IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    стоне колде, от де ги изкопа тея данни , бря
    в астрономията никой не борави с км или мили,
    борави се с 1АЕ=разстояние от Земята до Слънцето
    и ако приемем, че въпросната планета е с орбитален
    период 3600г, то по най-груби сметки
    най-отдалечената точка където ходи се намира на 17119АЕ
    http://2012-pravda.ru/%D0%B3%D0%B8%D...planeta-nibiru

тук има интересно....затвотих една къса на малък обем
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      е ти намери на кой да кажеш че говори на изуст за колите...отворих мотора на астра 1,4 на 300к км (скъсан ангренаж) карана изцяло на метан(не фабри4ен) е клапаните като нови без нагар без видимо износване където и да било...моторът върви на пожар дет са вика преди ангренажа да се скъса.. и това не ми е първата кола на метан дет съм рови4кал мотора аз не съм виждал проблеми от метана.....виж си4кото жълту навънка се на метан карат и са милионерки на км
      И аз съм на метан вече трета година 60к км проблеми няма никакви само дето вече не е 6,5 на километър а към 8лв , в провинцията е по скъпо

Удари ми стопа да му е.а майката

Коментар

• стоне колде, от де ги изкопа тея данни , бря
        в астрономията никой не борави с км или мили,
        борави се с 1АЕ=разстояние от Земята до Слънцето
        и ако приемем, че въпросната планета е с орбитален
        период 3600г, то по най-груби сметки
        най-отдалечената точка където ходи се намира на 17119АЕ
        Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        по това което про4етох за нибиру орбитата в най-отдалечената точка е на 50млрд.мили и се очаква да приближи на около 40млн мили което ще предизвика сътресения по земята а ако доближи на около 12млн мили ще е много страшно 3 пъти е по голяма от земята

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          а чувал ли си нещо за газова ерозия? Виждал ли си отворен мотор каран на метан. Не говори наизуст.
          Навремето измислиха пароинжекторите за икономия на гориво. Много народ си съсипа колите!
          П.П. Ако колата не е проектирана фабрично на метан най напред ще ти замине катализатора.
          е ти намери на кой да кажеш че говори на изуст за колите...отворих мотора на астра 1,4 на 300к км (скъсан ангренаж) карана изцяло на метан(не фабри4ен) е клапаните като нови без нагар без видимо износване където и да било...моторът върви на пожар дет са вика преди ангренажа да се скъса.. и това не ми е първата кола на метан дет съм рови4кал мотора аз не съм виждал проблеми от метана.....виж си4кото жълту навънка се на метан карат и са милионерки на км
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
            Някои знае ли какво предизвика движението ?
            не но прибрах някой друг пип на 0.5 лот
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Някои знае ли какво предизвика движението ?
              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Няма да го бъде с тази водородна бомба.
                Ако водорода е бомба ,няма да го има във водата

По време на соца в наше село имаше един човек ,по прякор Стоимен черния.Та той беше изобретил как водата да гори. Още на другият ден от Софето волги,чайки и го прибраха.Не знам дали е открил това вадата да гори,но този същият си лекуваше клатещите останали малко зъби в устата със спирачна течност за коли,та си зададох въпроса дали случайно не е открил и ,,,,,,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Бъдещето е във водорода.И сега го има водородният двигател,но................ петрола първо трябва да свърши па тогаз
                  Няма да го бъде с тази водородна бомба.

Коментар

Никой не може да спре прогреса. Стане ли много скъп нефта. Метана ,пропан-бутана и спирта ще увеличат дела си и пазара ще регулира цените на петрола. Като няма кой да купува цената ще падне.
                    Бъдещето е във водорода.И сега го има водородният двигател,но................ петрола първо трябва да свърши па тогаз

Коментар

• По времето на петролната криза. 1993-4 май беше, карах Москвич 408. зареждах го с 50% бензин и 50% каквото има по бояджийските магазини, МРТ, АМД, светилна газ, Спирт за горене , коктеил "Молотов", и вървеше руската таратайка. Обаче имаше екстра. Карбуратор от Шкода 120L и на Първа къртеше павета.
                      Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                        първо оба4е трябва нефта да поскъпне още

второ - дори и да се появи търсене на алтернативна енергния ще трябва да се осигури
                        необходимото предлагане - а в този случай ситуацията е малко особена
                        загледай се .. в Бг над 70% от колите са на пропан-бутан, и метан а други карат с олио от пържени картофки. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Чшшш, филеософите, да кажете нещо и за пЪзарЯ?
                          Нали за нефта говорим. а цената му определя посоките на другите инструменти за търговия., а ако колите се повреждат от алтернативните горива значи нефта ще поскъпва и това ще рече ,че всичко друго-суровини и някои валути също.

Коментар

Никой не може да спре прогреса. Стане ли много скъп нефта. Метана ,пропан-бутана и спирта ще увеличат дела си и пазара ще регулира цените на петрола. Като няма кой да купува цената ще падне.
                            първо оба4е трябва нефта да поскъпне още

второ - дори и да се появи търсене на алтернативна енергния ще трябва да се осигури
                            необходимото предлагане - а в този случай ситуацията е малко особена

Коментар

• Чшшш, филеософите, да кажете нещо и за пЪзарЯ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                не ги поврежда
                                а чувал ли си нещо за газова ерозия? Виждал ли си отворен мотор каран на метан. Не говори наизуст.
                                Навремето измислиха пароинжекторите за икономия на гориво. Много народ си съсипа колите!
                                П.П. Ако колата не е проектирана фабрично на метан най напред ще ти замине катализатора.
                                Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 16:59.

Коментар

Working...
                                X