IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Само едно смътно чувство за предстояща гръмотевична поява на ШНБ-внимавайте с късото евро,много сме близо до 1.2050!Намесят ли се-ще хвръкне нагоре и при Е/Д.
    То шефа им вече си подаде оставка, след предишната си изцепка, така че интервенцията е само в главите на спекулантите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      ...
      Чудих му се и аз на новолунието, но не съм уверен, че ще докара нов цикъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Не казахте за Еблев,прее#а ли го еблйовката ,че изчезна?
        прееба го затвори на 2840 някъде
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Не казахте за Еблев,прее#а ли го еблйовката ,че изчезна?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Смаризаха яко индексите, а еврака стои
            Не се пуща .. вкопчило се е ..

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            На къси ли си Jay?
            да, но да видим..
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Само едно смътно чувство за предстояща гръмотевична поява на ШНБ-внимавайте с късото евро,много сме близо до 1.2050!Намесят ли се-ще хвръкне нагоре и при Е/Д.
              обикновенно преди интервенцията има няколко възходящи кендъла забелязъл съм го това..предполагам че това са действия на малък кръг запознати с действията богопомазани които влизат много малко преди интервенцията и леко качват котировката
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Смаризаха яко индексите, а еврака стои

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Псолютно, но освен това чакам и фундаментец да го подкара. Ако не стане ще изгоря малко и толкоз
                  На къси ли си Jay?
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                    Нз елиот теорията ми изглежда доста абстрактна, затва не я ползвам. От тук кат нищо може да отпуши нагоре.
                    Псолютно, но освен това чакам и фундаментец да го подкара. Ако не стане ще изгоря малко и толкоз
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Май е време за потапяне при E/$?
                      http://www.naval-technology.com/proj...ges/kilo10.jpg
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Само едно смътно чувство за предстояща гръмотевична поява на ШНБ-внимавайте с късото евро,много сме близо до 1.2050!Намесят ли се-ще хвръкне нагоре и при Е/Д.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Нз елиот теорията ми изглежда доста абстрактна, затва не я ползвам. От тук кат нищо може да отпуши нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                            Въпроса е що влизаш по средата
                            Сега ще видим дали среда, или ново начало

Малко рано наистина влязох, но ако ще става нещо не ми се изпускаше.. Иначе чакам около 16:00 часа екшън.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              А тези бици или мечки няма ли да приложат същата логика и тя да повлияе на решенията им?
                              Ако да, то трябва да се вземе предвид и тази огледална реакция. Но в такъв случай за нашето решение трябва да вземем предвид и огледалната реакция при тях, а те, от своя страна...
                              ... и тя става една такава многоотразена, че се губиш между двете огледала, отказваш се и започваш да мислиш отначало:
                              Така... "Отваряш си календара, виждаш какво заседание..."

Не съм сиг, че те разбрах. Би ли обяснил с повече думи?

Ти като имаш позиция, огледално ли мислиш или как да вземеш някой лев? Сори, ако не съм те разбрал правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Ей, ноо го мразиш това евро, Джей...

На Н4 при фунт/долар може да се заформи глъвъ с рамене, къ мислиш?
                                Колега ти голям пророк бе виждаш нещата за дни напред, по бавничко

Коментар

Working...
                                X