IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    забрави за (саждите) да споменеш стига с тия градове,че Реда ще ме нагрее дет разводнявам темата
    Те са културни по са видяли ,спирам
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      АГА ПАША ЕФЕНДИС чадо,
      не знам кои са другите и затова тука седя
      Знам само един друг де, но там получих БАНН
      и ни ми е приятно
      Пък СВИНАТА СВИНСКА там е буюук бей
      и това още повече влошава обстановката,
      щото ЖИУОТНИТЕ не са над ХОРАТА !!!!!!
      ма това си ти бе Реде .... реших че не си ти.
      Остъй ги тез двамата Желев и СВИНАТА СВИНСКА, а ми кажи
      унуй праси Мирко2, дет го държиш в централен балкан на скришно,
      ако ти го крадна колко пари откуп моа да ти искам .... от онази вечер насам си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        В БАЛЧИК е гот ,тихо спокойно,много чисто.Град с южно амфитеатрално изложение ,а на 30мин от Варна и Добрич.
        забрави за (саждите) да споменеш стига с тия градове,че Реда ще ме нагрее дет разводнявам темата
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          Аз пък не виждам кое във Варна е лудница.Нормален град за живеене
          Ееееех Варна, Варна

Коментар

не ми се обяснява повече за градове и не му е мястото тука
            В БАЛЧИК е гот ,тихо спокойно,много чисто.Град с южно амфитеатрално изложение ,а на 30мин от Варна и Добрич.

Коментар

• еблев де си бре
              казах ти вчера, нагоре е ако ся хамерика не оплеска нещата.другата седмица ще вземеш въздух и ти помагам тука с дълги,много дългосрочен взех да се изживявам да не забравиш да почерпиш за подкрепата
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                не ми се обяснява повече за градове и не му е мястото тука

Коментар

Варна е меко казано,лудница
                  аз съм живял в по малък град преди и сега ми е нагорно.иначе,море,пляж то ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    Ся не искам да звучи кът мазнене ама на мен пък твоят град много ми харесва, туй лято бех там много добре беше
                    Варна е меко казано,лудница
                    аз съм живял в по малък град преди и сега ми е нагорно.иначе,море,пляж то ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      $EURUSD: Euro shoots up 25 pips after comments that ECB lending via IMF is seen in the 100-200bln range

Намирането на начин да заобиколят този прословут чл.123 от лисабонския договор ,не е ли всъщност започване на QEв ЕЗ.Нека някой да сподели
                      Ей сега ни трябва АНОН да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        ко прайм с брояча 16.000 и кусур.
                        дето гъзъ си не мърдаш по другите форуми заради него.
                        АГА ПАША ЕФЕНДИС чадо,
                        не знам кои са другите и затова тука седя
                        Знам само един друг де, но там получих БАНН
                        и ни ми е приятно
                        Пък СВИНАТА СВИНСКА там е буюук бей
                        и това още повече влошава обстановката,
                        щото ЖИУОТНИТЕ не са над ХОРАТА !!!!!!
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• $EURUSD: Euro shoots up 25 pips after comments that ECB lending via IMF is seen in the 100-200bln range

Намирането на начин да заобиколят този прословут чл.123 от лисабонския договор ,не е ли всъщност започване на QEв ЕЗ.Нека някой да сподели

Коментар

• сел на 1.35349 и приключих за седмицата
                            толкоз, време е да разпусна

Коментар

• айде и малко късо сребро .... иииииииии пайсееее ...както казвал Асан

Коментар

• 14:26. От Европа дойде позитивна новина. Ако държавите от Еврозоната се споразумеят за общ фискален съюз и за по-голяма роля на ЕЦБ, кризата може да бъде овладяна. busienssinsider.com

14:21. EUR-USD. Купувачите продължават да са доминиращата пазарна група със стопиращи поръчки към 1,3440 и амбиции за пробив на бариерата в 1,3525. amc-forex.com

Коментар

Working...
                                X