Първоначално изпратено от mateosf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеВ момента рисува втората топка на драконаСлед 3 те солдата на 5 мин да няма фигура летящ холандец
аз щипнах като пираня някои пипс от къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеБлагодаря ти за уточнението,но делтите наистина дадоха грешна информация и аз се обърках
сравни с други календари
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениев германия пък имаш същия индикатор под формата на безработни
брой безработни /не бъркай с индикатора безработица/ което с отрицателен знак зна4и заетост
с други думи безработните намаляватЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениетия как го направиха тоз финт с безработицатадръпнаха еййй
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
....
в германия пък имаш същия индикатор под формата на безработни
брой безработни /не бъркай с индикатора безработица/ което с отрицателен знак зна4и пове4е заети
с други думи безработните намаляватLast edited by zloblivi_podritvaniq; 02.12.2011, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАнди, при условие че в канада заетоста пада и безработицата качва ,като нищо могат да се появят лоши данни.Че и сезонната заетост спада
днес много философсвам май майИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение-54к до -18.6 35.4к промяна към повишаване на заетоста нали?
ДЕЛТАТА дават старата 54.0к с отрицателен знак -54.0к и от там идва объркването ми.
и заетост съчетано с отрицателн знак означава уволнения
или -54 зна4и 54 хиляди уволнения миналия път, а данните от днес показват уволнения от -18 хиляди при о4аквания за заетост от 18 хиляди
тоест явно нещо непредвидено става в икономиката щом прогнозата е дале4 от о4акванията - лоша новинаLast edited by zloblivi_podritvaniq; 02.12.2011, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеот пловдив бе майна,ти отде си
майни гадни / за мен също се отнася /
http://www.vbox7.com/play:cee61232Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениееблев де си бре
казах ти вчера, нагоре еако ся хамерика не оплеска нещата.другата седмица ще вземеш въздух
и ти помагам тука с дълги,много дългосрочен взех да се изживявам да не забравиш да почерпиш за подкрепата
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар