Първоначално изпратено от tarantulata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПри мене е от+54к при прогноза +18.1к действителни -18.6ккво праят
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеот Варна
най хубавия град за мен-Пловдив
много го харесвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение-54к до -18.6 35.4к промяна към повишаване на заетоста нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеот Варна
много го харесваммолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБрой заети предишна +54к сега -18.6к прогноза -18.1 к безработица преди 7.3 прохноза 7.2 сега 7.4
ДЕЛТАТА дават старата 54.0к с отрицателен знак -54.0к и от там идва объркването ми.Last edited by playmen; 02.12.2011, 14:39.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеот пловдив бе майна,ти отде си
много го харесвамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениенякой знае нещтооо за американските даннниии
Дракона ще се изроди на двугърба камилаLast edited by 4un4o; 02.12.2011, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемай че одим към 1,36
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеРеших, че не ми подхожда
ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР
дето гъзъ си не мърдаш по другите форуми заради него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеПромяна в броя на заетите 18.1K -54.0K -18.6K
Това не значи ли ,че на средна база спрямо миналия период ,заетоста се увеличава?
Коментар
Коментар