IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara
    Dobro utro , xaide da vidim 29.50 ....80
    няма ли първо малко нагоре пък тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
      смешниците отново се напъват за късо белкем влезе некои балъкмного са ми ясни
      може да са смешни, ама изкараха от късите днес за боза и баничка
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        смешниците отново се напъват за късо белкем влезе некои балъкмного са ми ясни
        Анализи EUR/USD

Коментар

• смешниците отново се напъват за късо белкем влезе некои балъкмного са ми ясни
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
            колега погледни http://www.dukascopy.com/

имал съм малки проблеми с тях, платформата

им се бъгва но няма номера много коректни са
            ако не въртиш обеми , комисиона име доста висок,.слипват в 99% от случаите и спреда им реално е около 1.4 пипа въпреки таргета от 0.5 пипа , с който се хвалят.
            трябва да си изровя статистиката, но е нещо от сорта на 100 трейда 1 без слипидж и един в моя полза, нещо около 0.5 пипа. останалите средно по 0.3 - 0.4 пипа на посока.
            интерактив са класи над тях и откъм комисиони и откъм слипидж и откъм филване. единственият недостатък за дребните търговци е минимума от 25 к за сделка и маржина 1/50 според щатските изисквания .
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
              асамблея на ФОРОМНА МИСЪЛ

днес сигурно е Деня на академика

хххххх
              не е моят ден. почивам днес
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• колега погледни http://www.dukascopy.com/

имал съм малки проблеми с тях, платформата

им се бъгва но няма номера много коректни са

Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                Мерси!
                Питах, защото ми удариха стоп на 3145

Коментар

• асамблея на ФОРОМНА МИСЪЛ

днес сигурно е Деня на академика

хххххх

Коментар

• Коко, мислих го това като вариант, но за момента "игнорирам" подобни развития. Фактите накланят везните в др посока, но ще видим. Затваряне на часова над 3182 в момента ще потвърди бичите перспективи, а корекцията след това ще ги затвърди.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Текущо, текущо колко да е текущо
                      Наивник - имаме според мен път ощ нагоре но пак според мен от тук имаме спад малко под 3020 - аз се бъзикам с колегата бля - но по принцип тук развивам една много рядко срещана техническа схема с малко в по-ниско от голямо А
                      Нещо такова http://golohoro.hit.bg/bliablia.png

И ПП
                      Това не е препоръка за търговия а лична гледна тока
                      успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                        Юрото сел текущо 3161 за 100 и кусур пипоня с тънък стоп малко над 32
                        Текущо, текущо колко да е текущо

Коментар

• Юрото сел текущо 3161 за 100 и кусур пипоня с тънък стоп малко над 32

Коментар

• При толкова позитивизъм по борсите, еврото не може да отлепи въобще. Представям си ако излезе лоша новина бърз тест на 1.3020. Аз лично обаче не бих продавал евра в момента заради силните борси.

Коментар

• За бой си, ако наистина си излязъл. Нъл ХОРА ще ставаме, а ти за няма и 100 пипоня си се продал?!? Шегувам се де, може и за добро да е било; не трябва да се забравя, че в е/ф има още да се развива пружината и може да се случи във всеки един момент, така че взимай и бягай. Ако не ставаха толкова бавно нещата там, бих казал, че е интересна двойка. Интуицията в случая ми подсказва, че едва ли ще е сега обирането на стоповете, но това не е фактор...

Коментар

• Иво, държиш ли още? Подир малко (от 3215?!?, примерно) ще тръгнат за твоя стоп. Ако си го местил, ще те изкара, затва си го дръж в гащите. В никакъв случай не се лакоми и да добавяш. Само ще повиши емоционалното напрежение, ще ти развали средната цена и ще се вкараш в някой филм. Колкото толкова, стискаш и си свиркаш.

Цитат:
                                Първоначално изпратено от ивайло русев
                                Добро утро!!
                                3190 не се дава за нагоре и викам да си касирам дългата че аман от биене на нулеви стопове............засега доволно
                                да

Коментар

Working...
                                X