If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа,Комарджи,то свалянето беше по-рано и Реда дето се чудеше,че нищо не се усетило на графиките.А туй последното е за днешната среща на Анджи и Сарко,които пак нищо не измислиха и нищо не решиха.А ,бе,тез двамата да не срещат,само да се челастрят
Еххххх ,,,,,,,,,,,,,,,,,,що да не може
на хамериканците както плющят пуйките сега, да се
осъществи мощен скуиз на акциите, а доларя да поскъпне 3-4 цента http://www.youtube.com/watch?v=N13lQXqPYcc
В интерес на истината, аз не знам структурата на гръцкия дълг и моментните цени по емисии. Обаче гърчулята ако са тарикати ще гепят следващия заем и ще почнат тихо и напоително да си ги изкупуват
В интерес на истината, аз не знам структурата на гръцкия дълг и моментните цени по емисии. Обаче гърчулята ако са тарикати ще гепят следващия заем и ще почнат тихо и напоително да си ги изкупуват
Ам че след като си изпият узакито и след като потрошат малко чинии в таверните >>> ако остане нещо може
Аз пък днес разбрах че България е фалирала 3 пъти от 1820 до 2003г >>>
1916 г. 1932г. и при Луканката 1990г.
Коментар