IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Легендарно ми се види на мен
    треба да го донабият на торанагите ... рано е още ....

сега в братско токио стават да издоят кравите да си направят сутрешния жогинг и после отиват да копуват еврата .... нямаме още връхче ... надявам се ... ... че съм малко дългичък от 3430 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      80 минита на есенд пи или 16 големи контракта до там още не съм стигал ма 50 минита съм търгувал. я сега си представи бъкета ко требе да го прая ко ми пусне шишче за обиране на стопа при такава сума
      повечето от тях позволяват търговия с до 50 лота, което си 500$ /пип
      С-Т-И-Г-А БЕ 50 лота
      бах ти 100 лотаа
      квисте вие бре
      аз като мина 4 цифрен дневен профит ми е доволно ... мале кви сте вие бре. спрете да ме потискате бе оня го преглътнах с 46.000.000 лв сметка, другия профити от 5 цифри вади всеки ден... следващия със лотове дето и през ум не са ми минавали, че съществуват

..... мале мале мале .... разказвайте ми още... слушам

Реде ти по карта 1.300.000 ли държиш. Много си прост

-------
      Радвам ви се момчета, не ме разбирайте погрешно.

Коментар

• Egan Jones само опипва почвата а големите

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Не забравяйте че днес е последния ден на месеца и екшъна е възможно след малко да продължи до 00 часа бг.време >>>> някъде до около 1,3690
          Легендарно ми се види на мен

Коментар

• Елбьо .... ако се случи така 40-така не мърдва ...
            по съм склонен на още малко лигня и после жълтурите да го избутат до 3550-3600 ...

макар че ... незнам ... пак почнаха да бозят ефира с кофти изказвания .... ще гледаме ....

Коментар

• Не забравяйте че днес е последния ден на месеца и екшъна е възможно след малко да продължи до 00 часа бг.време >>>> някъде до около 1,3690
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Реде,ако това е истинска снимка,(щото аз и 8 цифрена мога да покажа-да живей фотошопа)Евала!
                Ама нещо не ми се чини да държиш толкова пари-свободни и в карта
                Както и да е -аз ще тръгна да видя големия бял свят,а не да чеша клавиатурата всекидневно!
                Интересно е ,че май сме градски-гледам от Бургас е теглено?
                Тва са на реда джобните бре Останалите са му у Швейцарско

Коментар

• Реде,ако това е истинска снимка,(щото аз и 8 цифрена мога да покажа-да живей фотошопа)Евала!
                  Ама нещо не ми се чини да държиш толкова пари-свободни и в карта
                  Както и да е -аз ще тръгна да видя големия бял свят,а не да чеша клавиатурата всекидневно!
                  Интересно е ,че май сме градски-гледам от Бургас е теглено?
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

80 минита на есенд пи или 16 големи контракта до там още не съм стигал ма 50 минита съм търгувал. я сега си представи бъкета ко требе да го прая ко ми пусне шишче за обиране на стопа при такава сума
                    въх, аз си перках по 2 мах макар със сериозна сметка. С изключение веднъж на 200 контракта опции

Коментар

Не разбирам
                      едва ли и той знае кво иска да каже, зер по императорско време в русия таквоз животно кат форекс не е имало
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        По принцип можеш всичко ....Но ще замълча - все пак в тоя форум сме за друго . И все пак форексът предлага повече възможности .....и от гледна точка контрола на котировките ....
                        мдам,
                        бъкета контролира котировките и тва , което стига до тебе
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          . И все пак форексът предлага повече възможности .....и от гледна точка контрола на котировките ....
                          Не разбирам

Коментар

Не е без значение и че парите са застраховани срещу фалит А инак къв този пип 1000 долара бре

Коментар

.. С 25К можеш да дейтрейдваш...
                              По принцип можеш всичко ....Но ще замълча - все пак в тоя форум сме за друго . И все пак форексът предлага повече възможности .....и от гледна точка контрола на котировките ....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

общо взето да при краткосрочната търговия обаче и с близки стопове е от особена важност да имаш коректни котировки , без измислени спайкове , а това го има и при по-читавите бъкети от време на време
                                поносимо е , но само с малки суми, когато един пип ти е 500-1000 $ е повече от дразнещо
                                Не е без значение и че парите са застраховани срещу фалит А инак къв този пип 1000 долара бре

Коментар

Working...
                                X