Като се опарите още n пъти и ще почнете да печелите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И отново тема за " Forex "
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНай-добре е, ако не си допълниш сметката с поредните 200 $, а същата сума просто оставиш на тротоара пред някой блок... Така чувството за удовлетвореност от форекса би било значително по-голямо..., а някой задължително ще благослови - предколедно - теб и семейството ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнениеА ти какво правиш тук Mr. Dick във форекс форума след като си се предал тотално ...
Щото аз планирам да съм милионер като млад
ако мъжката "помолиш" да кликаме ...може и да ти кликнем, но това мазно поведение дразни....вЕрвай миLast edited by йосиф; 16.12.2011, 22:36.
Коментар
-
А ти какво правиш тук Mr. Dick във форекс форума след като си се предал тотално ...
Щото аз планирам да съм милионер като млад
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoneyMoney Разгледай мнениеЗдравейте,
Аз съм нов в форекса, но като цяло преди това съм чел доста книги , статии и форума тук. Горе долу имам идея за какво иде реч.
Реших да се регистрирам наскоро в един форекс брокер и да депозирам около 200 $
за тест, да видя как ще се справя.
Стратегията ми е следната отварям една позиция и като изляза на печалба от 2-3 пипа затварям и така до момента имам над 14 успешни сделки ( всички са успешни , нямам губещи ) Не си правя илюзии и ми е ясно , че съм извадил късмет, искам да попитам по опитните тук, печелившо ли е така да отваряме краткосрочно и след малък профит да затваряме? Или е по добре да пускаме дългосрочно ?
Приемам и сякакви съвети , мерси !
Не се занимавай с Форекс. Нито си достатъчно умен, нито си достатъчно дисциплиниран з атази търговия. Почти никой не е, не се обиждай. Спести си 200 те долара и разбитите нерви. Няма да станеш милионер, нито дори хилярдер. Най-много да залитнеш стабилно по форекса и да си пропилееш много от времето и нервите пред екрана, вместо да гониш реални цели, които със сигурност ще ти донесат ползи.
Дано ме послушаш, но ме съмнява.Last edited by Mr. Dick; 16.12.2011, 18:57.
Коментар
-
Ето и моя съвет.... не влизай да търгуваш всеки ден , когато ти хрумне, влизай всеки ден , но за де следиш нещата и да изчакаш подходящия момент т.е. да хванеш тренда(търгувай само в ясно изразен тренд), избягвай да влизаш в позиция по време на консолидации и корекции, което ще рече , че по добре да заложиш и на по-дългосрочни сделки. Под по дългосрочни сделки обаче разбирай за ден, хайде два, просто следи тренда, с такава сума това ти препоръчвам...., а и използвай малък процент от сметката си за откриване на позиция, но понеже знам, че няма да се стърпиш и ще прекалиш, затова ползвай максимум 1/4 от сметката си
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoneyMoney Разгледай мнениеТочно това правех тея дни....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА ако не излезеш на печалба какво правиш? Стискаш позицията докато ти посинеят кокълчета ли?
Сега ще взема да пусна по дългосрочно да видим какво ще направя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoneyMoney Разгледай мнение............... Или е по добре да пускаме дългосрочно ?
Приемам и сякакви съвети , мерси !"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoneyMoney Разгледай мнениеСтратегията ми е следната отварям една позиция и като изляза на печалба от 2-3 пипа затварямСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
И отново тема за " Forex "
Здравейте,
Аз съм нов в форекса, но като цяло преди това съм чел доста книги , статии и форума тук. Горе долу имам идея за какво иде реч.
Реших да се регистрирам наскоро в един форекс брокер и да депозирам около 200 $
за тест, да видя как ще се справя.
Стратегията ми е следната отварям една позиция и като изляза на печалба от 2-3 пипа затварям и така до момента имам над 14 успешни сделки ( всички са успешни , нямам губещи ) Не си правя илюзии и ми е ясно , че съм извадил късмет, искам да попитам по опитните тук, печелившо ли е така да отваряме краткосрочно и след малък профит да затваряме? Или е по добре да пускаме дългосрочно ?
Приемам и сякакви съвети , мерси !Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар