я стопчето на нула ..............и каквото даде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеимам , кво ше почерпишБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениескромна дълга от 3130 стопа ще го умувам ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениескромна дълга от 3130 стопа ще го умувам ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекакто вече казах. СТИСЛЯК
студено топло аз ше си я пия, па ти наполовина за чайче само си готов да отделиш
утре ше направя една картинка , че излизам след малко .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеСтудено е за бира по 1 чайче по добре
студено топло аз ше си я пия, па ти наполовина за чайче само си готов да отделиш
утре ше направя една картинка , че излизам след малко .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениестисляк
бръкни са поне за една бира де
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениестисляк
бръкни са поне за една бира де
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеМога те шпчерпя 1 кафенце
бръкни са поне за една бира деТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеимам , кво ше почерпиши някои други тайни за технически анализ
Last edited by kostas19; 14.02.2012, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеВ повечето случай курекцията ще ти плесне нулевия или минималния стоп. Тук не виждам кои може да ти даде добра идея. Да добавяш не е добре макар, че аз го правя… Това става само на големи графики с близки добавки на не повече от 20 пипя.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеИмам една по сложна задачка. Опитвам се да си минимизиран загубите като слагам малък обем в началната позиция и след това добавям ако съм прав. Някой ако има система как конкретно да го приложа да казва.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар