Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНе съм сиг, че те разбрах. Би ли обяснил с повече думи?
Ти като имаш позиция, огледално ли мислиш или как да вземеш някой лев? Сори, ако не съм те разбрал правилно.
Не внасям ново знание, внасям съмнение и въпрос. Той се основава на това, че субектите на търговията във Форекс са хора. Хора като нас.Даже и корпорациите.
Е, не обсъждам гениите, понеже не е моя работа
Коментар
-
Лихвите на ценните книги джабарски отново тръгнаха нагоре на вторичния пазар:
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GBTPGR10:IND
И как иначе-покрай подлите маляки на целия ЕС ще ни излезе име на мошеници,които не си връщат дълговете.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБоядиава се бря !!!!
ТОй нашия МАМУН е много умен
и се дегезира да краде ЯБЪЛКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнениеsell 1.3013
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТц,не е,нашият нали е църен?Освен да се е изрусил??!!
ТОй нашия МАМУН е много умен
и се дегезира да краде ЯБЪЛКИЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТова е МАМУН !!!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеТова повече ми прилича на Кунг Фу Мамун...Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Това повече ми прилича на Кунг Фу Мамун...
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе се пуща .. вкопчило се е ..
да, но да видим..http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеобикновенно преди интервенцията има няколко възходящи кендъла забелязъл съм го това..предполагам че това са действия на малък кръг запознати с действията богопомазани които влизат много малко преди интервенцията и леко качват котировката
Нищо не пречи да деистват при достигане на определена цена
а не на определен момент
Просто предположение
П.п. Не е препоръка за дълги от 1.2252Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеСамо едно смътно чувство за предстояща гръмотевична поява на ШНБ-внимавайте с късото евро,много сме близо до 1.2050!Намесят ли се-ще хвръкне нагоре и при Е/Д.izkupuvam blagorodni metali
Коментар
Коментар