Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТия големите ТВ-а верно много ток хабят.
Като ЛАМИ саLast edited by 4un4o; 10.02.2012, 00:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПрехвалените LED са си LCD,но подсветката е със светодиоди вместо лампи.Лично аз като качество на картината харесвам повече.......по-старата технология,и не съм единствен
А защо не огледаш плазмите-ако стаята ти е по-тъмна,плазмата е с по-добра картина,по-,,черно" черно,с по-бърза реакция,но е малко лакома за ток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеспоред теб кое да избера? в едим ммомент окото не може да усети разликата в качеството на съвременните тв и това остава само като параметри
А защо не огледаш плазмите-ако стаята ти е по-тъмна,плазмата е с по-добра картина,по-,,черно" черно,с по-бърза реакция,но е малко лакома за ток.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеЕто нещо и за АНДИ, да не се нерви...
отивам да проверя жената кви филми гледа
ай лекаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеред всички си приличат по това че са натъкмени да си изтраят гаранцията...и още малко в най добрия случай
Умно КУЧИ умно !!!!!!!!!
Нали и аз това казвам:
цена и гаранцияЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениенезнам дали си фен на футбол или някакъв бърз спорт...виждал съм LCD къде като центрират топката тя се превръща в халеевата комета
пък по време на филм с бързи сцени...като почне да маже и направо откачамв такива моменти тръбните тв цена нямат...
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Че то в небето само сняг тези дни... друго няма..
Мамун утре пак ще рине... в София заваля пак...
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениещото зяпаме небето и гледаме де е Нибуру
Добър вечер и от менhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеДобър вечер....
Каква сте я надробили.. еврото що не е 3380???
Добър вечер и от мен
Коментар
-
По темата за тв-тата.
Казваш колко пари имаш и колко инча искаш и ще ми пишиш да те пратя при едно аверче.(и моята отстъпка ще ползваш 7-10% при 1000 лева ти си смятай колко са) Аз вече 4-ти телевизор си взимам и съм супер доволен. Дотук съм си взел 3 Philips-a едно LG. Нямам никакви оплаквания.
Ако ти се плаща за марката, приготви от 500-1000 отгоре за Сони - файда, никаква - ще ти пише на тв-то отпред Sony..
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеспоред теб кое да избера? в едим ммомент окото не може да усети разликата в качеството на съвременните тв и това остава само като параметриhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
всички са еднаки, а се различават
само по цената и гаранцията !!!The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
Коментар