графики с близки добавки на не повече от 20 пипя.
    Last edited by Хирурга; 14.02.2012, 14:04.
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
      никого не изпитвам просто я припомнях на HAPPY68
      Ето ти и една от мен.
      Една тухла струва 1 лев и още половин тухла. колко струват 2 тухли. Елементарно Уотсън

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
        Имам една по сложна задачка. Опитвам се да си минимизиран загубите като слагам малък обем в началната позиция и след това добавям ако съм прав. Някой ако има система как конкретно да го приложа да казва.
        Клюкавицата използваше някаква такава система. нареджа 3 ордера през 10 пипса оттам насетне започва да купува през 10 пипса обратни ордери. продава когато като цяло позицията излезе на +

Коментар

• Погледнете на другото място
          най-отдоле кой гледа !!!
          +++++++++++++++++++++++++++++
          На мен ми омръзна да се занимавам
          с ЖИУОТНИ и се оттеглям за една седмица !!!
          Назначавам Анди за заместник!!!
          Анди, ако един ти е малко и не смогваш
          вземи още един ВИНКЕЛ !!!!
          АЙДЕ
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Имам една по сложна задачка. Опитвам се да си минимизиран загубите като слагам малък обем в началната позиция и след това добавям ако съм прав. Някой ако има система как конкретно да го приложа да казва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Е ти с таз елементарна задачка ли ни изпитваш?
              никого не изпитвам просто я припомнях на HAPPY68

Коментар

Здравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............
                Е ти с таз елементарна задачка ли ни изпитваш?
                1 слагаш ги по 6 от двете страни
                които са по леки ги слагаш по 3 от двете страни
                които 3 са по леки грабваш произволно 2 от тях и ги слагаш от двете страни ако са равни третата е по лека иначе везната ще покаже коя е по леката ако си я избрал да я теглиш
                Last edited by 4un4o; 14.02.2012, 13:53.

Коментар

условието е с различно тегло
                  гадно

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                    Това за 1 клас
                    1 Тегли 6 топки срещи 6 топки и по-тежките 6 остават.
                    2 Тегли 3 топки срещи 3 топки и по-тежките 3 остават.
                    3 Тегли 1 топка срещи 1 топка , ако има по-тежка тя е, ако няма е третата.
                    така може и за детската градина да е ,
                    но не знаеш дали е по-тежка или по-лека, знаеш само че е с различно тегло

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                      Това за 1 клас
                      условието е с различно тегло

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                        .... като ги взема и .... по моловете ние, жените, като видим пари и .....
                        ... пък и ако се хванеш подръка с някоя съмишлинечка по акъл, на време няма да му насмогнете - чудно.

Коментар

Здравейте,имате 12 тенис топки еднакви по размер но една от тях е с различно тегло,имате на разположение везни както и три опита ,за да намерите коя е топката с различно тегло............
                          Това за 1 клас

Коментар

• 1 H abcde

d up > 1.3127 ...... > 1.3260 цел на вьлната >>> next ...overshooting

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                              Това с демото не е съвсем така. Аз лично имам 2-3 сделки на демо, и то за да се ориентирам, колко струва пипа при някои двойки. Но пък предполагам, че си започнал с големи суми и това вече е било грешка. Започва се с минимума и увеличаваш след всяка успешна седмица/месец.
                              да.позна. даже като бройка печелившите сделки са ми поне 2/3 от общия обем. но познай губещите за колко са и печелившите за колко са..и правех точно обратното. след всяка губеща удвоявах…та за това – Деца, не правете това в къщи!!…
                              Last edited by boogeyman; 14.02.2012, 13:47.

Коментар

• абе и аз съм със стотици проценти напред но с мноо мижава сума на мноо измислен бъкет. Нещо се е нажежила обстановката. Иво нет нам таким пунтами. Делкаш по 6, по тежките делкаш по 3, от останалите 3 слагаш двете на везната.

Коментар

Working...
                                X