IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
    дакса затворен на 5551, остана един на 5554
    този на 5554 затворен на 5550, неможах да го изчакам до +

Коментар

• Еххххх ,,,,,,,,,,,,,,,,,,що да не може
      на хамериканците както плющят пуйките сега, да се
      осъществи мощен скуиз на акциите, а доларя да поскъпне 3-4 цента
      http://www.youtube.com/watch?v=N13lQXqPYcc
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        маи е лъжливо надолу, нагоре е пробит
        де позволими да си намигам като ти поствамм, навик ми стана
        в 15:04 затворена +33 писа. Давам си 4,50 по 6-то балната. Изморен съм, сякаш лози съм копал. Лека вечер на всички!
        -----------

човек когато се бъзика - да си намига. Човек когато не се бъзика - да не намига - арогантно е.
        -------------------

Пламен,
        аз не виждам гапове.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Купувай бре
          Е как да купя нещо от което всички бягат ? то затуй расте лихвата а цената на бонда пада щот нищо май няма да дадат
          ПП > Гърция е фалирала 3 пъти за последните 200 години от общо 6 нейни фалита в историята и >>> и май май островите им са си пак толкова колкото и преди 200 години
          Вероятност за фалит >>> класация според CFD от преди седмица >> Гърция на първо място с 95% вероятност за фалит >>>България на 17 -то

Last edited by Ебльо Еблев; 24.11.2011, 15:28.
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            нали казаха, че няма да продават
            Нъл знаеш приликата и разликата между евреин и грък. И двамата ще продадат и майка си, но евреинът и ще ти я достави

Коментар

• това което става на 82 е нормално следващият 15 мин бар ще го нагоди
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Хихих, ще видите като почнат да продават острови срещу артиите Тва си е страхотна възможност
                нали казаха, че няма да продават

Коментар

• Хихих, ще видите като почнат да продават острови срещу артиите Тва си е страхотна възможност

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Даже аз >>> като финансов министър на Гърция ми е чудно защо все още Гърция не е обявила фалит след като днес вече лихвата на едно годишните облигации стана 311 % Някой може ли да обясни какво става и как се изплаща такава годишна лихва >>> тез ора наркотици ли продават ????

Купувай бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                      Даже аз >>> като финансов министър на Гърция ми е чудно защо все още Гърция не е обявила фалит след като днес вече лихвата на едно годишните облигации стана 311 % Някой може ли да обясни какво става и как се изплаща такава годишна лихва >>> тез ора наркотици ли продават ????
                      http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GGGB1YR:IND

ми мн. просто,
                      не се изплаща, много са подмлади бре

Коментар

• Даже аз >>> като финансов министър на Гърция ми е чудно защо все още Гърция не е обявила фалит след като днес вече лихвата на едно годишните облигации стана 311 % Някой може ли да обясни какво става и как се изплаща такава годишна лихва >>> тез ора наркотици ли продават ????
                        http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GGGB1YR:IND

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          сделка 3 покри минуса на сделка 1 (почти)
                          сега съм пусна номер 4, слагам стопа на 0 и ако даде, ако не не ме ебе.
                          това бе за днес. налудувах се, без да ми скубят от перушината. .... акцента пада на последната част от изречението.

http://prikachi.com/images/961/4072961v.png

маи е лъжливо надолу, нагоре е пробит
                          де позволими да си намигам като ти поствамм, навик ми стана
                          Last edited by strannik; 24.11.2011, 14:39.
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            ми ще му предам,
                            а той на мен, в момента в който си сложих стопа на 0, ми каза да си пусна ей това:
                            http://www.youtube.com/watch?v=KienD...eature=related
                            Клипа има 720НD и позволява по обстойно прослушване!!!!!!!!!!!!!!!!!

пп
                            общо взето от тук на сетне ми дреме каква перушина ще хвърчи .... брадчет.

Комардже,тоя гап на графиката какъв е?
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              Комарджи,
                              предлагам да проследим и втория лебед дали ще изкара лимита на 1.3456 градуса по целзии.До тогава по едно малко и за двамата. Наздраве
                              сделка 3 покри минуса на сделка 1 (почти)
                              сега съм пусна номер 4, слагам стопа на 0 и ако даде, ако не не ме ебе.
                              това бе за днес. налудувах се, без да ми скубят от перушината. .... акцента пада на последната част от изречението.

http://prikachi.com/images/961/4072961v.png

Коментар

• Аз му давам макс 1,3430 и после пак пързул
                                АЗ КАЗАХ ХАУ

Коментар

Working...
                                X