Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеАГА ПАША ЕФЕНДИС чадо,
не знам кои са другите и затова тука седя
Знам само един друг де, но там получих БАНН
и ни ми е приятно
Пък СВИНАТА СВИНСКА там е буюук бей
и това още повече влошава обстановката,
щото ЖИУОТНИТЕ не са над ХОРАТА !!!!!!
Остъй ги тез двамата Желев и СВИНАТА СВИНСКА, а ми кажи
унуй праси Мирко2, дет го държиш в централен балкан на скришно,
ако ти го крадна колко пари откуп моа да ти искам.... от онази вечер насам си мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеВ БАЛЧИК е гот ,тихо спокойно,много чисто.Град с южно амфитеатрално изложение ,а на 30мин от Варна и Добрич.стига с тия градове,че Реда ще ме нагрее дет разводнявам темата
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАз пък не виждам кое във Варна е лудница.Нормален град за живеене
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене ми се обяснява повече за градове и не му е мястото тукаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
еблев де си бре
казах ти вчера, нагоре еако ся хамерика не оплеска нещата.другата седмица ще вземеш въздух
и ти помагам тука с дълги,много дългосрочен взех да се изживявам да не забравиш да почерпиш за подкрепата
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАз пък не виждам кое във Варна е лудница.Нормален град за живеенеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеВарна е меко казано,лудница
аз съм живял в по малък град преди и сега ми е нагорно.иначе,море,пляжто ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеСя не искам да звучи кът мазнене ама на мен пък твоят град много ми харесва, туй лято бех там много добре беше
аз съм живял в по малък град преди и сега ми е нагорно.иначе,море,пляжто ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение$EURUSD: Euro shoots up 25 pips after comments that ECB lending via IMF is seen in the 100-200bln range
Намирането на начин да заобиколят този прословут чл.123 от лисабонския договор ,не е ли всъщност започване на QEв ЕЗ.Нека някой да споделиЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеко прайм с брояча 16.000 и кусур.
дето гъзъ си не мърдаш по другите форуми заради него.
не знам кои са другите и затова тука седя
Знам само един друг де, но там получих БАНН
и ни ми е приятно
Пък СВИНАТА СВИНСКА там е буюук бей
и това още повече влошава обстановката,
щото ЖИУОТНИТЕ не са над ХОРАТА !!!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
$EURUSD: Euro shoots up 25 pips after comments that ECB lending via IMF is seen in the 100-200bln range
Намирането на начин да заобиколят този прословут чл.123 от лисабонския договор ,не е ли всъщност започване на QEв ЕЗ.Нека някой да споделиЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
14:26. От Европа дойде позитивна новина. Ако държавите от Еврозоната се споразумеят за общ фискален съюз и за по-голяма роля на ЕЦБ, кризата може да бъде овладяна. busienssinsider.com
14:21. EUR-USD. Купувачите продължават да са доминиращата пазарна група със стопиращи поръчки към 1,3440 и амбиции за пробив на бариерата в 1,3525. amc-forex.com
Коментар
Коментар