Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЩото вече има междугалактически карти на Македония на три планети. Глобусите не са модерни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАбе, я да попитам аз!Що не продават глобуси на България!!!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТази предполагаема карта на потопа няма нищо общо с вероятния сценарий ,най-вероятно е взета от блокчето за рисуване на някое добре рисуващо дете.
Виж на къф откровена кражба на оригинала попаднах
http://www.youtube.com/watch?v=CcxS-HU2qH0
Не мога да се сетя кои от нашите го бяха направили това парче
Пусни направо след 3-тата минута !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеима я ,бре как
о.Добруджа, Хемуса,
Родопите,
пак е нящо,
ама виж ко стаа
с великая Русь
Коментар
-
о.Добруджа, Хемуса,
Родопите,
пак е нящо,
ама виж ко стаа
с великая Русь
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
о.Добруджа, Хемуса,
Родопите,
пак е нящо,
ама виж ко стаа
с великая Русь
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениетаъ картинка на коя планета е бг нещо не се вижда
о.Добруджа, Хемуса,
Родопите,
пак е нящо,
ама виж ко стаа
с великая Русь
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевиж ся ,ко стаа га са
разтопят полярните шапки,
и си мн прав,
и да си изкопаш по-длибока дупка
Uploaded with ImageShack.usмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевиж ся ,ко стаа га са
и си мн прав,
Uploaded with ImageShack.us
ше се мре ....след 20-30 г .пусни ми малко аванта,че дете имам на 3 г
хакни ги с ХАРП тия полярни шапкида позамръзнат
после друсни щатите с 9 по рихтер...да спрат да се занимават с глупости и мир да имаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
виж ся ,ко стаа га са
и си мн прав,
Uploaded with ImageShack.us
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
аз съм никой.няма ме.свит съм в миша дупка и си чакам потопа
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko Разгледай мнениеЦелта постигната 50п е те затова харесвам 2В модела
Блябля ако паднем под 2750 и не е фалшиво има път поне фигура надолу така че тия скалпове са рискови - на мен ми стига - аде лека и доходна
А аз трябва да избивм, че я лонга, я шорта, я и двете ще ме порнат. Вярно, риск си е, но с/у движение ми е най- лесно да скалпвам.
Ай стига толкоз дращене, че да не земе някой да ми се върже на акъла...
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko Разгледай мнениеС малко забележки за входа - е може да се преглътне де но стопът е доста лош
Ето моята
Продажба 1,2836 текущо стоп 1,2886 цел 1,2776
Ще ти обясня защо
Един от най-успешните модели които ползвам е доста елементарен - това е 2В - описан е от Vic Sperandeo в " Methods of a Wall Street Master"
В общи линии когато имаш връхче - спад и ново връхче - и това времево не е разтегнато тогава заставаш с продажба под началото на свеща била предното връхче и стоп над самото връхче - целта е малко по-сложно да се определи и зависи от фрейма но дори ако ползваш 1-1 стоп цел - това е удачно
При дъно ситуацията е същата наопаки
Целта постигната 50п е те затова харесвам 2В модела
Блябля ако паднем под 2750 и не е фалшиво има път поне фигура надолу така че тия скалпове са рискови - на мен ми стига - аде лека и доходна
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko Разгледай мнениеОоооо бля чест и почитания
Ке ти замине стопарата хехе ама това е щото противоречиконституционслователствуваш хехе
Успех
ПП Дългосрочно съм къс от къде 1,50 с цел паритету но да видим иначе краткосрочно ми е малко мътно - тая къса ще излзе де но по принцип е възможно едно покачване ама то знае ли човек с тия бакии насекъде у свет бели
Ке ти пиша ЛС другият месец че сега ще пътувам ако не се заплесна - че да гаврътнем по дно малко
Дългосрочно и аз съм къс, но вчера хеджнах повечето, докато се изяснят нещата. Нещо от порядъка на 1.38 няма да е изненада.
Ако имаш време, драсни някой ред, постите свършиха, така че с удволствие щи поблажим.
Коментар
Коментар