IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И отново тема за " Forex "

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като се опарите още n пъти и ще почнете да печелите.

Коментар

• Те опарените така говорят и лошо няма,ама наистина дайте го по позитивно бе хора!
      Аз жестоко се опарих,ама тва само ме амбицира повече
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Най-добре е, ако не си допълниш сметката с поредните 200 $, а същата сума просто оставиш на тротоара пред някой блок... Така чувството за удовлетвореност от форекса би било значително по-голямо..., а някой задължително ще благослови - предколедно - теб и семейството ти...
        "Много" оптимизъм вдъхваш на човека

Коментар

• Най-сигурният и безрисков начин да печелиш от форекс е като не отваряш никакви позиции...

Коментар

• Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнение
            А ти какво правиш тук Mr. Dick във форекс форума след като си се предал тотално ...
            Щото аз планирам да съм милионер като млад

няма лошо да станеш милионер...но с жалкия ти призив да ти кликаме в брокера нямаш шанс....

ако мъжката "помолиш" да кликаме ...може и да ти кликнем, но това мазно поведение дразни....вЕрвай ми
            Last edited by йосиф; 16.12.2011, 22:36.

Коментар

• А ти какво правиш тук Mr. Dick във форекс форума след като си се предал тотално ...
              Щото аз планирам да съм милионер като млад

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Коментар

• Първоначално изпратено от MoneyMoney Разгледай мнение
                Здравейте,
                Аз съм нов в форекса, но като цяло преди това съм чел доста книги , статии и форума тук. Горе долу имам идея за какво иде реч.
                Реших да се регистрирам наскоро в един форекс брокер и да депозирам около 200 $
                за тест, да видя как ще се справя.
                Стратегията ми е следната отварям една позиция и като изляза на печалба от 2-3 пипа затварям и така до момента имам над 14 успешни сделки ( всички са успешни , нямам губещи ) Не си правя илюзии и ми е ясно , че съм извадил късмет, искам да попитам по опитните тук, печелившо ли е така да отваряме краткосрочно и след малък профит да затваряме? Или е по добре да пускаме дългосрочно ?
                Приемам и сякакви съвети , мерси !
                Пич, ще ти дам най-добрия съвет, който може да получиш в тоя форум. Инвестирай в добро образование, след това иди на летище София и го продължи някъде навън.

Не се занимавай с Форекс. Нито си достатъчно умен, нито си достатъчно дисциплиниран з атази търговия. Почти никой не е, не се обиждай. Спести си 200 те долара и разбитите нерви. Няма да станеш милионер, нито дори хилярдер. Най-много да залитнеш стабилно по форекса и да си пропилееш много от времето и нервите пред екрана, вместо да гониш реални цели, които със сигурност ще ти донесат ползи.

Дано ме послушаш, но ме съмнява.
                Last edited by Mr. Dick; 16.12.2011, 18:57.

Коментар

• Ето и моя съвет.... не влизай да търгуваш всеки ден , когато ти хрумне, влизай всеки ден , но за де следиш нещата и да изчакаш подходящия момент т.е. да хванеш тренда(търгувай само в ясно изразен тренд), избягвай да влизаш в позиция по време на консолидации и корекции, което ще рече , че по добре да заложиш и на по-дългосрочни сделки. Под по дългосрочни сделки обаче разбирай за ден, хайде два, просто следи тренда, с такава сума това ти препоръчвам...., а и използвай малък процент от сметката си за откриване на позиция, но понеже знам, че няма да се стърпиш и ще прекалиш, затова ползвай максимум 1/4 от сметката си

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Коментар

Точно това правех тея дни....
                    Казва се не тея дни а тия дни... Научи го веднъж завинаги! Иначе е ясно че темата за форекса направи от инвесторчето успешен сайт... Но всичко тече всичко се изменя... Трябва да измислите нещо друго за да вдигнете посещаемостта, а не да слагате поредната форекс тема!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      А ако не излезеш на печалба какво правиш? Стискаш позицията докато ти посинеят кокълчета ли?
                      Точно това правех тея дни..... Чакаме докато не излезем на +
                      Сега ще взема да пусна по дългосрочно да видим какво ще направя..

Коментар

............... Или е по добре да пускаме дългосрочно ?
                        Най-добре е, ако не си допълниш сметката с поредните 200 $, а същата сума просто оставиш на тротоара пред някой блок... Така чувството за удовлетвореност от форекса би било значително по-голямо..., а някой задължително ще благослови - предколедно - теб и семейството ти...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Стратегията ми е следната отварям една позиция и като изляза на печалба от 2-3 пипа затварям
                          А ако не излезеш на печалба какво правиш? Стискаш позицията докато ти посинеят кокълчета ли?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И отново тема за " Forex "

Здравейте,
                            Аз съм нов в форекса, но като цяло преди това съм чел доста книги , статии и форума тук. Горе долу имам идея за какво иде реч.
                            Реших да се регистрирам наскоро в един форекс брокер и да депозирам около 200 $
                            за тест, да видя как ще се справя.
                            Стратегията ми е следната отварям една позиция и като изляза на печалба от 2-3 пипа затварям и така до момента имам над 14 успешни сделки ( всички са успешни , нямам губещи ) Не си правя илюзии и ми е ясно , че съм извадил късмет, искам да попитам по опитните тук, печелившо ли е така да отваряме краткосрочно и след малък профит да затваряме? Или е по добре да пускаме дългосрочно ?
                          Working...
                          X