Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеОК,но с какво Иран провокира каквито и да са действия срещу нея...........първопричината къде е на този конфликт,засега на думи????
А кой колко е силен и какво въоръжение има ............откъде да знам.
Диктатура и глад ли има .......геноцид,терор на населението ..........какво провокира САЩ и останалите да се месят в суверинитета на една държава.........Тоталитарно управление ......Ясно и точно къде е формулирана позицията на всички държави срещу Иран.
Ако е за спазване на правата на човека и тоталитарно управление незнам защо не са изкъртили още Северна Корея
П.П. Защо Америка се втурва на секундата да защитава, Кувейт, Ирак, Либия, Косово и други богати на природни ресурси държави а нито веднъж не се сети да защити населението на Етиопия, Сомалия,Last edited by 4un4o; 17.02.2012, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениемдааа, що за изказ, що за чудо,,
нийде не видех думи като
"сопа" или "винкел",
Доки, всичко ОК ли е
ще има ВИНКЕЛ
да не питам нещо ХОРАТА и ти веднага неподготвен, като иранец в заливИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДа се надяваме да не се стига до проба дали е лесно смилаем.За мен е непонятно защо толкова се превъзнася мощта на иранската армия,след като тя е снабдена с остаряло въоръжение,липсват и квалифицирани офицерски кадри,а прочутият невидим ирански изтребител наистина е напълно невидим,но..... защото не съществува
Много сляпа вяра в иранската пропаганда виждам,основана на едно вкоренено съветско-комунистическо мислене,че врагът на САЩ задължително е наш приятел.
Не че съм пък върл почитател на Щатите,ама все пак малко реалност да вкарваме в преценките си.
А кой колко е силен и какво въоръжение има ............откъде да знам.
Диктатура и глад ли има .......геноцид,терор на населението ..........какво провокира САЩ и останалите да се месят в суверинитета на една държава.........Тоталитарно управление ......Ясно и точно къде е формулирана позицията на всички държави срещу Иран.
Ако е за спазване на правата на човека и тоталитарно управление незнам защо не са изкъртили още Северна Корея
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеа добър денчета и виждам че геополитиката е темата днес
направо искам да споделя че за да има геополитика са необходими поне два властови центъра
озъртам се за втория и все не го откривам,така че геополитика няма ,с което слагам краи на темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДа се надяваме да не се стига до проба дали е лесно смилаем.За мен е непонятно защо толкова се превъзнася мощта на иранската армия,след като тя е снабдена с остаряло въоръжение,липсват и квалифицирани офицерски кадри,а прочутият невидим ирански изтребител наистина е напълно невидим,но..... защото не съществува
Много сляпа вяра в иранската пропаганда виждам,основана на едно вкоренено съветско-комунистическо мислене,че врагът на САЩ задължително е наш приятел.
Не че съм пък върл почитател на Щатите,ама все пак малко реалност да вкарваме в преценките си.
Между другото да вметна, че Арабската пролет също я донесе ХамерикЕнският вЕтЕр, защото Харабската лиго си помислиха ,че могат да диктуват условия на Запада. Ето видяхме как един по един на непослушните им ритнаа бакърчетата.Last edited by 4un4o; 17.02.2012, 14:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеИран не е лесно смилаема хапка..........поне според мен........."дрънкането на оръжие" е едно но следващата стъпка едва ли ще я направят............но то стига да заместят темата "Гърция" със "Иран"
Не че съм пък върл почитател на Щатите,ама все пак малко реалност да вкарваме в преценките си.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
мдааа, що за изказ, що за чудо,,
нийде не видех думи като
"сопа" или "винкел",
Доки, всичко ОК ли е
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеда ви попитам нещо
тука сме все хора дето четем.но някой четете и знаете повечевойната в Либия и Ирак беше ясна
Иран нещо се мъти и май наближава развръзката.какво ще се случи според вас
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1233661
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеИран не е лесно смилаема хапка..........поне според мен........."дрънкането на оръжие" е едно но следващата стъпка едва ли ще я направят............но то стига да заместят темата "Гърция" със "Иран"
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеостави ги индексите и валутите
дали ще свърши всичко както бе в Либия и Ирак или ще стане сложно
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА как е по-правилно да се каже Иран или Ирак
Не пропускаите и Русия, Китаи и батака в европа и щатитеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар